24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Láma!
    te rohatt!!
  • flashX
    Gyorsabb voltam.
  • Láma!
    kuka36-ot pliz ban.
    humoros aranyos topik.
  • flashX
    BAN PLZ!
    A Humoros és aranyos képek topikba ugyanazt linkelte, amit Cucu13.
  • Sir Quno Jedi
    Kérném a tápigot átnevezni:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041174274

a következő szövegre: "Nóbeldíjat a PS3 emulátorért"

Danke !
  • [dvd]
    :)
  • Sir Quno Jedi
    LOÁL !
  • Sir Quno Jedi
    Miért ??? Jó úton vagyunk ! :DDD
  • [dvd]
    Egyetertek, kar hogy torvenyeink tiltjak a gyilkossagot, de sok neonaci ismerosunk eletet is ezek vedik...
  • Dzsini
    szervezzünk anarchiát!
    világszintű összefogás a globalizáció ellen!
    (most kellene abbahagyni)
  • Sir Quno Jedi
    "Könyörgöm ! Akasszuk fel a szélsőségeseket !!!"
  • [dvd]
    Nem csak egy eszmet sem kovetek, semmiben sem hiszek, magamon kivul, szintan a kegyetlenseg reszem, nem ugyanaz mintha naci lennek, meg bekes is vagyok, nagyon nehez az agyam is felbaxni, de a leggyet mikor kinyirod a legycsapoval, vagyis lecsapod, ha neked ez nacis akkor modj jobb szinonimat, a szetlapitom jobban teccene, vagy te nem lecsapni szoktad a legyeket a legycsapoval, te inkabb kivegzed oket, az meg mr a gazkamrara emlekeztet ott vegeztek ki embereket... Akkor mondj vmi jo szinonimat okoska
  • akos
    Egér... tudod, Ms intelli...
  • Sir Quno Jedi
    intellimicsoda ??? :DDD
  • Dzsini
    lásd Tomcat, és a "náci aki mondja" póló... attól hogy valaki beszél valamiről még nem lesz annak az eszmerendszernek az elkötelezettje... persze ehez is kell egy minimális intelligencia.
  • Sir Quno Jedi
    Lecsapni, széttaposni, NA EZEK tényleg klasszikus-nácisan hangzottak, biztos, hogy néztél már tükörbe ?! :DDD
  • St
    most megnéztem azt a fórumot, nem világos, hogy a második világháborús képek, fegyverek, sztorik mitől náci téma? azt hiszem fogalomzavarban szenvedsz. szépen maradj csöndbe, mert a pampogásért viszont lehet kapni bant

• [dvd]
    Mellesléeg nemis nyilvanosan irnak a forumba.
  • Borg
    Mucika, te vagy az egyetlen aki büntetőpontot érdemelne. A többiek mind normálisan beszélgetnek valamiről, te vagy az egyetlen aki hülyeségeket hurrog közbe nekik.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom én végignyomtam csoportosan epárszor a PGeneralt a Német oldalról, meg érdekel engem és barátaimat a 2.VH-s haditechnika és a korabeli stratégiai és taktikai újítások, különös tekintettel a Tengelyhatalmak hadászati "ötletességére". Sőt ismerek srácokat akik mindent gyűjtenek ami Wermacht, de azért még őket sem merném lenácizni ugyebár ! AZ most úgyis divat, könnyen jön és nem kerül semmibe...
  • [dvd]
    Wermacht, Waffen SS a topic neve, de hat aki meg buntipontot sem ad a naci flashx nek az elegge visszamaradott, tehat az embernel alsobbrendu, nemtom az egysejtueket meg a legyeket pl egyenrangukent kezelitek tan amikor lecsapjatok szettapossatok, vagy undorodtok toluk?
  • Punkerwork
    sajátban van, a srácok épp régi sisakok cseréjét tervezik a képekből ítélve.
  • Dzsini
    sajátban, én is most keresgéltem, hogy merre lehet...

azért úgy elgondolkodtam közben, hogy aki "alsóbbrendű faj"-ként titulálja a moderátorokat, és ilyen kifejezéseket használ mint lent, az mit akar elérni...
  • Punkerwork
    + flashX több mint 1 napaj hozzá se szólt, szal miről is beszélsz?
  • Borg
    Hol van ilyen topik egyátalán?
  • Punkerwork
    a "nácik" éppen magyarországi emlékeket keresgélnek pl pesti fényképek és régi felszerelési tárgyakról beszélgetnek, gond egyedül veletek van szal maradj inkább csöndben.....
  • [dvd]
    Hölgyeim uraim es minden alsobbrendu faj(moderatorok)!

Szaporodnak a nacik a waffen SS forumban, bandyx-xal probaljuk visszatartani oket de flashX vezetesevel a horda egyre szaporodik es felkeelest szerveznek, UGYHOGY BAXXATOK KI AZ OOSZES QRVA NACIT!!!

[thx a 30 buntipontert amit kapni fogok az igazsagert, és bandyx is koszoni a joszandekert a bannt, majd ha a gazkamraban talaljatok magatokat, vagy egy taborban koncentraltok....! :| ]
  • St
    Köszi, hogy szóltál, ban
  • tehen_m
    főoldalon hirbe:
    Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7

Szerintem mirez azonnali ban-t érdemelne.
    (bár korában is voltak hasonlo megnyilvánulásai és azt a hsz-t nem törölték)
  • Borg
    Nem ő az aki a moderátor listára azt a hülyeséget is irta?
  • [NST]Cifu
    Bocs hogy ide írom, de nem tudnátok valamit csinálni a Buszsofőr nickű egyénnel? Teliszemetelte a tudományos hírek fórum szinte összes fent lévő topicját...
  • PResident Evil
    persze
  • Gabesz amd64
    Lehet majd cserélni ha ez már megunt? :D :P
  • Punkerwork
    szivesen
  • Gabesz amd64
    kösz szépen hogy beraktátok a banner-t!
  • Gabesz amd64
    Halihó!
    Ismét itt vagyok!Elkészült a bannerem!
    Szeretném ha ezt beraknátok az SLI Nvidia topic "bannerjába":

ide

Megoldható?Ha igen akkor mikorra raknátok be?küldetek nekem privit ha beraktátok?
    köcce
    Gabesz
  • Sir Quno Jedi
    CSakezér ??? :DDD
  • Láma!
    :DDD
  • Kalóz Pepi

KÖszi hogy aggódsz, de nem vagyok tiszteletlen.
    Tán csak nem kapok ezért olyan hogyishíjjákot....bannot vagy mit.
    Kérdeztem valamit, Sötö meg okosan, intellektuálisan, tömören, válogatott szókinccsel válaszolt.
    Örök hála érte.
    Ezért már érdemes volt ma reggel felkelnem!
  • Sir Quno Jedi
    Pepi, ne légy tiszteletlen iStennel ! Óva intelek...

[aggódik Pepiér]