24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • flashX
    De kinyomnám, ha tudnám...
    [Forr benne a düh]
  • akos
    Asszociáció... Szólánc...
  • Pyx #6384
    valaki nyomja már ki
  • Takezó
    Ki van fenn legtovábba is... pls ban...
  • flashX
    Én is veszem észre. Örökbant neki.
  • akos
    Benyomta a képet a Hogy néz ki az asztalod topicba is...
  • Láma!
    mindenhova belinkeli
  • flashX
    Mi van kispöcs?
    Feltűnési viszketegség? Menj, rakd seggbe anyád sztán örüljél a fejednek.
  • Láma!
    asszem téged sem látunk itt többet.
  • Láma!
    te rohatt!!
  • flashX
    Gyorsabb voltam.
  • Láma!
    kuka36-ot pliz ban.
    humoros aranyos topik.
  • flashX
    BAN PLZ!
    A Humoros és aranyos képek topikba ugyanazt linkelte, amit Cucu13.
  • Sir Quno Jedi
    Kérném a tápigot átnevezni:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041174274

a következő szövegre: "Nóbeldíjat a PS3 emulátorért"

Danke !
  • [dvd]
    :)
  • Sir Quno Jedi
    LOÁL !
  • Sir Quno Jedi
    Miért ??? Jó úton vagyunk ! :DDD
  • [dvd]
    Egyetertek, kar hogy torvenyeink tiltjak a gyilkossagot, de sok neonaci ismerosunk eletet is ezek vedik...
  • Dzsini
    szervezzünk anarchiát!
    világszintű összefogás a globalizáció ellen!
    (most kellene abbahagyni)
  • Sir Quno Jedi
    "Könyörgöm ! Akasszuk fel a szélsőségeseket !!!"
  • [dvd]
    Nem csak egy eszmet sem kovetek, semmiben sem hiszek, magamon kivul, szintan a kegyetlenseg reszem, nem ugyanaz mintha naci lennek, meg bekes is vagyok, nagyon nehez az agyam is felbaxni, de a leggyet mikor kinyirod a legycsapoval, vagyis lecsapod, ha neked ez nacis akkor modj jobb szinonimat, a szetlapitom jobban teccene, vagy te nem lecsapni szoktad a legyeket a legycsapoval, te inkabb kivegzed oket, az meg mr a gazkamrara emlekeztet ott vegeztek ki embereket... Akkor mondj vmi jo szinonimat okoska
  • akos
    Egér... tudod, Ms intelli...
  • Sir Quno Jedi
    intellimicsoda ??? :DDD
  • Dzsini
    lásd Tomcat, és a "náci aki mondja" póló... attól hogy valaki beszél valamiről még nem lesz annak az eszmerendszernek az elkötelezettje... persze ehez is kell egy minimális intelligencia.
  • Sir Quno Jedi
    Lecsapni, széttaposni, NA EZEK tényleg klasszikus-nácisan hangzottak, biztos, hogy néztél már tükörbe ?! :DDD
  • St
    most megnéztem azt a fórumot, nem világos, hogy a második világháborús képek, fegyverek, sztorik mitől náci téma? azt hiszem fogalomzavarban szenvedsz. szépen maradj csöndbe, mert a pampogásért viszont lehet kapni bant

• [dvd]
    Mellesléeg nemis nyilvanosan irnak a forumba.
  • Borg
    Mucika, te vagy az egyetlen aki büntetőpontot érdemelne. A többiek mind normálisan beszélgetnek valamiről, te vagy az egyetlen aki hülyeségeket hurrog közbe nekik.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom én végignyomtam csoportosan epárszor a PGeneralt a Német oldalról, meg érdekel engem és barátaimat a 2.VH-s haditechnika és a korabeli stratégiai és taktikai újítások, különös tekintettel a Tengelyhatalmak hadászati "ötletességére". Sőt ismerek srácokat akik mindent gyűjtenek ami Wermacht, de azért még őket sem merném lenácizni ugyebár ! AZ most úgyis divat, könnyen jön és nem kerül semmibe...
  • [dvd]
    Wermacht, Waffen SS a topic neve, de hat aki meg buntipontot sem ad a naci flashx nek az elegge visszamaradott, tehat az embernel alsobbrendu, nemtom az egysejtueket meg a legyeket pl egyenrangukent kezelitek tan amikor lecsapjatok szettapossatok, vagy undorodtok toluk?
  • Punkerwork
    sajátban van, a srácok épp régi sisakok cseréjét tervezik a képekből ítélve.
  • Dzsini
    sajátban, én is most keresgéltem, hogy merre lehet...

azért úgy elgondolkodtam közben, hogy aki "alsóbbrendű faj"-ként titulálja a moderátorokat, és ilyen kifejezéseket használ mint lent, az mit akar elérni...
  • Punkerwork
    + flashX több mint 1 napaj hozzá se szólt, szal miről is beszélsz?
  • Borg
    Hol van ilyen topik egyátalán?
  • Punkerwork
    a "nácik" éppen magyarországi emlékeket keresgélnek pl pesti fényképek és régi felszerelési tárgyakról beszélgetnek, gond egyedül veletek van szal maradj inkább csöndben.....
  • [dvd]
    Hölgyeim uraim es minden alsobbrendu faj(moderatorok)!

Szaporodnak a nacik a waffen SS forumban, bandyx-xal probaljuk visszatartani oket de flashX vezetesevel a horda egyre szaporodik es felkeelest szerveznek, UGYHOGY BAXXATOK KI AZ OOSZES QRVA NACIT!!!

[thx a 30 buntipontert amit kapni fogok az igazsagert, és bandyx is koszoni a joszandekert a bannt, majd ha a gazkamraban talaljatok magatokat, vagy egy taborban koncentraltok....! :| ]
  • St
    Köszi, hogy szóltál, ban
  • tehen_m
    főoldalon hirbe:
    Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7

Szerintem mirez azonnali ban-t érdemelne.
    (bár korában is voltak hasonlo megnyilvánulásai és azt a hsz-t nem törölték)
  • Borg
    Nem ő az aki a moderátor listára azt a hülyeséget is irta?
  • [NST]Cifu
    Bocs hogy ide írom, de nem tudnátok valamit csinálni a Buszsofőr nickű egyénnel? Teliszemetelte a tudományos hírek fórum szinte összes fent lévő topicját...