24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
flashX #6386 De kinyomnám, ha tudnám... 
[Forr benne a düh] -
akos #6385 Asszociáció... Szólánc... -
valaki nyomja már ki -
Takezó #6383 Ki van fenn legtovábba is... pls ban... -
flashX #6382 Én is veszem észre. Örökbant neki. -
akos #6381 Benyomta a képet a Hogy néz ki az asztalod topicba is... -
mindenhova belinkeli -
flashX #6379 Mi van kispöcs?
Feltűnési viszketegség? Menj, rakd seggbe anyád sztán örüljél a fejednek. -
asszem téged sem látunk itt többet. -
te rohatt!! -
flashX #6375 Gyorsabb voltam.
-
kuka36-ot pliz ban.
humoros aranyos topik. -
flashX #6373 BAN PLZ!
A Humoros és aranyos képek topikba ugyanazt linkelte, amit Cucu13. -
Kérném a tápigot átnevezni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041174274
a következő szövegre: "Nóbeldíjat a PS3 emulátorért"
Danke ! -
[dvd] #6371 :) -
LOÁL ! -
Miért ??? Jó úton vagyunk ! :DDD -
[dvd] #6368 Egyetertek, kar hogy torvenyeink tiltjak a gyilkossagot, de sok neonaci ismerosunk eletet is ezek vedik... -
szervezzünk anarchiát!
világszintű összefogás a globalizáció ellen!
(most kellene abbahagyni) -
"Könyörgöm ! Akasszuk fel a szélsőségeseket !!!" -
[dvd] #6365 Nem csak egy eszmet sem kovetek, semmiben sem hiszek, magamon kivul, szintan a kegyetlenseg reszem, nem ugyanaz mintha naci lennek, meg bekes is vagyok, nagyon nehez az agyam is felbaxni, de a leggyet mikor kinyirod a legycsapoval, vagyis lecsapod, ha neked ez nacis akkor modj jobb szinonimat, a szetlapitom jobban teccene, vagy te nem lecsapni szoktad a legyeket a legycsapoval, te inkabb kivegzed oket, az meg mr a gazkamrara emlekeztet ott vegeztek ki embereket... Akkor mondj vmi jo szinonimat okoska -
akos #6364 Egér... tudod, Ms intelli... -
intellimicsoda ??? :DDD -
lásd Tomcat, és a "náci aki mondja" póló... attól hogy valaki beszél valamiről még nem lesz annak az eszmerendszernek az elkötelezettje... persze ehez is kell egy minimális intelligencia. -
Lecsapni, széttaposni, NA EZEK tényleg klasszikus-nácisan hangzottak, biztos, hogy néztél már tükörbe ?! :DDD -
most megnéztem azt a fórumot, nem világos, hogy a második világháborús képek, fegyverek, sztorik mitől náci téma? azt hiszem fogalomzavarban szenvedsz. szépen maradj csöndbe, mert a pampogásért viszont lehet kapni bant
-
[dvd] #6359 Mellesléeg nemis nyilvanosan irnak a forumba. -
Borg #6358 Mucika, te vagy az egyetlen aki büntetőpontot érdemelne. A többiek mind normálisan beszélgetnek valamiről, te vagy az egyetlen aki hülyeségeket hurrog közbe nekik. -
Nemtom én végignyomtam csoportosan epárszor a PGeneralt a Német oldalról, meg érdekel engem és barátaimat a 2.VH-s haditechnika és a korabeli stratégiai és taktikai újítások, különös tekintettel a Tengelyhatalmak hadászati "ötletességére". Sőt ismerek srácokat akik mindent gyűjtenek ami Wermacht, de azért még őket sem merném lenácizni ugyebár ! AZ most úgyis divat, könnyen jön és nem kerül semmibe... -
[dvd] #6356 Wermacht, Waffen SS a topic neve, de hat aki meg buntipontot sem ad a naci flashx nek az elegge visszamaradott, tehat az embernel alsobbrendu, nemtom az egysejtueket meg a legyeket pl egyenrangukent kezelitek tan amikor lecsapjatok szettapossatok, vagy undorodtok toluk? -
sajátban van, a srácok épp régi sisakok cseréjét tervezik a képekből ítélve. -
sajátban, én is most keresgéltem, hogy merre lehet...
azért úgy elgondolkodtam közben, hogy aki "alsóbbrendű faj"-ként titulálja a moderátorokat, és ilyen kifejezéseket használ mint lent, az mit akar elérni... -
+ flashX több mint 1 napaj hozzá se szólt, szal miről is beszélsz? -
Borg #6352 Hol van ilyen topik egyátalán? -
a "nácik" éppen magyarországi emlékeket keresgélnek pl pesti fényképek és régi felszerelési tárgyakról beszélgetnek, gond egyedül veletek van szal maradj inkább csöndben..... -
[dvd] #6350 Hölgyeim uraim es minden alsobbrendu faj(moderatorok)!
Szaporodnak a nacik a waffen SS forumban, bandyx-xal probaljuk visszatartani oket de flashX vezetesevel a horda egyre szaporodik es felkeelest szerveznek, UGYHOGY BAXXATOK KI AZ OOSZES QRVA NACIT!!!
[thx a 30 buntipontert amit kapni fogok az igazsagert, és bandyx is koszoni a joszandekert a bannt, majd ha a gazkamraban talaljatok magatokat, vagy egy taborban koncentraltok....! :| ] -
Köszi, hogy szóltál, ban
-
tehen_m #6348 főoldalon hirbe:
Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7
Szerintem mirez azonnali ban-t érdemelne.
(bár korában is voltak hasonlo megnyilvánulásai és azt a hsz-t nem törölték) -
Borg #6347 Nem ő az aki a moderátor listára azt a hülyeséget is irta? -
Bocs hogy ide írom, de nem tudnátok valamit csinálni a Buszsofőr nickű egyénnel? Teliszemetelte a tudományos hírek fórum szinte összes fent lévő topicját...