24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7593 Ugye akkor elkezdhetem a Hófehérke és a hét törpe copy/paste-ezését az index fórumából szigorúan tudományos alapon? -
#7592 bár mostanában kevéssé látogatom a tudományost, de véleményem szerint az ilyen "áltudományok" ahogy te nevezed elférnek ott. ha nem érdekel a téma nem szólsz hozzá, aki viszont érdeklődik az ilyesmik iránt, az megtalálja a neki való témát. ahogy a vallási és a tudományos topicok megférnek szépen egymás mellett, így ez az ág is nyugodtan szerepelhet szerintem. bár ez magánvélemény, ha egy moderátor másképp gondolja, majd ő megcsinálja. -
#7591 Tudományos eszmecserék közt nem találtam "moderátorok figyelmébe" topicot, ezért itt kérlek meg titeket, hogy tudományos eszmecserékből takarítsátok el a klaus matefit és az általa indított topicokat, mert nem kicsit áltudományosak, és nem kevésbé romboló (nem tényeket közöl, nem érvel, nem tanít, legtöbb nélkülözi a logikai összefüggéseket, stb stb...)
Más sokunk szemét szúrja, hogy ilyenek helyet kaphatnak a tudományos témák közt, és hogy eddig egy moderátor sem tiltotta ki, vagy tette át a gumiszobába. Remélem sikerül tennetek az ügy érdekében, és előre is köszönöm. -
#7590 pls takarítsátok ki a flémet a LOGOMŰHELY topicból meg 1-2 bünti se ártana az értetlen büntetett előéletűeknek. -
#7589 :@@@@@@@@ -
#7588 Ehh, ilyet sem hallottam még. -
#7587 -
Kanál #7586 /ban Gorvik szívesen ^^ -
#7585 Plíz nem véglegesen bannonjon valaki (nemtom mennyi ideig tart, de max 2 hétre)! Nem akarom, hogy nyaralásom alatt megkísértsen az SG...
Thx -
#7584 Őszintén szólva erősen törtem rajta a fejem, hogy az "itt voltam zárás előtt" userek is kapjanak-e szeretetcsomagot...
A természetét én sem ismerem, de ha hülyeségeket akar írkálni, akkor kifejezetten ajánlom neki a gumit, ott nem fordulhat vele elő ilyen csúfság. -
#7583 skeagen sztem nemjó okból kapott büntit! bár igaz nem ismerem természetét, de hogy most egy hülye topicba beleírt egy hülyeséget sztem nem komolyan, nemkéne büntit adni neki, mert akkor akik ilyenbe lámás képeket tesznek, meg bárki beleír valamit, kaphatna büntit!
nem? -
Nadi #7582 DEL -
#7581 Muris dolog -
#7580 innen takarítást kérnék
duddits-nak nagy a szája, elfogadhatatlan hangnem, stb.. -
#7579 Köszi szépen! -
#7578 kép linkje + topic linkje és berakjuk. -
#7577 Moderátorok,hogy kell bannert felrakni,mert elég laikus vagyok sajnos...a V8-ba kellene,ott is van a kép,de nem tudom hogy megy ez...köszi! -
#7576 Tényleg durva, de azért nem ér 3 büntipontot... -
#7575 -
#7574 Akkor nincs vitatárgy. -
#7573 szíved joga... -
#7572 ha nem vetted volna észre, beírtam, de most minden kép után irjam oda hogy szánalmas balfaszok? -
#7571 tőlem aztán mehetsz flémelni... de ha ott se vagy akkor minek árulkodsz ?! majd jön egy moderátor és észreveszi... nemszép dolog! -
#7570 Az teljesen mindegy mi vot az előzmény én se kezdtem ott szidni másokat pedig megtehettem volna.
Elhiszem hogy kurvajó haverod, csak egy ilyen szintű mondatot tudtál megereszteni "de sok az off :P" de ha én elkezdtem anyázni őt akkor gyorsan 3 bünti minimum. -
#7569 :DD -
#7568 vagy minden miskolci :DD -
#7567 szerintem akkor már sokan kaptak volna büntipontot! -
#7566 árulkodásért nem jár büntipont ? :D -
#7565 az elejére légyszíves 3 darab pontot rakni mert nem onnan kezdődött.
-
#7564 Itt
#258 -
#7563 Hol? -
#7562 "úgyhogy lehet takarodni a jó kurva isten faszára mert nem szívesen látott balfaszok vagytok."
by ájjlebobbi
másik ilyenért bant kapnak, ő rá meg rá se szóltak -
#7561 adtam neki egy véglegest, hogy ne legyen ebből többet problémája -
#7560 re
ma 16:22 | Privát | Válasz | #4915
SAJÁT KÉRÉSRE SZERETNÉK KÉRNI EGY 1 HETES BANT!!
valaki segíthetne rajt -
#7559 thx -
Takezó #7558 Remek, tudom, hogy ez a hely nem demokratikus intézmény, de azé mindig van miben csalódni :Ð Nyah elég az offból, spájz ;) -
#7557 Gondolkoztam a banon most is. Legközelebb hasonló esetben megint bant fogok adni, és a fogadatlan prókátoroknak is. -
#7556 Valóban nem volt korrekt a válasz, nagyszerű, hogy ezt belátod. Rendben, csökkentem a büntetést 2 pontra. Egy pont kevés, mivel mások hasonló megnyilvánulásért eddig mindig bant kaptak. -
#7555 Nézd, először tény, hogy nem a legkorreketebbül válaszoltam. És az is, hogy én úgy tartom, a fórum az, ami a mozgató rúgója az SG -nek és ha nem lenne akkor egésszen megcsappanna a látogató szám. Bár kétség kívül színvonalas a normál rész. A büntetéssel kapcsolatban annyit kértem, hogy egyezzünk ki 1 pontban. -
Takezó #7554 hog ynem léptek rá a farkadra reggel? gondolom nem komolyan mondta