Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérlek szépen titeket hogy ebbe a topigba ezt a banner tegyétek be.
köszi!!

-the invisible-

Pyx
Mellesleg egy banolt user másik nickje.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Guest
Bandew
Hi!
Kérlek töröljétek EBBÕL a topikból a #20295-ik hozzászólást, mert ez a kép nem igazán illik a topik témájához.
Thx!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
jólnevelt kisfijú!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sir Quno Jedi
Ezegy rendesfijú ??? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandee1987
sztem meg inkább itthon engedélyezzék az ilyeneket, és akkor megspóroltuk azt az összeget 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
szerintem szervezzünk gyüjtést és ezeket a "user-eket" küldjük el Kínába, ott még vannak nyilvános kivégzések stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
biztos van valami gittegylete, ahol az esgét szokták szidni <#eplus2>
Bandee1987
Asszonta a csávó, hogy "Igaza volt az embereknek". Milyen embereknek? Én még soha, sehol nem láttam, hogy szidnák vkik az sg fórumát. Vagy az õvéhez hasonló emberek véleményérõl van szó? Mert azokon csak röhögni lehet...

Dzsini
ohh... IJ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
1-et kapott tõlem is, de a második beszólásra kicsit bepipultam, az ért még 4-et.... tényleg nagy szar a fórum, ha nem lehet minden eladni való bizbaszért topicot nyitni....

----------------
Tényleg egy nagy szar ez a fórum!
Igaza volt az embereknek!
Meg olyan....
.....
...faszok vannak itt!

Igen ez a jó szó!

----------------

ilyen ember pusztuljon innen sztem, a büntetõpontokat pont az ilyen kretének miatt vezettük be
Efreet
hmm, én 1et adtam volna rá... St kicsit szigorúbb lett.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bandee1987

Taranov
ÉS??????

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bogyoka
plz!!

Kérem, hogy #5698 sz. hozzászólásban kért bannert ne tegyétek még be, elnézést.😊)

A házigazda kérésére írom mert Õ nem tud most ide beírni, azért írom én <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kérlek titeket töröljétek a #22064-et a veszett jó csajból
undorító :S

-the invisible-

Kit--Kat
mitírtál oda, még1x!!😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
<#vigyor1>

iko
Válasz 'Taranov' üzenetére (#5700)

spam. sry

Taranov
😄

PResident Evil
ban 😄

RelakSfromhome
kérdés :
A hosszú cím elég hosszú két képhez úgy, hogy az egyiket linknek is kell paraméterezni?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pyx
Légyszi tegyétek be ezt a képet, ebbe a topikba, a jelenlegi hosszúcím helyett, köszesz 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

khamwass
plz,
rakjátok be ezt a bannert ebbe a topigba, ezzel a linkkel!
KÖSZÖNÖM!

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

hen-tes
bénaság, hogy kitiltatják magukat.
ezzel azt a hatást érik el, hogy a moderátor minden füttyre ugrik

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

RelakSfromhome
megy a png ie alatt, csak az átlátszóság része nem, de ezt valamiért nem akarja szeretni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hitman 1911
na jó pihit, szerencsére nem kell még 1x elmondanom amit már mondtam.
Thx St<#wave>

HONDA-The Power of Dream

cSuwwi
Hmm, valóban. O_O
Nem értem miért keverem akkor a topicokat.
Többet kéne aludni :/

shit happens

St
félreértés ne essék hitmannak nem vette el senki sem a témanyitási jogát.
cSuwwi
1. nem neked írtam, hanem Relaksnak
2. nyílván volt oka, hogy elvették a témanyitási jogodat.
3. jártam az ominózus topicban, és az utolsó post az volt, hogy van ilyen topic, mégpedig a Veszett jó csajos, ami igaz.
4. ebbe a topicban szerintem ne vesd el a sulykot, mert könnyen benyelhetsz pár kis sárga felkiáltójelet

shit happens

hitman 1911
bazz milyen nyelven mondjam még el hogy nem volt ilyen téma???? de ha van akkor mutassátok már meg vazze

HONDA-The Power of Dream

cSuwwi
Na igen, IE alatt nem megy a png. :/
jpegként

shit happens

hitman 1911
hogy ne lenne az elsõ eset, összesen 1 topicot nyitottam

HONDA-The Power of Dream

hitman 1911
most mondom nyitottam de törölték...és nem...nem volt olyan téma

HONDA-The Power of Dream

RelakSfromhome

cSuwwi
nyílván nem az elsõ eset, ha elvették a témanyitási jogodat.
ezt elolvastad már valaha 1x is, vagy csak automatikusan az OK-ra böksz?

javascript

shit happens

hitman 1911
nem volt olyan téma. voyeur papparazzi képek

HONDA-The Power of Dream

RelakSfromhome
mi volt a címe? Nem lehet, hogy volt már olyan téma?

hitman 1911
hááát csesszétek meg jóóóó.Miért töröltétek a topicom? Milyen szabályba ütközött??? Na ezér nem jó ez a kva rugalmas szabályzat.Ha vmi a modinak nem tetszik törli.Legalább válaszoljatok vazze

HONDA-The Power of Dream

hitman 1911
Miért nem tudok topicot nyitni??? Mit követtem el?

HONDA-The Power of Dream

iko
Szerintem azok az emberek mellé akik még nem kaptak bünti pontot lehetne rakni egy "<#eljen>"-t és akkor nem lesz a "<#felkialtas>" "menõ" dolog. imho

spam. sry

Taranov

Ottto
Ezért jó a saját fórum. Ott anarchia van!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

<#eljen>

Sir Quno Jedi
Amúgy a diktatúra lehet jó is. RENDRE szükség van, az emberek nem szeretik a létbizonytalanságot és csak pár dolog izgatja õket igazán, minthogy legyen mit enniük, inniuk, hol aludniuk, jókat kefélhessenek és szaporodhassanak a vakvilágba, ja és hogy szórakozhassanak, mert különben unatkoznak. NA ha ezeket megadod nekik, akkor a többség lesenemszarja, hogy "elnyomod" õket ! A néhány deviáns lázadozómániást meg el kell küldeni végtelen öngyilkos küldetésekre a világûrbe....

ÉN SZERETEM A RENDET ! AZt a fajtát ami midenkire vonatkozik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ugye, rajtam nem könnyû kiigazodni, ezért is vagyok szórakoztató... 😄DD

St
te magad fejezted ki õszinte elismerésedet a diktatúra iránt, na most akko mivan?
Sir Quno Jedi
IGEN ! Különben minek élsz, ha sosenem lázadol a zelnyomás ellenõ ! Persze hacsaktemagdnem vagy a zelnyomás maga, mert ebben a zesetben ugye kéjhömpöly a zélet ! 😄DD

Gondolom nálad az utóbbi ???

RelakS
És akkor mindenki kérésre osztja az 5 pontot, aki meg rosszatcsinál, az meg kap egy hegynyi karót? Errõl szvsz már volt vita (de mi a rákért itt van róla szó? Van egy társtopik is... mindjár azt is skubbantom)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE