<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
19:36 : aha:))
19:37 mukika: mért nem ir ki nevet??? :D
19:37 : bazz, zakinak és Freaknek (csak õ kettõjüket láttam eddig) 40000-n felüli hozzászólás számuk van, 1000 tényleg nudli :)
19:37 : jó kérdés:))
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Most pl. próbaképpen küldtem egy privit magamnak 1:01-kor és jóval 2:00 után jött meg. Ezt már egy-két hete tapasztalom.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és mot nézem hogy az IE sem játsza le, mi lehet ez? :D
Lehet-e valaki által nyitott topicot átirányítani egy másik emberhez, hogy õ legyen a megnyitója és házigazdája?
Lehet-e törölni innen regisztrált felhasználót?
[/cserf][/fülünyúl]
kácco kázolo pácsó

htxpyx :D
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Lenne egy kérésem. A
Telefonok c. topikot be lehetne zárni, és a címbe kiírni, hogy a MOBILTELEFONOK c. topik használatos? Mivel ha valaki a keresõbe telefonokra keres, akkor mindkettõt kiadja neki, nincs értelme két helyre gyûjteni a hozzászólásokat.
Tisztelettel:
T
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy gázos, ha vmi agyatlan csülök elcseszi ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"