Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélhetõleg nem lesz leállítás, tehát észre se fogjátok venni a cserét (max annyiban, hogy gyorsabb lesz a pagez)
na ez az... a leglényegesebb dolog... hogy leszünk meg 2000-re, ha itt leállítjátok nekünk a világot? nem láttatok, már remegett a kezem az elvonástól, színes foltokat láttam, fájtak a csontjaim... ilyet többet ne, plz 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
és a 2000 es topikrol nem is beszelve elvegre mar nagyon közel van a datum...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
köszi az infot
akkor megint le lesz pusztulva egy kicsit? 😊)) hát hogy fogunk mi itt mindent összefloodolni akkor??? 😊))))
akkor megint le lesz pusztulva egy kicsit? 😊)) hát hogy fogunk mi itt mindent összefloodolni akkor??? 😊))))
nemtom, nem is érdekel, nem írok bele, az a délutános mûszaké 😊
aha... most pl. jól jönne, mert ki kellene takarítani a délutáni mûszakék topicját... önmoderálási jogot se lehet kapni? úgy szégyellem magam, hogy összeirogattam... St pleez takarítsd ki!
viszont válaszolt is rá... spec jobban tetszett volna valami pozitívabb válasz, de valahogy megértem, hogy nem ad láncfûrészt epilepsziás õrültek kezébe 😊))))))
királysáááág 😊))))
télleg St bácsi szoktad olvasni a többi topicokat?
télleg St bácsi szoktad olvasni a többi topicokat?
Nem vagyok nyugodt.
Nárcisz se lesz, így nem tom kire bízni.
Nárcisz se lesz, így nem tom kire bízni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nembaj 1 hetre enis lelépek nemsokara 1 edul meg ugyse fog beszelgetni 😊
azért azt a közel 1000 lemaradást behozni... nem sietek, de megyeget... mert ezek itt körülöttem meg se szólalnak jóformán 😊))))))))
ja, köszi a kijelentkezés eltakarítását. meg köszi a lsitát is, meg... ááááh álmos vagyok még
szerintem engedjük a javascript-et és activ x et is a forumba 😊
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, mikor láttam ezt én utoljára :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na de itt vége a HTMLezésnek EBBEN A TOPICBAN, akir érdekel az nézze meg a Játékosok Fórumát !!!
na de itt vége a HTMLezésnek EBBEN A TOPICBAN, akir érdekel az nézze meg a Játékosok Fórumát !!!
Kedves St! Ezuton szeretnek tiltakozni a politika reszleg cenzuraja ellen, mivel serulhet a velemynyilvanitas szabadsaga, es mivel a moderator tobbszori is hozzaszolasaval is bizonyitotta elkotelezettseget az egyik politikai iranyzathoz. Mindezzel egyutt elfogadom, hogy a szalonkeptelen, egymast szidalmazasaba bonyolodo hozzaszolasokat toroljetek, de ezt olyan tegye, aki politikailag fuggetlen, es nem nyilvanit velemnyt a vitaban, nem fenyeget burkoltan mas velemnyen levoket.
Mike
Mike
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Najó, de csak mert szépenkéred visszakapcsoltam. 😊
De ha meglátom, hogy valaki fasza topicokat tesz vele tönkre, akkor újra le lesznek tiltva!
De ha meglátom, hogy valaki fasza topicokat tesz vele tönkre, akkor újra le lesznek tiltva!
nah de ha már itt vagyok akkor könyörögjünk a CSászárhoz is egy kicsit :-))
ST !
Adám 😊
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ lécci engedélyezd újra : Marquee, Gombok, Textarea
csak színesebb lett a fórum, nem okoznak kárt.
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
ST !
Adám 😊
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ lécci engedélyezd újra : Marquee, Gombok, Textarea
csak színesebb lett a fórum, nem okoznak kárt.
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
Jha, te nem pofáztál annyit a nulla topicokban mint a haverjaid (ketezer, mi van fölül, pontos idõ .... bla bla...)