24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • PResident Evil
    ebből a topicből szedjétek már ki a nem ide illő képeket... thx !!!
  • Punkerwork
    ezt jó lenne eltakarítani a topic nyitót pedig elküldeni valami kényszergyógykezelésre talán elektrosokkal ki lehet írtani belőle a hülyeséget
  • RelakS
    Játékosok fórumában egy Aakos nevű arc önreklámot nyomat végig (eddig max 11-et, mert ennyi az össz hozzászólása :D )

Megszavazok egy banánt neki
  • R9
    Helo!Betudnátok rakni ezt a bannert:

ide?
    köszi szépen
  • Bandee1987
    már nem köll, átkerült a gumiba :)))
  • Bandee1987
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093290914

kéretik lezárni és/vagy törölni
  • Taranov
    üveg tigris c. topikot kéne törölni. Htx.
  • HiPPoNaX
    Grisa hozzaszolasait toroljetek plz
  • Hentes Bill #5123
    171-est töröljétek plz
  • ToMMo
    Üdv!
    Légyszi tegyétek be bannernak ezt ide.
    Köszi!
  • Pyx #5121
    delete plz.
  • RelakSfromhome
    Milyen sziklából legyenek?
  • cyrus #5119
    Töröljétk plz és senkinek egy szót se róla, mer mekköveznek ! htx ! :P
  • cSuwwi
    "rosszabb mint én..."

ehhh
  • szacsi
    bizar ralkéretik valamit csinálni. 3 és fél percen keresztül nyomta az üres üziket a csetbe, majd amikor szóltam neki, hogy álljon le, nekiállt anyázni, stb... :P

rosszabb mint én...
  • Sadist
    Moderátort kérünk a Veszett jóóóóó csaj!!! topicba! Köszönöm
  • Dzsini
    meg kevesen tudnak a sajátba áthelyezni, szvsz okosabb, ha meghagyod azt a kapcsolatokban, és nyitsz egy újat a sajátban...
  • Punkerwork
    add meg a topic linkjét, úgy gyorsabban megtalálják
  • SarahGin
    Légyszíves zárjátok be, vagy tegyétek át az új fórumozók topicot a sajátba!
    köszi
  • VinylToy #5112
    Ez ugye nem nekem akartad, tőled ilyet, na de kérlek! :)
  • szacsi
    nem, 1-2 hétre gondoltam, de az tényleg kellene, már nagyon idegesítő a györek. idegesítőbb, mint ahogy én csetelek :D
  • szacsi
    Üdv!

Bizar nevű felhasználóval csináljatok má vmit, plz! Bannoljátok egy-két napra vagy vmi, mert már nagyon idegesítő, hogy beszólogat, és a logóműhelybe ossza az észt annak ellenére, hogy többször is megkértük arra, hogy hagyja el a topikot és ne is jöjjön vissza. Mosmá télleg szidom :P
  • Dzenu
    Esetleg a mobillal meg lehetne toldani a kategóriát, ezek amúgyis össze akarnak fonódni, és tartalmilag kövérebb lenne.
  • cSuwwi
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz ebben a 'Fotózás' kategóriában?

Minden egyes digit/analóg gépnek külön kategóriája lesz? Vagy minden saját képről akartok új topicot nyitni?
    Eddig az összes fotóskérdés elfért 1 topicban, most meg egy egész kategóriát akartok?

A félreértések elkerülése végett én nem ellenzem, csak ebben a formájában nem látom értelmét.
    Viszont egy általános 'Elektronikai Kütyük' kategóriának szvsz több értelme lenne, benne a Fotós topicokkal is...
  • Lteebee
    Ügyes.
  • St
    jaa, értem. megkérdezem a főszerkesztőt mi a véleménye
  • tomsolo
    SZERETNÉNK EGY FOTÓZÁS KATEGÓRIÁT.
  • VinylToy #5102
    Elnézést...
    hogy ide írták mindazt amit nem ide kellett volna :D
  • St
    Össze tudná valaki foglalni 1 mondatban, hogy mit kértek?
  • Lteebee
    Ő is inkább a mi kéne... topicot olvassa.

:DD
  • Taranov
    Ennek kéne lennie a névnek, csak az informatikai hírmagazin jobban hangzik :D
  • Dzsini
    Freak azért szerintem ha valaki, akkor St mondhat ki utolsó szót :o) majd ha nem lesz jobb dolga elolvassa ezt itt (bár ő a moderátori dolgokkal ritkán foglalkozik), és eldönti, hogy mi legyen. aztán persze lehet meggyőzni :D
  • tomsolo
    Fotózás kategória pedig kell...

[KIMONDTA A VÉGSZÓT]

(sőt akár lehetne külön híradástechnika kat. is)

#taranov a jelenlegi színvonal pedig lassan az im fórumra kezd hasonlítani... persze hasonlithat de akkor ez legyen a név:

SG - Fiúk-lányok hírmagazínja :D
  • FREAK
    "az SG a tartalom minőségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw"

Hát így biztos nem :) Tudod, ahhoz tenni kéne valamit :D

"mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklődés"

Az megmarad, hisz az új szekció nem a régiek HELYETT hanem MELLETT lenne.

na én kezdem feladni, tomsolo mondd ki az utolsó szót :D
  • Taranov
    Szerintem bizonyos szinten mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklődés, hiszen az SG a tartalom minőségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw.
    Bár nem zárja ki egymást a két dolog, tehát a fiúk lányok kapcsolatok mellett megférne egy fotós topik is, hisz semmiből sem áll létrehozni.
  • FREAK
    tény, de nem látom a problémát

ez valami "sikerfórum"?? mennyiségre vagy tartalomra megy, ezt kéne eldöntenie a "kormánynak"
  • Taranov
    Na ja, csak a fiúk lányok kapcsolatok topikra még így is nagyobb az igény, mint a fotózásra.
  • Dzsini
    én szóltam, de láthatólag nem tűnik fel senkinek.. amúgy meg nincs ami elsikkadjon odalent, ha lenne, akkor lenne szigor.
  • Lteebee
    MI KÉNE AZ SG-NEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzsini, legalább te vedd már észre, hogy nem jó helyen vagytok!
  • Punkerwork
    "mert váltogatni kell a főcsoportok között, ahoz meg lusták" az ilyenek minek élnek? :)