24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Brigicsaj
    aha, de akkor is, megkéne csinálni ott a problémát hogy úgy lehessen írni bele mint a többi topikba....:)
  • Aquir
    egyszerű logika

kidobott. Gondoltam ottmaradok, de közben egy másik lapon jelentkezem be. bejelentkeztem és így újra tudtam 1 db hsz-t írni :):) Végül megint kidobott. Akkor dob ki amikor belépsz a topikba, vagy akárhogy újra lehívja a topikodat
  • Brigicsaj
    Igen ezt írja ki,.....ezt vágom, mindenkinek ezt írja ki, neked hogy sikerült beírnod? nekem nem sikerült, pedig most próbáltam....
  • Aquir

• Brigicsaj
    Itt a link...:)
  • Brigicsaj
    Sziasztok!
    Van egy problémám! A topikomba van az, hogy amikor be akar írni vki akkor azt kidobja, és nem lehet beírni.....és azt szeretném hogy ez mitől van...és ha lehet megkéne oldani..:)
  • Aquir
    Itt #569-től #577-ig töröljétek, légyszíves :)
  • nxfn
    fúde kemény vagy, csst pedig a topikjában kérdezz:|

• DEXTER92
    Khm: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138110734
    Ebbe a topicba miután megcsináltam a css lapot, "ráirányítottam" a topicra, ahogy kell, egy idő után a karbantartás gombnál eltűnt a mehet és törlés gomb (de amúgy asszem azért, mer valaki valahogy ezt:</textarea><BR><BR><INPUT TYPE="hidden" NAME="extraflags" VALUE="1"><BR><INPUT TYPE="submit" VALUE="Mehet!"> <INPUT TYPE="reset" VALUE="Vissza"><INPUT TYPE="hidden" NAME="id" VALUE="1138110734"><INPUT TYPE="hidden" NAME="action" VALUE="tkar"><INPUT TYPE="hidden" NAME="status" VALUE="1"><INPUT TYPE="hidden" NAME="identid" VALUE="1125469012-1138977462"></FORM>
    beleírta, vagy ilyesmi), és a CSS se működik... help me!

A másik, hogy ugye csinálni akarom ezt a versenyt, összeszedtem egy zsűrit is, és... meg"csinálhatom"-e? Moderátoroktól kérdezném, hogy megvalósíthatom?
  • samuray
    oksa! es sorry!
  • Pheel
    Máskor azért linket is tegyél. Lehet, hogy számodra egyértelmű a topic neve és pozíciója, de ne feltételezd ugyanezt a moderátorokról!
  • samuray
    jó kérdés!
    talán mert rossz vagyok?
    vagy csak be akarok a modoknak nyalni tövig?
    de az is lehet hogy kicsit zavart?
    hm!
    megvallom nem tudom! de jól esett! jellem hiba!
    na meg kicsit gerinctelen a csóka! de nem baj!ha berakta bizti tudta nem lehet!
    elvégre csak olvas! nem csak linkel!
    ha meg nem ,akkor így járt!
    de ha kicsit olvas lefele is tesó láthatod ! kell a pedál!
    mert akkor vagy jó fiú!
    beléptem a sorba!
    sry!
    de köszi a figyelmeztetésed!
  • littleNorbi
    Most miért kell beköpni a másikat ????????
  • samuray
    © csumma ma 07:51 | Privát | Válasz | #45073

reklám nem is kicsi a logó topicban!
  • akyyy
    köszi
  • akyyy
    szeretném ezt atopicot átneveztetni olyanra hogy:
    Nokia 6230/6230i

elég sok info van már benne az i-ről, hogy sztem már fölössé válna ha jövőben valaki nyitna külön neki topicot:)
  • wordsworth
    Silkroad Online Topicban folyamatosan törlik a postjaimat anélkül, hogy bármi okok is lenne rá...
    ezt írtam és törlik:
    "Szóval akkor leírom mégegyszer...
    Mi lehet nálam a gond, hogy nem enged be a silkroad oldalra?
    ezt irja ki: wrong factor is called"
  • Aquir
    Ebbe a topikba vki rakja be ezt meg ezt tutorial linknek, htx :)
  • Aquir
    #8935?? 2 hét nem volt elég?

:)
  • Gladiator
    Óvodai jelekben 134# s 104 között nem látszanak az üzik. linkre lusta vagyok, csak gondoltam szólok. további jó munkát
  • Pheel
    Esetleg egy link...
  • Gladiator
    Digitálisé és Analóg fotográfia

nyilvánvalóan reklám, csak szépen tálalva:)

[SPICLIE]
  • Akos 001
    nem
  • hmhm
    A büntetés lejárással együtt a chat büntetés nem jár le automatikusan?
  • Danee
    Ezt a topicot pls nevezzétek át erre: FELVÉTELI!!!
  • Punker
    nem kaptál még elég büntit? moderáld magad, mert ha így beszélsz itt nagyon gyorsan repülni fogsz!
  • akyyy
    Plz help.

Neoreg a spéteres topicot eléggé szétbarmolja holmi hülyeség miatt, és ezt a többi "topiklakót" nagyon zavarja....

ezért fel szeretném vetni, hogy esetleg más lehetne a házigazda a topicban? (Goth-ot javaslom:D )

• Dying Soul
    "Sziasztok! Bocs a zavarásért! Reklám miatt vagyok itt, van egy fórumom de nem ír bele senki, mivel senki se tud róla. Ezért beírom ide is hogy létezik egy fórum ami pc játékokról szól!!! Mindenkit szeretettel várunk. Nem kell regisztrálni ahoz hogy bele írhassatok!!Tessék megnézni!!:)
    A fórum ezen az oldalon érhető el:
    www.jatekforum.atw.hu"

• Akos 001
    Úristen!!!
  • Dying Soul
    Szervusztok!
    Azzal a céllal írok ide egy komolyabb postot, mert pár rendellenességet tapasztaltam a fórum működésében. Hibáztatni nem akarom az SG-t, mert hibás lehetett ugyanúgy az én netem is, de értetlenül állok a probléma előtt. És ami tény, az tény. 5 perccel ezelőtt frissítettem a fórum főoldalt. Kicsit sokáig tartott, de megtörtént, visszakaptam a főoldalt a kedvenceim nélkül! Ez elég súlyos veszteség lenne, mert körülbelül 120 fav topikom van, persze ez csak feltűnt, frissítettem mégegyszer, visszajöttek a kedvencek, gondoltam beírok ide. Rá is kattintok nagy bőszen a topik címére, de a téma nem található felirat üdvözöl. Gyorsan Vissza, frissítés, most már ki is léptetett. Visszaléptem, kedvencek vannak, és topik is van, met nem tudnék másképp ideírni.
    Tehát az egész dolog elég különösen hatott, azt szeretném megkérdezni, hogy senki más nem találkozott hasonló hibával, illetve ez megtörténhet-e?
  • Dying Soul
    #67057 Reklám
  • Laky
    bug
  • tigeroo
    mét?:@
  • Láma!
    sztem mindenkinél van ijen, akinek 250re van állitva a cucc. nekem is.
  • tigeroo
    nekem is van ilyen, pölö most nézem a humoros és aranyos képeket. a legalsó hsz a #66843. az első oldalon..ha lapozok a 2. oldalra a legfelső hsz a #66706
  • Pheel
    DelPls!
  • Laky
    del
  • Dying Soul
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124708897]#6602 ez a topik nem erről szól[/URL]
  • Pheel
    Szerencsére amióta lehet hozzászólásra is keresni, gyakorlatilag könnyebb kitörölni az összes beszólását, mint neki beleírnia. :)
  • Dying Soul
    itt is
    emitt is :/