28
-
Zepp papa #28 Nem halhat meg a bc. -
Borg #22 Hmm...érdekes mintha már láttam volna valahol ilyen progit...lehet hogy a Final Unity (spectrum holobyte) ? Igaz hogy ősi program de kb ugyanez az alapötlet benne.
Pár megjegyzés. Csak hogy belém is köthessetek mer apróságokon akadok fenn (ugy mint ti Cifu üzenetén..?)
Szóval körfézer alatt szerintem a jóöreg pahser arrayt érti a kedves iró, és az nem csak a galaxyn van, hanem a legtöbb föderációs csatahajón, ugymint a sovereignen is.
De azért valóban ez az idei legigéretesebb ST gama, ha azt vesszük hogy a Dominion Warst meg a New Worldsot is hogy elbasták enyhén szólva, szóval remélem itt nem az lesz hogy full király grafika és no feeling hozzá..(bár a grafika láttán valóban nem fenyeget igazáb ez a veszély..)
A Cardassiai hajók (szokás szerint) elég csúnyák lettek, aki kiváncsi hiteles képkre az érintett hajókrol (esetleg DEV team?:) az nézzen el ide: http://www.ditl.org
A phaser arrayok mellett remélem a többi fegyvert is megcsinálják rendesen mert bizony amit ezeken a képeken látni azok nem igazán tükrözik a star trekben látottakat...
Jah még 1 dolog. A föderációnál nincs olyan hogy tisztán hadihajó... a Sovereign hivatalos bejegyzése Enchanced Deterrence Explorer. De kétségtelen jobban harcra van hegyezve mint a basic Galaxy osztály.
Látszik hogy az alap Activision sok effekt az Armadábol való amit a képeken láthatunk. Sőt én még azt is megkockáztatnám hogy Armada engine alapokon van az egész...
Amugy meg várjuk, talán lesz végre egy uj ST progi ami leváltja a jó öreg Armadát:)) -
[ISF]HSZ #20 Cifu bocsi nekem csak freemailes van mert a hivatalosat apám használja (céges..) a pofozkodásban meg benne vagyok ha lejössz vajszlóra (Pécstől délre 40km) :)) -
#19 Hello! A jatek jonak igerkezik, de en a Star Trek univerzumot egyaltalan nem ismerem. -
#16 Ja nem kell ennyire lehúzni, nyugi.
Én a Trek-ekkel kapcsolatban kicsit pesszimista vagyok... -
[ISF]HSZ #13 Csatlakozok az előttem szólókhoz annak ellenére hogy nagyon szeretem a star trek -et, de utálom az olyan embereket akik kis jelentektelen dolgokok így felfujják... -
[ISF]HSZ #10 Igen nekem volt szerencsém játszani a klingon academy-vel és nekem nagyon tetszett, a grafikája pedig hasonló ehhez, szinte ugyanolyan. Ne gondoljátok, hogy ez olyan csúnya, mozgás közben nagyon szép. Remélem ez nem 8 CD-s lesz mint a KA :) -
#7 Várom! És mikor lesz szinkron?