van itt domina?
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is a dominának kell túlélni :)
amúgy meg túlélik az erre vállalkozó hölgyek is ;-)
megrázó élményben van részük, de élvezik :D
amúgy meg túlélik az erre vállalkozó hölgyek is ;-)
megrázó élményben van részük, de élvezik :D
de azt még te se bírnád ki ,szivi ...<#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2><#alien>#alien><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
te kis huncut
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
nincs az a domina aki tulélne egy elektromos sokkoloval valo találkozást
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Szép napot neked is!<#puszi>#puszi><#hehe>#hehe>
Mit "miért" ?
(max.írd le priviben...)
Mit "miért" ?
(max.írd le priviben...)
te fenekedet féltenék a rajongóid a szögeskorbács elfelejtve ...inkább használnák a fogaikat és érzékien harapdálnák a nyakad ...(kérdezd meg a bnõd!)<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
aFranktól megkérdezném ,hogy Õ szereti megalázni vagy verni ,esetleg a szexben fájdalmat okozni a nõnek ?
van olyan hapsi ,aki azt szereti ,ha kicsit fáj neki az élvezet ...ez beteges ?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
van olyan hapsi ,aki azt szereti ,ha kicsit fáj neki az élvezet ...ez beteges ?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
..a dominákhoz nincs köze ennek a témának :))
öö...domináns alkotások a filmiparban :))
öö...domináns alkotások a filmiparban :))
a Diszkópatkányok nekem megvan dvd-n, ha pesten járok megkapod! :))
Szerintem ami még alapmû az Indul a bakterház, de külföldi filmek közül a Diszkópatkányok se kutya.....meg a Macskajaj és az Örökség! mondjuk a dominákhoz nincs köze ennek a témának :) :)
A Kontrollban csak az tetszik ,ahogy a Bkv Rt. dolgozóit mutatják be és sajna az az igazság ,hogy így van ...
nekem meg van és az Argo is is jól sikerült ...a "Tibi" fõszereplésével ...és a dumák benne ...<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
azt nem láttam, de ha vhol meglátom, lecsapok rá! :)
<#eljen>#eljen> alapmû :))
errõl az üvegtigrisbeli jelenet jutott eszembe...sokkot kaptál ! olyan jó volt, hogy sokkot kaptál ! :))
Sylvia S. bármilyen jelmezben jöhet :) <#eljen>#eljen>
igen.es tudod kik okozzak a fajdalmat a ferfiaknak?a DOMINAk.ez a nõ is domina,latod epp hivogatja a hapsikát...a tobbi kepsort inkabb nem rakom be ;)
Alah Alik Ya Sidi!
kezdõ vagyok D:
hoppá
lál q:-(Ð
Oldal 1 / 3Következő →