24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Annakin
    Az ember akkor értetlenkedik, ha nem ért valamit. Ha megértetik vele, nem értetlenkedik tovább.

Az általad leírtak oka az lehet az SG.hu Hírmagazin fórumán, hogy vannak jól tájékoztatott fórumozók, és vannak tájékoztatás nélkül hagyott fórumozók.
    A tájékozatlan fórumozók egy kis része nagyon kitartó lehet, ezért értetlenkednek folyamatosan.

Egy Internetes közösségben a transzparencia hiánya legalábbis érdekes, és további vizsgálatokat igényel.
  • Annakin
    Nagyon úgy tűnik, hogy vannak provokatív topikok is, amit provokátorok indítanak. Valószínűleg véleményvadászat folyik. Lásd: "SODI - az igazi szemétláda" topik, ahol néhány belsős beszélget a semmiről, addig amíg valaki nem mond tényleg valamit. Akkor aztán ledurungolják. Ezt az undorító topikot vajon miért nem szüntetik meg?
  • akyyy
    ó de kár, olyan rossz ez:D nem is akrtam az lenni sorry:)
  • Met
    /ban
    ééérteeed?:)
  • Goth
    aky te ne ugrálj már. Úgyse leszel moderátor.
  • akyyy
    igen, sorry
  • artschiatwork
    permban lenne, örökban.
  • desigo
    mi az a perban?
  • akyyy

AZ ilyen logók, amin büntipontot, bant, perbant tesznek, nem titlva van? ( főleg ilyen formában)
  • Grenzjager
    Figyu több olyan topikban is írtam ahol tény hogy húzódik bizonyos nemű politika a háttérben, amit próbál kerülni az ember, nem mondja ki...stb

ilyen a "Terror", a "Ferencváros" a "Hooligan" a "aug20tüzijáték" topik. De még van bőven legalább 50 ilyen az SG-n, nem fogom leírni, mert én nem vagyok spicli és senkit sem fogok bemártani, meg jelentgetni!!

és őszintén mondom, halvány lila gőzőm sincs, hogy mire kaptam, melyik topikért, melyik hozzászólásért, mikori hozászólásért. Több mmoditól láttam már, hogy KONKÉRTAN megírta vagy a topikban, vagy az illetőnek priviben, hogy miért kapta. Ez így normális, ha büntetik az ember. Nagyon nem izgat a büntipont, mert eltűnik, de nem vágom miért kaptam...

mert elítéltem az izraeli hadsereget Terror topikban ??? Akkor be kell zárni a terror topikot...

mert szerintem van felelős az aug20tűzijátékért,... akkor ezt is be kell zárni

mert képet linkeltem a hool topikba?? Bezárni ezt is...

meg vagy még 50 topikot akkor...

Sőt amúgy meg akkor be kell zárni minden olyan topikot ami nem játékról, techinkáról vagy a dugásról szól.

nem értem, és továbbra se tudom, hogy konkrétan mit ne csináljak megint !!
  • Pheel
    Hidd el bátran, hogy az ötszázadik értetlenkedő után te is így reagálnál. Főleg, ha az ötszáz értetlenkedést 20 ember hozza össze.

A "szar a fejléc"ről:
    * felesleges idézned, nem vagyunk vakok
    * ha tényleg nő vagy, akkor még annyira sem illik csúnyán beszélned
    * a fejlécben implicite az is benne van, hogy ez nem a siránkozós topik
  • Annakin
    Szerintem nem kellene így lenéznetek a fórumozó embereket és ilyen bántó stílusban közölni a mondandótokat!

Ez nem javítóintézet, hanem egy Interneten működő Hírmagazin, ahol van lehetőség fórumozni is. Az Internet pedig szabad, éppen ez a lényege.

"Szar a fejléc fiúk! A moderátokrok - szolgálunk és védünk helyett sokkal jobban illene hozzátok: a moderátorok - dorgálunk és félünk.
    Amit műveltek az cenzúra, s az bizony nem jogos. Ezen kívül, nem engeditek vissza időben a megbüntetett embereket a fórumra vagy a chat-re. S nem utolsó sorban, nem indokoljátok meg, vagy helytelen indokokat írtok a büntetőpontok kiosztásakor!"
  • kulabácsi
    muhahhha!
  • Grenzjager
    továbbra sem tudom, mivel követtem el bűnőmet, így nehéz lesz tanulnom a hibáimból.

Konkrétan, hol (melyik topik), mikor, melyik hozzászólás...stb.stb
  • Pheel
    Ott, hogy politizáltál egy politikamentes fórumon. Világosan kiolvasható a szövegből. Ha ez neked nem sikerült, akkor ne fórumozz! Így biztosan nem hibázol újra.
  • Grenzjager
    Ő eddig sajnos nem válaszolt kérésemre, és próbálok rájönni, hogy hol vétettem én bűnős lény... hogy melyik hozzászólásomban, melyik topikban...mikor, merre...stb

ÍGY NEM TUDOK TANULNI A HIBÁIMBÓL, mert nem tudom hol hibáztam....

köszi
  • Grenzjager
    Valaki elmagyarázhatná az én Mortimer től kapott büntipontomat is
  • Kontrakcio
    soha barátom... de irj egy kérvényt majd küld el postán és kapsz majd egy értesítőt h mikorra várható!
  • csgj
    a chat-banom mikor jár le?
  • G_ArchAngel #10552
    Szia,

Köszönöm, e-mailben elküldtem az említett sms kódot a [email protected], privátban nem, ez igaz...

Szerencsére megoldódott, köszönöm szépen!

Üdv,
    G.
  • desigo
    Ha egy topikban a banner flash akkor miután beraktam eltűnik a karbantartás menüpont.
    Lehetne ezt orvosolni valahogy?
  • Met
    St rendes volt mert adott vipticketet, az első sms-ben volt a kód azt nem árt neki elküldeni a mailben, hogy legyen mi alapján nyomozni
  • G_ArchAngel #10549
    oké, de nehogy 960Ft fizessek 4 hónapért...

javítsák ki, írják jóvá, vagy találjanak ki valamit...

nem sok pénz, de nekem sem a madarak hordták össze...
  • Met
    ilyen nekem is volt
    másodszorra sikerült meghosszabbítani
  • Met
    teljesen jogosan kaptad a 2 pontot és most a bant, ha egy hét alatt múlva is úgy gondolod, hogy ártatlan vagy akkor vissza se gyere
  • CSOCSO
    ohh en is voltam vele igy.. soot engem rohogve buntetettek meg... ne lazadj. torodj bele...
  • miilann
    még mindig ugy gondolom h jogtalanul kaptam a két büntetőpontom és hogy feleslegesen zárták be a topikom
  • Annakin
    Kösz, ezt a megjegyzést maximum a gyp-s énemnek szánhattad. A szuperegóm megbocsátja neked.
  • nf1
    igen, tudom
    csak segiteni akartam neked mert ugy láttam nem vagy tisztában ezzel, mivel ha vmi gond van és azon nem lehet változtatni (mint most a te esetetben van) akkor vagy elfogadom hogy ez van, ezt kell szeretni vagy tovább állok :|
  • Annakin
    neked sem!
  • Kontrakcio
    köszi
  • Qwerty4
    Punker engem se hagyj ki!!!
  • Punker
    talán ha ott lennél chaten.....
  • Punker
    nem tom, erről St -ék tudnak nyilatkozni, én nem látom a rendszert hogy hol akadhatott el.
  • Kontrakcio
    jah... úgy tűnik...
  • G_ArchAngel #10536
    De miért?

FIZETTEM! Megvan az sms is, lefotózzam?
    Nem adakozni szeretnék, hanem egy szolgáltatást vásároltam, aminek előre kiegyenlítettem az ellenértékét egy emeltdíjas sms-sel.

Ez azt jelenti, hogy a mai naptól a VIP regisztrációm meg lett hosszabítva és nem azt, hogy még egy napárt fizetek 480 Ft-ot, hanem azt, hogy ezt a következő 4 hónapért, amit ELŐRE KIFIZETTEM.

Vagy én nem értem a szolgáltatás lényegét?
  • Qwerty4
    észre se vesz minket sztem
  • Kontrakcio
    Punker
  • Punker
    lassan törlödnek a plusz dolgok nem rögtön.
  • Qwerty4
    és detto, én még több moderátoros + más topicban is leírtam és semmi.