23658
1418743729.jpg
  • balty
    Igen azt néztem már én is, az nagy durranás lesz talán még nagyobb, mint az Elite. Közben össze is jött az Elitre a pénz, szóval majd meglátjuk. :)
  • Carmageddon
    Ez 21.00-ára meglesz gyerekek:D:D
  • Lysandus
    Egyre népszerűbb ez a Kickstarteres kezdés. Így szeretnének újraéleszteni egy másik klasszikust, a Wing Commandert, méghozzá multiban:

robertsspaceindustries
  • Carmageddon
    Holnapra meg is lesz vagy még az éjjel.
  • balty
    Természetesen azt eddig nem is néztem, hogy megadtak új célokat is, például 1.4 milliónál készítenének MAC-es verziót is, (bár ez nem annyira izgat) viszont 1.5 millánál 10 új játszható hajót is beletennének. Mondjuk nem sok esélyt látok, hogy ez meglesz, de már az is szép, ha az alap összejön és elég jól halad abban az irányba, hogy az meg is legyen.
  • balty
    Most cirka 35-40 perc alatt jött be kb kb. 8 ezer, szóval már lassan csak 35 ezer kell.
  • Carmageddon
    Én is kurva izgatott lettem ez hallatán hogy felpörög.
  • balty
    Egyre gyanúsabb, hogy mégis lesz ebből valami, bár már alig több, mint két nap hátra, de kezd felpörögni a összeg, még több, mint 40 ezer font hiányzik, de ahogy most figyeltem pár óra alatt nőtt az összeg 10 ezerrel, szóval még van esély, remélem össze fog jönni.
  • Carmageddon
    A különböző gameplay-felvételek után végre vágott kedvcsinálót is kaptunk az új Elite-ből, az egyperces teaser pedig teljesíti is a feladatát: már most űrhajóba pattannánk, hogy csencselni kezdjünk a galaxisban.
    A teaser előtt engedjetek meg némi helyzetjelentést: az Elite: Dangerous Kickstarter-kampányából 15 nap van hátra, a fejlesztők eddig a szükséges 1,25 millió fontból több mint 800 ezret kaptak meg. Nem állnak rosszul, de hogy felpörgessék kicsit az adakozási kedvet, bevezették a PayPal fizetési lehetőséget is. Mi szurkolunk!
  • Carmageddon
    Akkor végleg kuka?
  • Molnibalage
    Szerintem sem.
  • Carmageddon
    Nem lesz meg a pénz rá nagyon sok kell még.
  • Carmageddon
    Csak jöjjön össze a pénz.
  • Carmageddon
    Hál a jó istennek hogy megtörtént a nagy bejelentés véééééééééégggggrrrrrreeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
  • tommygear
    miújság veled? mesélj valami jót
  • Carmageddon
    te nem érdekelsz.
  • Kongy
    szia gabika:D
  • Carmageddon
    Ezek elmennek windows 7-en is?, én már egy bejelentést várok ahol hivatalosan is megerősítik a játék létezését.
  • Carmageddon
    Hát igen mindenki bannolva lett.:D:D
  • Zero 7th
    Vicces, hogy hogy ki van dögölve a topik összes hozzászólója... :D
  • Zero 7th
    Ez is elég fasza, de talán az FFE D3D annyiból jobb, hogy az eredeti hajók vannak benne, meg nem E2F, hanem FFE.

Mondjuk az elején írja, hogy még akkor sem használhatod legálisan, ha megvan az eredeti FFE... :D
  • CodeRed
    Franc se, tudja :-) De addig is EZ egész jó alternatíva. Elite II remake, van benne magyar nyelv is!
  • Carmageddon
    az idén végre be lesz jelentve hivatalosan is?,vagy nem?
  • Klub
    Hát igen elég hosszú idő az ami az Elite 3 óta eltelt, de azért még visszahozhatják még a 4.-dik rész után.
  • dronkZero
    Nem fogja megütni a szintet, erre nagyobb összegben mernék fogadni... Pl az X sorozatot tekinthetjük a spirituális folytatásnak, ők nem hagytak ki 20 évnyi fejlesztést és haladtak a korral, és ÍGY IS baromi unalmas a játékmenet, az űrcsaták 99.999999%-a teljesen tökugyanúgy folyik. Pedig az alap Elite-hez, Frontier-hoz, meg First Encounters-hez képest az egy izgalmas, pörgős játék.

Nem várok sok jót.
  • Klub
    Csak jöjjön már!!!!
  • Klub
    Már alig várom a nagy bejelentést.
  • Klub
    Na nagyokosok most kapaszkodjon mindenki ugyanis elkészül a játék csak nézzétek a gamekapocsot meg a pc gurut.
  • Klub
  • Klub
    Még mindig semmi bejelentés.
  • Vass Gábor
    Ez már valamivel jobb hír, ez sem az igazi de legalább készül.
  • Vass Gábor
    Ezért maradtak ilyen csöndben a készítők
  • Vass Gábor
    Hehehe vicces.
  • KM
    Orvosodat kérdezd...
  • Vass Gábor
    ?
  • Vass Gábor
    Na ezt a játékot se csinálják már meg, most kinél vannak a jogok?
  • Vass Gábor
    Akkor válaszoljatok a feltett kérdésekre, és nem fog ilyen előfordulni többször.
  • lammaer
    Ha sokat beszélgetsz magadban, az általában utal vmi defektusra, amit az orvosok többnyiire tudnak kezelni. Vagy legalábbis enyhíthető a dolog :)
  • Vass Gábor
    mért kellett volna orvost látnom?
  • KM
    Orvos látott már?