24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • ToMMo
    Üdv!
    Légyszi tegyétek be bannernak ezt ide.
    Köszi!
  • Pyx #5121
    delete plz.
  • RelakSfromhome
    Milyen sziklából legyenek?
  • cyrus #5119
    Töröljétk plz és senkinek egy szót se róla, mer mekköveznek ! htx ! :P
  • cSuwwi
    "rosszabb mint én..."

ehhh
  • szacsi
    bizar ralkéretik valamit csinálni. 3 és fél percen keresztül nyomta az üres üziket a csetbe, majd amikor szóltam neki, hogy álljon le, nekiállt anyázni, stb... :P

rosszabb mint én...
  • Sadist
    Moderátort kérünk a Veszett jóóóóó csaj!!! topicba! Köszönöm
  • Dzsini
    meg kevesen tudnak a sajátba áthelyezni, szvsz okosabb, ha meghagyod azt a kapcsolatokban, és nyitsz egy újat a sajátban...
  • Punkerwork
    add meg a topic linkjét, úgy gyorsabban megtalálják
  • SarahGin
    Légyszíves zárjátok be, vagy tegyétek át az új fórumozók topicot a sajátba!
    köszi
  • VinylToy #5112
    Ez ugye nem nekem akartad, tőled ilyet, na de kérlek! :)
  • szacsi
    nem, 1-2 hétre gondoltam, de az tényleg kellene, már nagyon idegesítő a györek. idegesítőbb, mint ahogy én csetelek :D
  • szacsi
    Üdv!

Bizar nevű felhasználóval csináljatok má vmit, plz! Bannoljátok egy-két napra vagy vmi, mert már nagyon idegesítő, hogy beszólogat, és a logóműhelybe ossza az észt annak ellenére, hogy többször is megkértük arra, hogy hagyja el a topikot és ne is jöjjön vissza. Mosmá télleg szidom :P
  • Dzenu
    Esetleg a mobillal meg lehetne toldani a kategóriát, ezek amúgyis össze akarnak fonódni, és tartalmilag kövérebb lenne.
  • cSuwwi
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz ebben a 'Fotózás' kategóriában?

Minden egyes digit/analóg gépnek külön kategóriája lesz? Vagy minden saját képről akartok új topicot nyitni?
    Eddig az összes fotóskérdés elfért 1 topicban, most meg egy egész kategóriát akartok?

A félreértések elkerülése végett én nem ellenzem, csak ebben a formájában nem látom értelmét.
    Viszont egy általános 'Elektronikai Kütyük' kategóriának szvsz több értelme lenne, benne a Fotós topicokkal is...
  • Lteebee
    Ügyes.
  • St
    jaa, értem. megkérdezem a főszerkesztőt mi a véleménye
  • tomsolo
    SZERETNÉNK EGY FOTÓZÁS KATEGÓRIÁT.
  • VinylToy #5102
    Elnézést...
    hogy ide írták mindazt amit nem ide kellett volna :D
  • St
    Össze tudná valaki foglalni 1 mondatban, hogy mit kértek?
  • Lteebee
    Ő is inkább a mi kéne... topicot olvassa.

:DD
  • Taranov
    Ennek kéne lennie a névnek, csak az informatikai hírmagazin jobban hangzik :D
  • Dzsini
    Freak azért szerintem ha valaki, akkor St mondhat ki utolsó szót :o) majd ha nem lesz jobb dolga elolvassa ezt itt (bár ő a moderátori dolgokkal ritkán foglalkozik), és eldönti, hogy mi legyen. aztán persze lehet meggyőzni :D
  • tomsolo
    Fotózás kategória pedig kell...

[KIMONDTA A VÉGSZÓT]

(sőt akár lehetne külön híradástechnika kat. is)

#taranov a jelenlegi színvonal pedig lassan az im fórumra kezd hasonlítani... persze hasonlithat de akkor ez legyen a név:

SG - Fiúk-lányok hírmagazínja :D
  • FREAK
    "az SG a tartalom minőségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw"

Hát így biztos nem :) Tudod, ahhoz tenni kéne valamit :D

"mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklődés"

Az megmarad, hisz az új szekció nem a régiek HELYETT hanem MELLETT lenne.

na én kezdem feladni, tomsolo mondd ki az utolsó szót :D
  • Taranov
    Szerintem bizonyos szinten mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklődés, hiszen az SG a tartalom minőségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw.
    Bár nem zárja ki egymást a két dolog, tehát a fiúk lányok kapcsolatok mellett megférne egy fotós topik is, hisz semmiből sem áll létrehozni.
  • FREAK
    tény, de nem látom a problémát

ez valami "sikerfórum"?? mennyiségre vagy tartalomra megy, ezt kéne eldöntenie a "kormánynak"
  • Taranov
    Na ja, csak a fiúk lányok kapcsolatok topikra még így is nagyobb az igény, mint a fotózásra.
  • Dzsini
    én szóltam, de láthatólag nem tűnik fel senkinek.. amúgy meg nincs ami elsikkadjon odalent, ha lenne, akkor lenne szigor.
  • Lteebee
    MI KÉNE AZ SG-NEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzsini, legalább te vedd már észre, hogy nem jó helyen vagytok!
  • Punkerwork
    "mert váltogatni kell a főcsoportok között, ahoz meg lusták" az ilyenek minek élnek? :)
  • Dzsini
    azért, hogy ne "kísértetváros" legyen, ahogy Freak említette volt... meg mert jónéhányan azért nem látogatnak topicokat, mert váltogatni kell a főcsoportok között, ahoz meg lusták - így talán lenne elég egy helyen, hogy érdemes legyen odajárni.
    (meg nem hiszem, hogy a lent említett dolgok bármilyen szempontból szarok lennének, csak kicsit ki lenne bővítve a digifényképezőgép mindenféle csatlakozó kütyüre - minden amibe memóriakártya vagy ilyesmi megy :) - és újabb lehetőség pl. a compact flash vs. secure digital topicokra :) )
  • FREAK
    nincs erre szükség

szép tiszta digigép részleg sajátos, informatív, hasznos szerkezettel és tartalommal, pár hónap "reklám" más fórumokon, és lesz itt élet
  • tomsolo
    és miért kellene tele szemetelni egy új kategóriát minden szarral? ... csak hogy legyen benne valami? mert az elég gyerekes ok...:)
  • Dzsini
    elképzelhetőnek tartanék esetleg egy kütyük, szerkezetek, stb főcsoportot, ahova be lehetne rakni a fényképezőgépeket, mobilokat, discmaneket, meg minden olyan dolgot ami itt meg a hardverben csücsül jelenleg, de nem közvetlenül PC-s hardverrel kapcsolatos... így talán összegyűlne már előre egy normális mennyiségű topic, és még élet is lenne (pl. az eddig hardvert látogatók meglátnák a fényképezőgépeket is, és vica versa)
  • Punkerwork
  • FREAK
    vannak ja, azok, amik tök jól elvoltak az általánosban....
  • Punkerwork

bár nem értem miért szánalmas a Fiúk-Lányok, ott is van 1-2 értelmes topic
  • FREAK
    hát az igaz, hogy ha az SG - INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS HÍRMAGAZIN otthont ad egy "Fiúk lányok kapcsolatok" fórumszekciónak, ami nem informatikai és kicsit sem tudományos (ellenben duplán szánalmas), akkor talán lenne értelme napjaink egyik leggyorsabb ütemben fejlődő és terjedő iparágáról is nyitni egyet

persze a hagyományos formában tényleg elég kísértetváros lenne sokáig, de ha mondjuk minden topik egy 3-4000 karakteres gépleírással kezdődne és 10-20 tesztképpel folytatódna, rögtön más lenne a helyzet
  • tomsolo
    SG - INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS HÍRMAGAZIN

ebből címből akármilyen jelenlegi látogatottsági felállást nézve sem fogom megérteni hogy a fotózás kategória - amiben jelentős fejlesztések folynak pl a digitális ágon, mind hardverbe mind szoftverben - miért lenne felesleges 2004-ben...

"bárki nyithat topicot a kedvenc fényképezőgépének, de 90% le lenne hurrogva" mondatra meg annyit igen a jelenlegi felállás szerint pont ezért nem nyílnak ilyen topikok, de szerintem egy új topikban békésen elfér egy más mellet a SIGMA SD10 (Házigazda: FREAK :D) és a Fuji s3000...