Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Ez ugye nem nekem akartad, tõled ilyet, na de kérlek! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szacsi
nem, 1-2 hétre gondoltam, de az tényleg kellene, már nagyon idegesítõ a györek. idegesítõbb, mint ahogy én csetelek 😄

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
Üdv!

Bizar nevû felhasználóval csináljatok má vmit, plz! Bannoljátok egy-két napra vagy vmi, mert már nagyon idegesítõ, hogy beszólogat, és a logómûhelybe ossza az észt annak ellenére, hogy többször is megkértük arra, hogy hagyja el a topikot és ne is jöjjön vissza. Mosmá télleg szidom 😛

:-O http://www.ashes.hu O-:

Esetleg a mobillal meg lehetne toldani a kategóriát, ezek amúgyis össze akarnak fonódni, és tartalmilag kövérebb lenne.
cSuwwi
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz ebben a 'Fotózás' kategóriában?

Minden egyes digit/analóg gépnek külön kategóriája lesz? Vagy minden saját képrõl akartok új topicot nyitni?
Eddig az összes fotóskérdés elfért 1 topicban, most meg egy egész kategóriát akartok?

A félreértések elkerülése végett én nem ellenzem, csak ebben a formájában nem látom értelmét.
Viszont egy általános 'Elektronikai Kütyük' kategóriának szvsz több értelme lenne, benne a Fotós topicokkal is...

shit happens

Lteebee
Ügyes.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

St
jaa, értem. megkérdezem a fõszerkesztõt mi a véleménye
tomsolo
SZERETNÉNK EGY FOTÓZÁS KATEGÓRIÁT.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
Elnézést...
hogy ide írták mindazt amit nem ide kellett volna 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

St
Össze tudná valaki foglalni 1 mondatban, hogy mit kértek?
Lteebee
Õ is inkább a mi kéne... topicot olvassa.

😄D

Taranov
Ennek kéne lennie a névnek, csak az informatikai hírmagazin jobban hangzik 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
Freak azért szerintem ha valaki, akkor St mondhat ki utolsó szót :o) majd ha nem lesz jobb dolga elolvassa ezt itt (bár õ a moderátori dolgokkal ritkán foglalkozik), és eldönti, hogy mi legyen. aztán persze lehet meggyõzni 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Fotózás kategória pedig kell...

(sõt akár lehetne külön híradástechnika kat. is)

#taranov a jelenlegi színvonal pedig lassan az im fórumra kezd hasonlítani... persze hasonlithat de akkor ez legyen a név:

SG - Fiúk-lányok hírmagazínja 😄

FREAK
"az SG a tartalom minõségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw"

Hát így biztos nem 😊 Tudod, ahhoz tenni kéne valamit 😄

"mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklõdés"

Az megmarad, hisz az új szekció nem a régiek HELYETT hanem MELLETT lenne.

na én kezdem feladni, tomsolo mondd ki az utolsó szót 😄

Riszpekk

Taranov
Szerintem bizonyos szinten mennyiségre is kell menni, hogy megmaradjon az érdeklõdés, hiszen az SG a tartalom minõségét tekintve sosem lesz olyan, mint az index digicam-os fóruma vagy a hwsw.
Bár nem zárja ki egymást a két dolog, tehát a fiúk lányok kapcsolatok mellett megférne egy fotós topik is, hisz semmibõl sem áll létrehozni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
tény, de nem látom a problémát

ez valami "sikerfórum"?? mennyiségre vagy tartalomra megy, ezt kéne eldöntenie a "kormánynak"

Riszpekk

Taranov
Na ja, csak a fiúk lányok kapcsolatok topikra még így is nagyobb az igény, mint a fotózásra.

Dzsini
én szóltam, de láthatólag nem tûnik fel senkinek.. amúgy meg nincs ami elsikkadjon odalent, ha lenne, akkor lenne szigor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
MI KÉNE AZ SG-NEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzsini, legalább te vedd már észre, hogy nem jó helyen vagytok!

Punkerwork
"mert váltogatni kell a fõcsoportok között, ahoz meg lusták" az ilyenek minek élnek? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
azért, hogy ne "kísértetváros" legyen, ahogy Freak említette volt... meg mert jónéhányan azért nem látogatnak topicokat, mert váltogatni kell a fõcsoportok között, ahoz meg lusták - így talán lenne elég egy helyen, hogy érdemes legyen odajárni.
(meg nem hiszem, hogy a lent említett dolgok bármilyen szempontból szarok lennének, csak kicsit ki lenne bõvítve a digifényképezõgép mindenféle csatlakozó kütyüre - minden amibe memóriakártya vagy ilyesmi megy 😊 - és újabb lehetõség pl. a compact flash vs. secure digital topicokra 😊 )

FREAK
nincs erre szükség

szép tiszta digigép részleg sajátos, informatív, hasznos szerkezettel és tartalommal, pár hónap "reklám" más fórumokon, és lesz itt élet

Riszpekk

tomsolo
és miért kellene tele szemetelni egy új kategóriát minden szarral? ... csak hogy legyen benne valami? mert az elég gyerekes ok...😊

Dzsini
elképzelhetõnek tartanék esetleg egy kütyük, szerkezetek, stb fõcsoportot, ahova be lehetne rakni a fényképezõgépeket, mobilokat, discmaneket, meg minden olyan dolgot ami itt meg a hardverben csücsül jelenleg, de nem közvetlenül PC-s hardverrel kapcsolatos... így talán összegyûlne már elõre egy normális mennyiségû topic, és még élet is lenne (pl. az eddig hardvert látogatók meglátnák a fényképezõgépeket is, és vica versa)

Punkerwork

FREAK
vannak ja, azok, amik tök jól elvoltak az általánosban....

Riszpekk

Punkerwork

bár nem értem miért szánalmas a Fiúk-Lányok, ott is van 1-2 értelmes topic

FREAK
hát az igaz, hogy ha az SG - INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS HÍRMAGAZIN otthont ad egy "Fiúk lányok kapcsolatok" fórumszekciónak, ami nem informatikai és kicsit sem tudományos (ellenben duplán szánalmas), akkor talán lenne értelme napjaink egyik leggyorsabb ütemben fejlõdõ és terjedõ iparágáról is nyitni egyet

persze a hagyományos formában tényleg elég kísértetváros lenne sokáig, de ha mondjuk minden topik egy 3-4000 karakteres gépleírással kezdõdne és 10-20 tesztképpel folytatódna, rögtön más lenne a helyzet

Riszpekk

tomsolo
SG - INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS HÍRMAGAZIN

ebbõl címbõl akármilyen jelenlegi látogatottsági felállást nézve sem fogom megérteni hogy a fotózás kategória - amiben jelentõs fejlesztések folynak pl a digitális ágon, mind hardverbe mind szoftverben - miért lenne felesleges 2004-ben...

"bárki nyithat topicot a kedvenc fényképezõgépének, de 90% le lenne hurrogva" mondatra meg annyit igen a jelenlegi felállás szerint pont ezért nem nyílnak ilyen topikok, de szerintem egy új topikban békésen elfér egy más mellet a SIGMA SD10 (Házigazda: FREAK 😄) és a Fuji s3000...

Dzsini
a külvilág lehet, hogy nem tûnt fel, de hírtopic, vagyis a fõoldalra kikerült hírekhez vannak ott a topicok... de sebaj, az ötlet jó volt 😊

a "reálisan felmérni" meg csak annyi, hogy nézd meg hányan irogatunk most a digigép topicba, és mondjuk ha ezt 4-el megszorzod, akkor már kb 20an lennénk... sport csoport azért lett, mert itt az általánosban nyílt rengeteg sporttal foglalkozó topic, és jobbnak tûnt leválasztani. egyelõre itt kb 2 (vagy mondjuk 3) topic van ami a digifényképezéssel foglalkozik (pedig bárki nyithat topicot a kedvenc fényképezõgépének, de 90% le lenne hurrogva, hogy 3 hozzászólás miatt miért nem a nagytopicba írja), ehez képest pl. közúti közlekedéssel (autók motorok robogók) már van vagy 10... az is nagyon kevés külön csoportnak, bár meggondolandó. van mobiltelefonos topic is - a hardverben, 1 szem, meg itt még kb. 3... pedig az kicsit nagyobb hiszti jelenleg, mint a fényképezõgép.

tomsolo
pl a külvilág rovat a maga kb. 10 topikjával látogatók tömkelegét vonzza...

tomsolo
én meg kizártnak tartom hogy reálisan fel tudtad mérni mekkora látogatottsága lenne egy ilyen kategóriának...

nem sok amatör fotós board létezik, ez talán vmivel jobb lehetne pont azért mert itt nem csak errõl lehetne beszélni...

a digitális gépek elterjedése, egyre jobban nõ, a szirszar fényképes mobilokról nem is beszélve...

a sport kategória (ami nálam egyelõ a polfórummal) persze nagyon sok értelmes látogatót vonz...

htx a támogatás

Dzsini
szerintem nincs, és még elég sokáig nem lesz olyan méretû speciális látogatottsága az oldalnak, hogy értelme legyen egy fotós fõcsoportnak..
arról nem is beszélve, hogy semmi köze a moderátoroknak a dologhoz, másik topicba kellene.

tomsolo
akár, de persze az sg-n ez igényesebb lehetne! 😄

RelakSfromhome
Mint a fotozz.hu-n?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pyx
tomoslo, szerintem ez egy jó ötlet.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

csatlakozom, elég lenne talán az elején egy topic csoport, egy NAGYON szigorú felügyelettel, hogy ne nyisson minden újreg és kiscsávó "van e kék Canon?" és "Tyúkot lehet-e sötétben fotózni" topicokat...

http://gaborszantai.co.uk/

FREAK
támogatom, kiegészítve azzal, hogy jó lenne (legalább ebben a témában) egy angol szekció is külföldieknek

gondolom van rá mód, hogy ingyen bereklámozzátok a fórumot külföldi fotós oldalakon

meg úgyis csak a kezdet nehéz 😊

Riszpekk

tomsolo
mivel van galéria, meg fórumozók fényképei topik meg egy csomó ilyen ficsõr talán érdemes lenne, belefogni egy fotozás kategória létrehozásába így talán nem az egyetlen (szinte) topikba menne minden és lehetne értelmes (pl géptípus szerint) topikokat létrehozni... moderátora meg szerintem lenne bõven... meg olvasója is hiszen már rengeteg embernek van valamilyen gépe

Breki33
hmmmmm?
Taranov
nemö!!!444

Breki33
légyszi
HiPPoNaX
Programok beszerzese/DC++ HUBok reklam foruma topicra plz nezzen ra egy moderator, es Konszulea, A_Magus valamint Szabadsag hozzaszolasait tavolitsa el, mivel az adott topicban kimondottan nemkivantosak (szemelyeskedesig elmegy egyik-masik), viszont a tema indito reg nem aktiv. Thx

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

St
egy ideig...
szolgáltatót is váltottunk (és IP címet)
Pheel
slave.sg.hu ?!!?
Taranov
Elromlott a SCSI kártya 😊

CSOCSO
Mi volt ez a hatalmas kimaradas???
Breki33
szeretném ezt a bannert berakatni az utazás fórumba

klikk
tomsolo
háháj 😊

mennyi gumi moderátor 😄DDD