24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • cSuwwi
    1. nem neked írtam, hanem Relaksnak
    2. nyílván volt oka, hogy elvették a témanyitási jogodat.
    3. jártam az ominózus topicban, és az utolsó post az volt, hogy van ilyen topic, mégpedig a Veszett jó csajos, ami igaz.
    4. ebbe a topicban szerintem ne vesd el a sulykot, mert könnyen benyelhetsz pár kis sárga felkiáltójelet
  • hitman 1911
    bazz milyen nyelven mondjam még el hogy nem volt ilyen téma???? de ha van akkor mutassátok már meg vazze
  • cSuwwi
    Na igen, IE alatt nem megy a png. :/
    jpegként
  • hitman 1911
    hogy ne lenne az első eset, összesen 1 topicot nyitottam
  • hitman 1911
    most mondom nyitottam de törölték...és nem...nem volt olyan téma
  • RelakSfromhome
  • cSuwwi
    nyílván nem az első eset, ha elvették a témanyitási jogodat.
    ezt elolvastad már valaha 1x is, vagy csak automatikusan az OK-ra böksz?

javascript
  • hitman 1911
    nem volt olyan téma. voyeur papparazzi képek
  • RelakSfromhome
    mi volt a címe? Nem lehet, hogy volt már olyan téma?
  • hitman 1911
    hááát csesszétek meg jóóóó.Miért töröltétek a topicom? Milyen szabályba ütközött??? Na ezér nem jó ez a kva rugalmas szabályzat.Ha vmi a modinak nem tetszik törli.Legalább válaszoljatok vazze
  • hitman 1911
    Miért nem tudok topicot nyitni??? Mit követtem el?
  • iko
    Szerintem azok az emberek mellé akik még nem kaptak bünti pontot lehetne rakni egy ""-t és akkor nem lesz a "" "menő" dolog. imho
  • Taranov
    lol
  • Ottto
    Ezért jó a saját fórum. Ott anarchia van!
  • akos
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a diktatúra lehet jó is. RENDRE szükség van, az emberek nem szeretik a létbizonytalanságot és csak pár dolog izgatja őket igazán, minthogy legyen mit enniük, inniuk, hol aludniuk, jókat kefélhessenek és szaporodhassanak a vakvilágba, ja és hogy szórakozhassanak, mert különben unatkoznak. NA ha ezeket megadod nekik, akkor a többség lesenemszarja, hogy "elnyomod" őket ! A néhány deviáns lázadozómániást meg el kell küldeni végtelen öngyilkos küldetésekre a világűrbe....

ÉN SZERETEM A RENDET ! AZt a fajtát ami midenkire vonatkozik !
  • Sir Quno Jedi
    Ugye, rajtam nem könnyű kiigazodni, ezért is vagyok szórakoztató... :DDD
  • St
    te magad fejezted ki őszinte elismerésedet a diktatúra iránt, na most akko mivan?
  • Sir Quno Jedi
    IGEN ! Különben minek élsz, ha sosenem lázadol a zelnyomás ellenő ! Persze hacsaktemagdnem vagy a zelnyomás maga, mert ebben a zesetben ugye kéjhömpöly a zélet ! :DDD

Gondolom nálad az utóbbi ??? [mer rendes]
  • RelakS
    És akkor mindenki kérésre osztja az 5 pontot, aki meg rosszatcsinál, az meg kap egy hegynyi karót? Erről szvsz már volt vita (de mi a rákért itt van róla szó? Van egy társtopik is... mindjár azt is skubbantom)
  • RelakS
    Ja, lehessen saját ikont is berakni (max 15x15 méret, max 1kB-ban :D)
  • St
    rosszkor születtél, francia forradalomban lenne a helyed nemeseket akasztgatni

folyamatosan valamiért lázadni kell? :)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor megyek az emberjogi bírósághoz ! Esetleg ha onnan elutasítanak, a lámajogihoz !
  • Taranov
    Nézd, a láma pénzbe kerül, St sem jótékonysági intézmény, hogy karácsonyra adja a lámát :)
  • St
    gondolkozom értékelős rendszer bevezetésén, lámákkal :)
  • Sir Quno Jedi
    Hiába is tenném, már iSten kezében vagyunk, csak várnunk kell és meg fog történni a kinyilatkoztatás ! Higgyetek testvéreim, csak a hit által szabadulhattok fel materiális kötelékeitek alól !
  • Punkerwork
    pólóért tüntess
  • Punkerwork
    így is úgy néznek ránk mint a leprásra :)
  • Sir Quno Jedi
    NA ez már diszkrimináció ! MINDEN EMBER jogosult a lámára ! Tűntetni fogunk sazlé ! :DDD
  • Lteebee
    Én moderátoros csillagot szeretnék!

:))
  • Punkerwork
    simán :)
  • Dzsini
    tényleg birodalmi SG csillag :)
  • Punkerwork
    én birodalmi logot kérek :)
  • Dzsini
    na ez még csak felvetődött és akkor is úgy, hogy választhatóan :) de reméljük bejön (akár többféle ikonnal is)
  • Punkerwork
    VIP-eknek lesz majd láma ikon csillag helyett valszeg
  • Sir Quno Jedi
    De hova tűntek a lámákő ??? Csak ilyen exclamation-ös ikonkák vannak ?!!! SAZMÉRJÓ ! Vissza a lámákat !!! Szabadítsátok ki a kis szőrös barátainkat !
  • Chief
    Loál!
    Friss finom ropogós bann!
  • St
    parancsolj
  • szacsi
    Itt lehet lámát kérni?
    Szeretnék 1 hét bant!
  • Chaos Mad
    hell.
    ezt a bannert lécci rakjátok be ide . thx