24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
macilaci123 #5404 Gratulálok! Elmehettek a picsába!!!! -
#5403 Nekem volt egy "Free gamek ingyen!" vagy hasonló nevü topicom de nem találom.
Még a Programok beszerzése résznél sem.
És nekem csak kb. 40 topicot ír a Programok beszerzése részlegnél.
Azzal a topicommal mi lett? -
#5402 na de a kedvencek közül miért került ki? -
#5401 Nem. Szűk csoport látogatta, 20-nál kevesebb személy, felesleges ilyen fórumokat fenntartani. Kb. mint a politika. -
#5400 Meg igény sem volt rá szvsz. -
#5399 gondolom az illegális volta miatt... -
#5398 Mától megszűnt a "Programok beszerzése" főkategória. Akinek nagyon hiányzik továbbra is nézegetheti a http://www.sg.hu/forum.php3?cat=8 címen, de a fórum főoldalról már nem hivatkozunk rá.
Az eDonkey és DC fórumok mivel technikai jellegűek voltak átkerültek az Operációs rendszerek, Felhasználói programok főkategóriába.
-
#5397 nekem nem nyílik új ablak :) -
Vlala #5396 lehet szerkeszteni :-)
Eddig mindig üzenet kijelöl-kimásol-visszavon-beilleszt-szerkeeszt eljárással éltem, most ez egy lépésben elérhető :-)
Ez még tökjobb, mint a visszavonás! -
#5395 arra próbáltam utalni, hogy ez régen nem így volt :) -
#5394 becsukhatod, addig tart a moderálás (legalábbis operában) amíg legalább 1 bejelentkezett ablak nyitva van. -
#5393 az rendben van hogy moderálás esetén megnyilik egy új ablak hogy ebben moderálhatsz, de közben az előzőben is lehet moderálni ha becsukom vmelyiket akkor is? :o -
#5392 Nyitott még egyet :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099431021 -
#5391 Le kéne kapcsolni joe04-et, mert már nem egy topikját törölték ki a moderátorok ma. -
Garfield #5390 Innen a #119, #124, #125-öt légyszi töröljétek. -
#5389 Mivan, majdnem szereztem neked egy ezrest :) -
#5388 :D -
#5387 Csak szívattak. -
#5386 senki sem kért rá, hogy fizess ilyesmiért, taranov mondta csak, mert egy -
tujon #5385 óóó köszy!
amugy nem hiszem hogy kifizettem volna nyitottam volna egy mésik felhasználonévvel! -
#5384 bug volt a programban azért nem ment, már megy -
#5383 hülye vagy -
#5382 ugye nem vetted be? -
tujon #5381 micsoda???
anyit nem ér az egész!
inkább csinálok egy másik felhasználonevet!
de hülyeség és hol kell fizetni??? -
#5380 1000 Ft -
tujon #5379 hagy kérdem meg hogy miért nem tudok új témát nyitni???
elvette valaki a témanyitás jogát?
azt egyaltalán visza lehet kapni valahogy??? -
#5378 hm..hova lett a citromail -es progi? -
blackgamer #5377 német kiejtő progi ezt átdobhatnátok a felhasználói progik közé -
#5376 Hmmm, úgyismint: LEGYEN VILÁGBÉKE ! Vagy tévednék [IGEN] ???? :DDD -
#5375 hehe :D -
#5374 nehogy megijedj :)) -
#5373 :))) tessék. modijáték :)) -
#5372 sry -
#5371 Téged bannolni kéne, nem kitörölni a hozzászólásaidat :) -
#5370 ő nem is válaszolt volna :o) csak kijelentőmódban kommunikál ;) -
#5369 Jó Dzsini ! És még Efreet elő sem bújt, nemigaz ! :DDD -
#5368 (költői kérdés) -
#5367 maximum te ismered a saját szokásaidat, ebbe nekem nincs beleszólásom :) -
#5366 jah jo :) mert ha egyet hibázok (mégegyszer bocsánat) akkor már rögtön az azt követő órában is elkövetem 5ször, ugye?? :))) -
#5365 mindenhonnan törölve lettél pár órára visszamenőleg. reméljük máskor nem szalad el veled a paci :)