Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek töröljétek EBBÕL a topikból a #20295-ik hozzászólást, mert ez a kép nem igazán illik a topik témájához.
Thx!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
----------------
Tényleg egy nagy szar ez a fórum!
Igaza volt az embereknek!
Meg olyan....
.....
...faszok vannak itt!
Igen ez a jó szó!
----------------
ilyen ember pusztuljon innen sztem, a büntetõpontokat pont az ilyen kretének miatt vezettük be
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kérem, hogy #5698 sz. hozzászólásban kért bannert ne tegyétek még be, elnézést.😊)
A házigazda kérésére írom mert Õ nem tud most ide beírni, azért írom én <#smile>#smile>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
undorító :S
-the invisible-
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A hosszú cím elég hosszú két képhez úgy, hogy az egyiket linknek is kell paraméterezni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ezzel azt a hatást érik el, hogy a moderátor minden füttyre ugrik
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Thx St<#wave>#wave>
HONDA-The Power of Dream
2. nyílván volt oka, hogy elvették a témanyitási jogodat.
3. jártam az ominózus topicban, és az utolsó post az volt, hogy van ilyen topic, mégpedig a Veszett jó csajos, ami igaz.
4. ebbe a topicban szerintem ne vesd el a sulykot, mert könnyen benyelhetsz pár kis sárga felkiáltójelet
shit happens
HONDA-The Power of Dream
jpegként
shit happens

ezt elolvastad már valaha 1x is, vagy csak automatikusan az OK-ra böksz?
javascript
shit happens
HONDA-The Power of Dream
spam. sry
ÉN SZERETEM A RENDET ! AZt a fajtát ami midenkire vonatkozik !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondolom nálad az utóbbi ???