ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s_andras
Atyaég, mi is ez a technology broker? Ilyet lehet tőlük szerezni hogy "guardian power plant"!! Nem hangzik rosszul! Álmaimban ez azt jelenti hogy picike súly, semmi melegedés, hatalmas teljesítmény! XD
--------------------------
B........MEG, lenullázódott a highest single reward!! Ezt nem hiszem el... ezzel görcsöltem itt heteket, erre kuka.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.02.27. 21:03:45

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

s_andras
T9-ben nincs benne a 8-as modulhely, mégis maradt a teniszpálya? <#vigyor2>

Gundark 1 1
Dettó 😊 Elindultam a Deciatra de megszakadt. Na majd holnap a vizsgák után.
Papa01
Jaja, most is kidobott.. akkor holnapig pihen a hajóhad nálam is.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

KiruHoshino
Én sem tudok belépni. De ez mint mindig várható volt.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Papa01
Engem most dobott ki egy Connection Error-ral...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
10 giga, na mire ez nalam lecsorog, ma marad szarazdokkban a konda.. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KiruHoshino
Lehetséges Guardian Skimmer. Erre leszek nagyon kíváncsi.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Hangkészlet és Chieftain festések a bótban (meg csillogós színes cutter, meg nemkarácsonyi fények, meg ilyesmik)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.27. 17:28:41

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Nem ment minden jól, módosították este 7-re <#vigyor5>

Dzsini
Launch livestream

Dzsini
Aztán pár nap amíg a hirtelen .01 és .02 kijönnek mert sikerül valami egészen mókás bugot bennfelejteni (milliárdos kifizetések, stb.) 😊 Hétvégére már az új tartalmat is végig fogják csámcsogni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.27. 11:15:53

s_andras
Server status: upgrading <#eljen>
3-kor lesz kész ha minden jól megy.

Dzsini

ok köszönöm, 1000 hála
Dzsini
Akkor keresel egy olyan küldetést, ami valami olyasmi szöveget tartalmaz, hogy "naval rank", és azt teljesíted. Akkor 100%-ot levesz abból az értékből, és továbblépsz.

Értem és ha az 100%-on van és nem történik semmi akkor mi van?
s_andras
Aha! Na az meg a katonai rang, szerintem nem sokan keverik össze a reputációval. Ezeket az adatokat is ugyanazon az első lapon látod, közvetlenül a repu mellett ("REPUTATION..........RANK"😉 Sosem számot látunk, hanem a rang elnevezését.

Hát nem akarok hülyeséget kérdezni de én arra gondoltam mikor a szintet kérdeztem, hogy olvastam, hogy rengeteg hajót csak akkor vehetek meg még ha van is rá pénzem ha egy bizonyos hatalmak repu szintje eléri az 1-es 2-es stb. -it. Mint pl. Emperor alatt lehet megvenni a Imperial Clipper hajót ha már 7-es szintű vagyok vagyis Baron szintű. Ezt hogyan tudom megnézni hogy hanyas szintű vagyok?
s_andras
Obsidian Orbital problémádra: azt is érdemes tudni hogy az ellenséges státusz elég hamar magától felmegy a barátságtalan aljára, és akkor újra tudsz dokkolni, nem lesznek pirosak, nem fognak megtámadni. De nem emlékszem, ez pontosan mennyi idő, talán 1 nap, talán több...

s_andras
Helló, a repu szintjei egyetlen egy dolognál vannak számozva, ez pedig a mérnököknél 1-5-ig. Ha erre gondoltál -> mérnök menü a jobb panel bal szélső (első) fülén.
Szuperhatalmak repuja ugyanott 0-100%
Rendszer pártjai pedig egy skálán mozognak ami ellenséges-barátságtalan-semleges-szívélyes-barátságos-szövetséges lehet.

Üdv! Érdekelne hogy, hol tudom megnézni hogy hanyas szintű vagyok reputation-ban.
Papa01
Köszi szépen az infót! 😊

RJoco
A Silent Running-ot tudja a hajó alapból is.
A lényeg, hogy lezárja a hőkivezető nyílásokat. Éppen ezért nagyon gyorsan túlhevülhet a hajó.
Célszerű Heatsink-kel felszerelni, ez összegyűjti a hőt és kidobja. Így a hajótest jegesre hűl. Viszont SR-ben hamar felmelegszik ismét.
SR esetén a pajzs sem él.
Én még az elején próbálkoztam vele, túl macerás volt.
Inkább szembeállok a levélbedobóval és elkezdek boost-olni. 7,5 km-nél már hívom az állomást az engedélyért és tovább boost-olok.
A levélbedobónál pedig hátrahúzom a kart és izgulok, hogy meg tudjak állni az állomás hátsó fala előtt.
Ha nagy hajód van, mint az Anaconda, akkor arra érdemes Docking Computer-t tenni. Amíg gyorsan mész úgysem kapcsol be, amikor visszahúzod a kart és lelassul, akkor szépen leteszi a hajót. Még egyszer sem mentem neki az állomásnak.

Ha SC kilépésnél nem szembe vagy a levélbedobóval, akkor 10 km-t tartva kerüld meg. Tuti nem néznek rád a rendőrök.
Ha bent vagy az állomásban, de már elkezdtek szkennelni, akkor sincs gond, mert nem tudják befejezni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Papa01
Köszi a válaszokat! 😊 Korábban a 2. módszert használtam, nem sikerült! 😄
A silent runing-ról tudnál/tudnátok néhány szót írni? Ez egy eszköz, amit meg kell venni a hajóra?

Egyszer engem is szétkaptak, mondom ezek nem viccelnek > a fél falut lemészárolták akiket éppen röcsögéröl hoztam mert volt köztük egy körözött tag. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.02.24. 21:39:38

https://fxmason.blogspot.com/

PiszkosFred
Vagy silent runinggal besunnyogsz
Vagy ugy lepsz ki a SC-bol, hogy pont szembe erkezel a levelbedoboval, es padlogazzal (nyilvan ovatosan) berombolsz a nyilason.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Papa01
Sziasztok!

A fuvarozással kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy el lehet rejteni valahogyan a körözött személyeket? Vállaltam egy ilyen küldit, a célállomáson jött egy scanner és pikk-pakk szétlőttek... 😊

Köszi a válaszokat! 😊

Dzsini
döbbenet - feltűnt az Aegisnek, hogy célzottan őket támadják a Thargoidok?!

Valamikor nyár környékére várható, hogy eszükbe jut az is, hogy valamit kellene tenni is?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.24. 19:42:56

wollnerd
Köszi. Megnéztem Tommyttk pár videóját és már világos, így akkor már hasznosítani fogom majd, imádok fejvadászkodni. 😊
A következő hajóm ilyen célra a Corvette lesz az Anaconda után, de még csak az Ensing szint végén vagyok. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Üdv a (nagyjából) newtoni fizika világában 😊 A gázkart ha visszaveszed 0-ra, az csak annyit jelent, hogy nem gyorsítasz tovább. Ahhoz, hogy lassulj, visszafele kell gyorsítanod.

Mivel az űrben alapvetően nincs semmi, ami fékezné a szerzett lendületet, így ha nem akarsz tovább forogni/haladni, akkor ellenkező irányú erőt kell kifejtened - nézd meg kívülről bekapcsolt FA-val, hogy milyen sok hajtómű dolgozik szerte a hajón - és viszik el a teljesítményt. Na ezek kapcsolnak ki, ha kikapcsolod az assistot, neked kell minden ellenkormányzást is végrehajtanod, cserébe rendelkezésedre áll minden energia.

Harcnál jól jöhet böszme hajóknál is, könnyebben rá lehet fordulni az ellenfélre, ha megvan visszakapcs és tűz, aztán ha megint mögéd vagy egyéb rossz helyre sikerül akkor megint kikapcs FAO-ot és megint ráfordulni stbstb.

RJoco
Teljesen normális. Ez a lényege. Ilyenkor nincs komputer ami segítse az irányítást.
Cserébe viszont jobb a manőverezhetősége. Jobban fordul, jobban gyorsul. Kondánál nem tudom mennyire észrevehető, de M-es hajóknál eléggé.
Esetleg keress rá youtube-on, hogy egyesek milyen jól tolják. Még a játék megjelenésekor volt jópár durva. Valaki csak az állomás oszlopait kerülgette, más meg így harcolt.
Amúgy nekem sem megy, de harcban, fordulásnál azért gyakran kikapcsolom. Gyorsabb a célra állás, utána meg visszakapcsolom, hogy célon is maradjak.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.02.23. 22:02:44

Warning! Cargo bay open, shields are down!

wollnerd
Hát... kipróbáltam a FA off-ot Anacondával a normal space-ben, sokkal nehezebb úgy nekem irányítani... a harcot inkább brutál megnehezítené...
Valamint: ha én adtam gázt, (TWCS Throttle) akkor az a sebesség még a visszavétel esetén is egyszerűen ott maradt... nem fékez. valamint botkormánnyal való kanyarodás is folyamatos lett... Jól van ez így?<#fejvakaras>
Ha újra bekapcsolom a FA-t, minden visszaáll és normális lesz.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Akit érdekel az most tud venni megint chrome cutter és corvette skint, meg egyéb arany skineket is!...

MerlinW
Pont hogy mert nincs gravitáció, a 10+ fúvóka minden irányban, ahol a légüres térnek köszönhetően neked kell "ellenkormányoznod" minden szögben. Próbáld ki, tök reális. Harcban egyébként célszerű játszani a manuális móddal, pl menekülés esetén, sokkal jobb a gyorsulás FA nélkül, illetve sokkal határozottabb manővereket lehet kivitelezni.

[merlinw.org]

Dzsini

Dzsini
Kapcsold ki a Flight Assistot, és próbld ki (ne egy Sidewinderrel) 😊

wollnerd
Azért ez el van túlozva egy kicsit, ugye? 😊
Mi az istenért mozoghatna összevissza? A starport-on állandóan fúj az hurrikán? vagy negatív gravitáció? 😄DD

Dzsini
Első dokkolás FA nélkül 😊

Caliph
Az állomásokra miért nem raknak AX fegyókat? Mekkora tűzerő lenne már 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Mondjuk előre kiürítik az állomásokat, amikről lehet tudni, hogy nemsokára megtámadják őket?
Esetleg azért, hogy ne pusztuljon el egyetlen civil / tudós / egyáltalán ember se, és ne kelljen menteni őket?
Mondjuk kivezényelnek egy flottát AX fegyverekkel?
Hol vannak a birodalmi és föderációs óriáshajók felszerelve valami olyasmi fegyverrel, amit pénzért árulnak a független pilóták számára?
Mondjuk egyáltalán kommunikálnak bármilyen téren azon kívül, hogy odazavarnak egy mentőhajót AZUTÁN, hogy a Thargoidok felhasítják az állomás felszínét?

Ennyire töketlen az "emberiség összefogásából alapított védelmi erő", vagy szándékosan nem tesznek semmit?

wollnerd
És mégis milyen módon tudná Aegis megelőzni hogy megtámadják az állomásokat?
Mondjuk kifejlesztené az anti-thargoid pajzsot az állomásoknak és ezzel lennének beburkolózva az állomások "bőrei". Dehát álmodj királylány....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.02.22. 10:57:14

Dzsini
És ahogy az előrejelzés is mondta:

Jövő hétre felkészül Arc's Faith (HR 1183) és Rix Depot (Pleiades Sector IH-V C2-5) - pontosabban nem készül fel, mert az Aegis nem foglalkozik megelőzéssel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.22. 10:50:13

köszi, akkor majd meglátjuk
Dzsini
Nem hülyeség, de semmit nem tudni róluk, képeket láttunk csak. Azt sejteni lehet, hogy a Thargoidok ellen (is) jók lesznek, mert egyrészt a Thargoidok harapnak a Guardian technológiára, másrészt nem raktak volna be a játékba egy teljes plusz fajt csak a móka kedvéért 😊

Lehet azt tudni, hogy ezek a guardian fegyverek inkább csak a thargoidok ellen jók, vagy akár egy res-be is érdemesebb ilyenekkel menni, mint az eddigi tuningolt fegyverekkel? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.
Dzsini
képek kiszedegetve - a Guardian pewpew (talán a Railgun, a Frontier Expon AS4-RG név volt melléírva):

Gauss Cannon és Plasma Charger:

Thargoidok a buborékban:

Talán új épület:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.20. 16:46:19

Hátha másnak is újdonság, 02.27. az eljövetel napja a sztímes nyúz és a videnyó szerint.
Yútúb link.

Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2018.02.20. 16:41:17

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás