Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az a kikötés hogy olyan kép legyen amin szerepel a soron következõ szám. Ki nem érti a viccet? 😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Természetesen a Humoros és A. Képek tpopicot megértem
De a gumiban is??
Ki volt ennyire lelkes?
Lehetne valamit tenni?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem kell IE-s jávás appleteket használni, és akkor nincs probléma.
Nekem sem látszik a cset, de nem is hiányzik...
shit happens
"Faxom használjon FireFox-ot, mikor IE alá fejlesztek, haggyá ! 😄DD Nekem gyjó a java, sõt debugba !"
😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kéne egy pucuka a fõoldalra, hogy az a hülye csevegõszoba NE jelenjen meg, ha valaki nem akarja. Azzal ki lehetne kapcsolni és mindenki gondja megoldódna !
Pls. ! Sry. !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Grat, és thx!!! Jóak vagytok!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk az a szemétség, hogy ennek a szerencsétlen súlyemelõnek a balesetével szórakoznak, ahelyett, hogy egy KICSI (!) képen kiraknák, hogy haver, ha lehet ne direktlink, stb. Egyébként az eredeti képek szerintem nem volt szemetek (csak nem bír leállni
)sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"HIBA
A kért URL nem tölthetõ le
--------------------------------------------------------------------------------
Az alábbi URL letöltésekor: http://www.sg.hu/forummsg.php?
a következõ hiba lépett fel:
Üres válasz
A Squid nem kapott semmilyen választ a fenti kérésre.
--------------------------------------------------------------------------------
Generated Wed, 20 Oct 2004 10:05:56 GMT by cache.takinfo.hu (squid/2.5.STABLE4) "
A többi user-nek, sõt ennek is tudok válaszolni a régebbi üzijeire, most is ! Ha ráklikkelek a linkre a hibaüziben, akkor azt mondja, hogy :
"Hiba!
Nem regisztrált fórumozónak nem lehet privátüzenetet küldeni!"
Fura nemdenem !
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A cseni már mást jelent 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tol. Tolni - és nem tollni. 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy gyerek itt nyaggat hogy hagy jöhessen vissza az SG-re mert bannoltátok,meg megigéri hogy jó lessz....

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)