24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8204 te mit nem csinálnál meg? -
#8203 mármint a bannet :DDDD -
#8202 Ahova a srác linkelt be tudnátok rakni azt a képet bannernak a topika be van illesztve ha nem akkor indok mert akkor kilyavitom és meg válaszolom helyetettek a srácnak a kérdést nem kell betenni a játékosok topikba mert ez nem a bloodgame hanem a szerepjáték aminek nincsen köze a számitógépes játéknak tehát nem kell beletenni sehova ott marad ahol volt szerintem ez a legjobb megoldás ... ui: ha beraktátok mig azelőtt hogy hazaérnék thx. -
#8200 Türelem...Én beraknám,csakhát.. -
#8199 Ezt a képet [-ezt-] bannernek pls ide [-ide-] -
#8198 türelem?! -
#8197 az álláspontom változatlan, kérem valaki rakja át -
#8196 Be lehet rakni (ideiglenesen), mert szerintem (mer én vagyok a készítője) csinálok egy szebbet. -
#8195 pedig már kivettem:D -
#8194 St minek köszönhetem ezt, amit tettél? Mert nagyon rendes volt tőled , ezentúl visszaszívok mindent, amit valaha is gondoltam a modikról, és minden erőmmel támogatlak titeket. -
#8193 ezt a bannert... kéretik ebbe a topikba ha lehet...thx -
#8192 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1001018867]#8674 - #8689 del[/URL] -
#8191 ezt a témát kérem valamelyik illetékestől, hogy rakja át a saját fórumokba és adjon nekem házigazda jogot (eredetileg én nyitottam). Ok: akyyy többszöri kérelem ellenére sem vette ki azt az undorító színkódot, továbbá az utóbbi időben egyre többen írnak be egy-két szavas hsz-eket bizonyos emberek, és ez a topig lakóit (3 ember engem beleértve :D) zavarja. Eredetileg is csak azért nyitottam, hogy a haverjaimmal legyen egy közös topigunk. A gumi jól meglesz nélküle, és mindenki boldog lesz. Köszönöm. -
#8190 Belőled ne legyen jogász, ha még ezt sem tudod értelmezni...
(Mit kezdenél egy 15 soros körmondatos jogszabállyal...) -
#8189 Ez egész fórumon:) -
#8188 ez jó ötlet! -
#8187 Hülye kérdés, találd ki. -
#8186 Kedves St, a következőt nem nagyon értem. 1 hónapig csak a gumiban nem lehet topicot nyítni, vagy az egész fórumon??? -
#8185 aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
Pont most kellett ezt? :D Amikor először van pontom? -
#8184 akkor most a Saját Fórumok-ban is van moderálás? (spam, chat ellen) -
#8183 Dátum: 2005.11.14. 11:55 Adta: Lteebee
A gumiszobába se reklámozz.
Tuldképp csak figyelmeztetést kaptál volna, de mivel néhány órával korábban már előfordult és még le is köcsögözted Punkert belátás helyett...
Dátum: 2005.11.13. 18:05 Adta: Punker
A fórum nem arra van hogy reklámozz!
-
#8182 Az utolsó pontot sajnálom, jó volt tudni mennyire visszatérő embernek írok -
#8181 Ez a szép ebben a fórumban. Annyi itt a balf.. -
#8180 33 percen belül megjött az első ezt firtató kérdés -
#8179 Itt megtudod. -
killer1983 #8178 Szia moderátorok!!!
Mit jelent a két felkiálltó jel a nevem mellett???? -
#8177 jokor irtál:DDD -
#8176 #8169 utolsó 2 sor... -
#8175 nem tom hogy ide tartozik e a kérdés de van vhol olyan statisztika h ki mennyi hozzászólást küldött?vagy a sajátomat meg lehet nézni(pl. vhol a belállításokban)? -
#8174 úgy legyen. -
#8173 Köszihtx mindent.
[nembeszélcsúnyán, csillagozmajd] -
#8172 Sajnos a rendszerben hiba van, mert még mindig fennt van. -
#8171 a rendszer automatikusan leveszi ha letelt. -
#8170 Punkertől elvárom, azért, ha már adott, akkor vegye is le a megadott időben.
Sajnos President Evil kollégának 1 hónap múltán sem sikerült levvenie 1 pontot. (Y) -
#8169 A mai naptól a következő intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.
- aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövőben csak a büntetőpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Ők ezt az információt kötelesek titkosan kezelni. -
#8168 csak kilépve nem enged be... -
#8166 ne értsd félre, előszőr 5-öt adott, ez most megköszönés volt, és nem gúny -
#8165 Sziasztok!
A "játszunk mmi is szóláncot " topic utolsó két beszólását legyetek szivesek törölni.... számuk: 88323, és 88324 / Köszi :-) -
#8164 megbaszott 4 büntivel :D -
#8163 Punker Punker Punker