Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1082913132
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nem mintha zavarna, de anno volt ebbõl hajtépkedés... most meg itt virít egy-kettõ... ha már, egyszer... akkor illene következetesnek maradni nem?
Vagy lazultak az erkölcsök? 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
és tudjuknem ide kellett volna bocsi
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Köszi
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
... got nothin to share with you...
Jómagam sokszor írok be újan nyitott topikokba, rendszerint mert felesleges, van már, rossz helyen van stb és eligazítom a nyitót, de ez szerintem nem összehasonlítható az ebbõl sportot ûzõ vérpistikékkel... olyan mint annak idején az elsõzés, hála égnek már ki van küszöbölve.
Én azt szeretném kérni hogy nyitottam egy topicot mert unatkkoztam😊
és még sincs rá szükségem a neve:Képek,animációk
ezt kéna törölni!
ugye megteszitek?
olyan rendesek vagytok<#circling>#circling><#circling>#circling><#circling>#circling>
Kriszti13 copyright
Resurrection!
köszi! <#wave>#wave>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mert én úgy tom hogy 2hét után jön le 1...
nos ma járt le a 2 hét.
... got nothin to share with you...
Van lehetõség arra, hogy nickemet meglehessen változtatni, mondjuk HBP-re?
Ha igen, kérlek tegyétek meg, köszönettel: HB.
kaptam két új Privátot és nemtom megnézni! ha rákatintok a privát üzire akkor bejön az az ablak és ott meg csak egy üzenet van!
most ilyenkor mi a teendõ?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Felõlem ha akarod átveheted.....
!!!!!!!
hazudik 😄D: :S
Szal kérem zárni (komolyan gondolom!)