Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
a válasz gombokbol kiderül hogy ki irta, én töröltem...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dzsini
te törölted vagy te írtad a hozzászólásokat? nagyon nem mindegy...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pyx
Éne!

jobb is

St
Úgy látom törölve vannak a hozzászólások, ki volt az?
K.András
Hihetetlen ,embereket halálukban megalázva igy mutogasson valaki...Aki ilyen képeket rak fel ide az beteg,nagyon nagyon beteg.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Calver
mi történt szegénnyel?

"The trees move. Do you not see it?"

O0D:

Hajrá Dózsa György!

O0D:

amúgy milyen fõkategóriát akartok még létrehozni?

nem lehetne egy Hobbi, barkács, technika ?

Hajrá Dózsa György!

St
legjobb lenne, ha küldene nekem az alter nickje egy msg-t, mert úgyis elfelejtem visszakapcsolni...
RelakSfromhome
Mi van ezzel, mit puffogsz?

Leloptam a 3153-mas post képét, és azt megszerkesztve belinkeltem, elé meg a rendes logómat odaraktam. Mi ebben a fura?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

K.András
Vágtad egyböl miért kérdem 😊))

Taranov
Sajnos nincsenek 😊 Írj a Népszava Online-nak, azok már "rácuppantak" az SG-re a múltkori ügy miatt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

K.András
Neked nincsenek ujságiro barátaid?😊))

K.András
Még egy hét...

nemcsakfeel
"O0D:" egy hetes pihenõje hétfõn lejár.

megértésüket elõre is köszönjük. 😊

*hihi ** *

Taranov
Na ugye! Tükrözi a színes egyéniségemet! És az ötletgazda te vagy!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
csodálatos...

Taranov
Hogy tetszik ?

Tuvok

Taranov
Megtörtént 😊)

Taranov
pff

Tuvok
lol, inkább csináljatok magatoknak csillagokkal teli lógót 😛

RelakSfromhome
Csillagok:
Ezüst:
Tevesárga:
Tevekék:
Tevepiros:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Az legfeljebb por

Pyx
ha megkapom az ezüstszpemmercsillagomat, akkor semmit 😊

RelakSfromhome
Mit puffogsz? Nem én akartam szpemmerjelzést 😄 Nem csillag, de...

Pyx
pfff

RelakSfromhome
Mondjuk gumis topik fejlécei (befejezett 2000 szólásonként 1 jelzés)

Pyx
jobb oldalra, ha megoldhato: thx :o)

RelakSfromhome
Naaaa!!! A gumiba legalább!!!

Guest
Szerintem is felejtõs a szpemmercsillag... ;D
Pyx
...és véleményem szerint kapjon egy ezüst csillagot az, akinek a legnagyobb a "hozzászolás/regisztrácio ota eltelt honapok száma" hányados!
(Éne!)
(gyorsan megoldhato..)

PResident Evil
én csak megerõsítettelek... 😊

RelakSfromhome
Mármint ez válasz a mivan akkor kérdésre!

PResident Evil
vagy ez...

RelakSfromhome
x jön, és beszól...

Pyx
jah, az is fontos lenne, hogy ne szavazhasson minden ujreg... hsz korlát kellene, vagy valami

PResident Evil
akkor csak azoknak aki igényli... persze igen, jó lenne ha megmaradna a réi reg-em...

nem jó, iszonyat nagy kavart hozna a fórumra, az összes régi hozzászólást megbolondítaná
ráadásul mi van ha vki kamuzik vele: "én voltam x, ez az uj nikkem"

Pyx
jaja, megszavazva, kezdheted irni

PResident Evil
sztem meg az egyszeri nickváltást lehetne behzni mint új opciót... hiszen midnenki változik, és aki beleszokott ebbe a társasgába, már megismerik az emberek... azért nem lenne jó unlimited névváltás, mert akkoris Apocalypse Now!!! lenne, tehát mint a születési dátumot,csak egyszer lehessen... sok fórumozót láttam aki igénybe venné, rég megunt nickjét...

St
csillagokat viszont át fogom tenni jobb oldalra a dátum mellé.
St
legtöbb helyen azért nem mûködik ez jól, mert rossz a matematikai modell: általában egyszerû számtani átlagot számolnak. de pl. ha simított számtani átlagot, vagy idõben súlyozott számtani átlagot számítunk, akkor már kiküszöbölhetõ, ha valakit hirtelen nagyon lehúzzanak (pl. a jóarc halálbrigád)
Taranov
Én is arra hajtanék 😊)
Az sokkal különlegesebb, mint a csillag. 😊

Pyx
ha lehetne már szavazni, akkor nem biztos 😄

St
ja, nagyon jó volna, nekem stabil retek lenne a nickem mellett 😄
Pyx
látod, megy ez neked is 😄 szépek ötlet!

Dzsini
vagyis a jóarcok simán fel/leszavaznak bárkit :o)))))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.