<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezt szeretném kérni az "EURO 2004"-es topicba

Matthewpamer
hi!beraknátok ezt:

ide?köszi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

mukika

St
ehh, 1 percre veszem le, neked máris hiányoznak ;>
mukika
tényleg eltüntek a hirdetések fentrõl, vagy a hiba nálam van?

mukika
olyan nekem is volt! :D

St
sajnos ki kellett söpörnöm az felhasználó cache-t és ezért történtek ilyenek
Punker
lol a tegnap elolvasott privimet megkaptam újra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mukika
a cset.

mukika
look, nem irt ki nevet... :D

19:36 : aha:))
19:37 mukika: mért nem ir ki nevet??? :D
19:37 : bazz, zakinak és Freaknek (csak õ kettõjüket láttam eddig) 40000-n felüli hozzászólás számuk van, 1000 tényleg nudli :)
19:37 : jó kérdés:))

Ottto
Köszi :)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
A fõlapon ki a moderátor?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Breki33
gond a kiterjesztése?
jó lenne valami válasz
köszi
FtranX
A privát üzeneteimet mostanában miért kapom meg jóval késõbb, mint amikor írták õket?
Most pl. próbaképpen küldtem egy privit magamnak 1:01-kor és jóval 2:00 után jött meg. Ezt már egy-két hete tapasztalom.

zaki
köszi a bannert hogy betettétek, de a realos fórumba inkább ezt tegyétek be légyszíves, köszi

Breki33
Ezt szeretném kérni a Juve topicba

Ottto
Hali
Szeretném ha az alábbi linket betennétek a Logomûhely topicba:

Logómûhely - szabályzat

Thnx

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

zaki
tegyétek be plz ezt a bannert az NBA topicba

ezt pedig a Real madrid Fan Club-hoz, köszi

St
1./ igen, 2./ nem
Tikal
hm, ZA hirdeésnek vélte a logokat és nem játszotta le az animáciokat.. érdekes modon az sg bannerja meg villog :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ne menj el

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem tudjátok miét lehet hogy a mozilla 1.6 pl itt sg-n nem animálja sem a logokat sem a smiley-kat?
és mot nézem hogy az IE sem játsza le, mi lehet ez? :D

Kata
Két kérdésem lenne.

Lehet-e valaki által nyitott topicot átirányítani egy másik emberhez, hogy õ legyen a megnyitója és házigazdája?

Lehet-e törölni innen regisztrált felhasználót?

[/cserf][/fülünyúl]

qwert
...ja és a #3771-et is :))

qwert
Kérem a "Hogy néz ki az asztalod?" topicból a #3773 hozzászólásom, törlését --> duplázás...

Duplakattintással duplán hozzá lehet adni egy témát a kedvencekhez.

kácco kázolo pácsó

mukika
0ppika
Nem lehet olyan néven.

http://epica.nl

HuAn82
Belefáradtál a hümmögésbe?

aha, és mi van ha valaki ujraregisztrál a nevével és nekiáll baromkodni?

igen, az nagyon jó lenne ha törölnétek TÉRTÓVÁN™®©-t!!!

Jano
Abban az esetben, ha már írtam abba a topikba.

htxpyx :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
ne!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tertovan
Kerem torolni a regisztraciom!

Jano
De.

:DDDDDD

Dzsini
ööö... a privát és a válasz közti gomb nem jó?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jano
Kiváló lenne, ha a Galéria bárhonnan elérhetõ lenne, nem kellene visszamenni a Fõlapra, ha egy topikba be akarok szúrni egy képet onnan. Esetleg a hozzászólás-ablak alatti részen a mellett, között, alatt egy gonb még szerves részt is képezne.

Mike
ajánlanám a Moderátorok figyelmébe, BUD SPENCER "kinek kell cd" topigját a sajátban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
nincs

RelakSfromhome
le van tiltva pl?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tikal
nem tudjátok miét lehet hogy a mozilla 1.6 pl itt sg-n nem animálja sem a logokat sem a smiley-kat?

Taranov
T. Moderátor!

Lenne egy kérésem. A
Telefonok c. topikot be lehetne zárni, és a címbe kiírni, hogy a MOBILTELEFONOK c. topik használatos? Mivel ha valaki a keresõbe telefonokra keres, akkor mindkettõt kiadja neki, nincs értelme két helyre gyûjteni a hozzászólásokat.

Tisztelettel:
T

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
Addig is ezt a bannyert légyszi betenni ide jól . Htx .

Tuvok
Hát ez az ! :)
Fogadok Chappy meg Danika egybõl elmenne html leckéket venni . :DDDDDDDDDD

Taranov
Szerintem nem gázos annyira, mert az agyatlan csülkök nem tudják mi az a HTML, aki meg tudja, az meg csak vigyáz rá, hogy jó legyen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
Nem lehetne megoldani, hogy topiknyitásnál a nyitó is tehessen html kódot hosszú címnek ?
Vagy gázos, ha vmi agyatlan csülök elcseszi ?

Punker
ezt rakjátok át plz a TV topicba

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tuvok
KUSÉ !!!

Guest
#4048: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :(((