24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#5691 1. nem neked írtam, hanem Relaksnak
2. nyílván volt oka, hogy elvették a témanyitási jogodat.
3. jártam az ominózus topicban, és az utolsó post az volt, hogy van ilyen topic, mégpedig a Veszett jó csajos, ami igaz.
4. ebbe a topicban szerintem ne vesd el a sulykot, mert könnyen benyelhetsz pár kis sárga felkiáltójelet -
#5690 bazz milyen nyelven mondjam még el hogy nem volt ilyen téma???? de ha van akkor mutassátok már meg vazze -
#5689 Na igen, IE alatt nem megy a png. :/
jpegként -
#5688 hogy ne lenne az első eset, összesen 1 topicot nyitottam -
#5687 most mondom nyitottam de törölték...és nem...nem volt olyan téma -
#5686 -
#5685 nyílván nem az első eset, ha elvették a témanyitási jogodat.
ezt elolvastad már valaha 1x is, vagy csak automatikusan az OK-ra böksz?
javascript -
#5684 nem volt olyan téma. voyeur papparazzi képek -
#5683 mi volt a címe? Nem lehet, hogy volt már olyan téma? -
#5682 hááát csesszétek meg jóóóó.Miért töröltétek a topicom? Milyen szabályba ütközött??? Na ezér nem jó ez a kva rugalmas szabályzat.Ha vmi a modinak nem tetszik törli.Legalább válaszoljatok vazze -
#5681 Miért nem tudok topicot nyitni??? Mit követtem el? -
#5680 Szerintem azok az emberek mellé akik még nem kaptak bünti pontot lehetne rakni egy ""-t és akkor nem lesz a "" "menő" dolog. imho -
#5679 lol -
#5678 Ezért jó a saját fórum. Ott anarchia van! -
akos #5677 -
#5676 Amúgy a diktatúra lehet jó is. RENDRE szükség van, az emberek nem szeretik a létbizonytalanságot és csak pár dolog izgatja őket igazán, minthogy legyen mit enniük, inniuk, hol aludniuk, jókat kefélhessenek és szaporodhassanak a vakvilágba, ja és hogy szórakozhassanak, mert különben unatkoznak. NA ha ezeket megadod nekik, akkor a többség lesenemszarja, hogy "elnyomod" őket ! A néhány deviáns lázadozómániást meg el kell küldeni végtelen öngyilkos küldetésekre a világűrbe....
ÉN SZERETEM A RENDET ! AZt a fajtát ami midenkire vonatkozik ! -
#5675 Ugye, rajtam nem könnyű kiigazodni, ezért is vagyok szórakoztató... :DDD -
#5674 te magad fejezted ki őszinte elismerésedet a diktatúra iránt, na most akko mivan? -
#5673 IGEN ! Különben minek élsz, ha sosenem lázadol a zelnyomás ellenő ! Persze hacsaktemagdnem vagy a zelnyomás maga, mert ebben a zesetben ugye kéjhömpöly a zélet ! :DDD
Gondolom nálad az utóbbi ??? [mer rendes] -
#5672 És akkor mindenki kérésre osztja az 5 pontot, aki meg rosszatcsinál, az meg kap egy hegynyi karót? Erről szvsz már volt vita (de mi a rákért itt van róla szó? Van egy társtopik is... mindjár azt is skubbantom) -
#5671 Ja, lehessen saját ikont is berakni (max 15x15 méret, max 1kB-ban :D) -
#5670 rosszkor születtél, francia forradalomban lenne a helyed nemeseket akasztgatni
folyamatosan valamiért lázadni kell? :) -
#5669 Akkor megyek az emberjogi bírósághoz ! Esetleg ha onnan elutasítanak, a lámajogihoz ! -
#5668 Nézd, a láma pénzbe kerül, St sem jótékonysági intézmény, hogy karácsonyra adja a lámát :) -
#5667 gondolkozom értékelős rendszer bevezetésén, lámákkal :)
-
#5666 Hiába is tenném, már iSten kezében vagyunk, csak várnunk kell és meg fog történni a kinyilatkoztatás ! Higgyetek testvéreim, csak a hit által szabadulhattok fel materiális kötelékeitek alól ! -
#5665 pólóért tüntess -
#5664 így is úgy néznek ránk mint a leprásra :) -
#5663 NA ez már diszkrimináció ! MINDEN EMBER jogosult a lámára ! Tűntetni fogunk sazlé ! :DDD -
#5662 Én moderátoros csillagot szeretnék!
:)) -
#5661 simán :) -
#5660 tényleg birodalmi SG csillag :) -
#5659 én birodalmi logot kérek :) -
#5658 na ez még csak felvetődött és akkor is úgy, hogy választhatóan :) de reméljük bejön (akár többféle ikonnal is) -
#5657 VIP-eknek lesz majd láma ikon csillag helyett valszeg -
#5656 De hova tűntek a lámákő ??? Csak ilyen exclamation-ös ikonkák vannak ?!!! SAZMÉRJÓ ! Vissza a lámákat !!! Szabadítsátok ki a kis szőrös barátainkat ! -
Chief #5655 Loál!
Friss finom ropogós bann! -
#5654 parancsolj -
#5653 Itt lehet lámát kérni?
Szeretnék 1 hét bant! -
Chaos Mad #5652 hell.
ezt a bannert lécci rakjátok be ide . thx