<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sakuu
mármint a bannet :DDDD

.:HaZaFi//Hks:.

Sakuu
Ahova a srác linkelt be tudnátok rakni azt a képet bannernak a topika be van illesztve ha nem akkor indok mert akkor kilyavitom és meg válaszolom helyetettek a srácnak a kérdést nem kell betenni a játékosok topikba mert ez nem a bloodgame hanem a szerepjáték aminek nincsen köze a számitógépes játéknak tehát nem kell beletenni sehova ott marad ahol volt szerintem ez a legjobb megoldás ... ui: ha beraktátok mig azelõtt hogy hazaérnék thx.

.:HaZaFi//Hks:.

Akos 001
Türelem...Én beraknám,csakhát..

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DEXTER92
Ezt a képet <-ezt-> bannernek pls ide <-ide->

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
türelem?!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

NEOreg3
az álláspontom változatlan, kérem valaki rakja át

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DEXTER92
Be lehet rakni (ideiglenesen), mert szerintem (mer én vagyok a készítõje) csinálok egy szebbet.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

akyyy
pedig már kivettem:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Bee18
St minek köszönhetem ezt, amit tettél? Mert nagyon rendes volt tõled <#eljen>, ezentúl visszaszívok mindent, amit valaha is gondoltam a modikról, és minden erõmmel támogatlak titeket. <#eljen><#taps><#worship>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Truck Driver001

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
ezt a témát kérem valamelyik illetékestõl, hogy rakja át a saját fórumokba és adjon nekem házigazda jogot (eredetileg én nyitottam). Ok: akyyy többszöri kérelem ellenére sem vette ki azt az undorító színkódot, továbbá az utóbbi idõben egyre többen írnak be egy-két szavas hsz-eket bizonyos emberek, és ez a topig lakóit (3 ember engem beleértve :D) zavarja. Eredetileg is csak azért nyitottam, hogy a haverjaimmal legyen egy közös topigunk. A gumi jól meglesz nélküle, és mindenki boldog lesz. Köszönöm.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Balo
Belõled ne legyen jogász, ha még ezt sem tudod értelmezni...
(Mit kezdenél egy 15 soros körmondatos jogszabállyal...)

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Akos 001
Ez egész fórumon:)

Akos 001
<#eljen>ez jó ötlet!

St
Hülye kérdés, találd ki.
akyyy
Kedves St, a következõt nem nagyon értem. 1 hónapig csak a gumiban nem lehet topicot nyítni, vagy az egész fórumon???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Bee18
aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni

Pont most kellett ezt? :D Amikor elõször van pontom? <#rinya><#rinya><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

smici
akkor most a Saját Fórumok-ban is van moderálás? (spam, chat ellen)

Úgy érzed nyomott vagy?

RaZoK
<#felkialtas> Dátum: 2005.11.14. 11:55 Adta: Lteebee
A gumiszobába se reklámozz.
Tuldképp csak figyelmeztetést kaptál volna, de mivel néhány órával korábban már elõfordult és még le is köcsögözted Punkert belátás helyett...

<#felkialtas> Dátum: 2005.11.13. 18:05 Adta: Punker
A fórum nem arra van hogy reklámozz!

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

mrzed001
Az utolsó pontot sajnálom, jó volt tudni mennyire visszatérõ embernek írok<#kuss>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Pheel
Ez a szép ebben a fórumban. Annyi itt a balf.. <#banplz><#eplus2>
RelakSfromhome
33 percen belül megjött az elsõ ezt firtató kérdés <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano
Itt megtudod.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Szia moderátorok!!!
Mit jelent a két felkiálltó jel a nevem mellett????
Láma!
jokor irtál:DDD

Jano
#8169 utolsó 2 sor...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

egypszichonauta
nem tom hogy ide tartozik e a kérdés de van vhol olyan statisztika h ki mennyi hozzászólást küldött?vagy a sajátomat meg lehet nézni(pl. vhol a belállításokban)?

Punker
úgy legyen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dying Soul
Köszihtx mindent.

Dying Soul
Sajnos a rendszerben hiba van, mert még mindig fennt van.

Punker
a rendszer automatikusan leveszi ha letelt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dying Soul
Punkertõl elvárom, azért, ha már adott, akkor vegye is le a megadott idõben.
Sajnos President Evil kollégának 1 hónap múltán sem sikerült levvenie 1 pontot. (Y)

St
A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
Pyx
csak kilépve nem enged be...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Bee18
ne értsd félre, elõszõr 5-öt adott, ez most megköszönés volt, és nem gúny

Judy1211
Sziasztok!
A "játszunk mmi is szóláncot " topic utolsó két beszólását legyetek szivesek törölni.... számuk: 88323, és 88324 / Köszi :-)

Az élet szép.....

RaZoK
megbaszott 4 büntivel :D

DJ Bee18
Punker Punker Punker <#worship><#worship><#worship>

RaZoK
de azért, mlgis csak jobb ha tudod ki az, legalább le tudod járatni és ha besértõdik elmegy :)

RaZoK
st-nek biztso van<#wilting>

Pheel
DJ Bee18
A Saját fórumokban nincs a modiknak fennhatósága? Mert kellene most egy :D

Pheel
Megalapozott gyanúm régóta van. Ha igazam van - és szerintem az van -, még a moderátor listával is erõs levelezésben van, azaz még a teljes nevét is tudom. Sokra nem megyek vele, viszont meg van a véleményem. ;-)
RaZoK
legalább nem farsul be a topic, van téma :)

RaZoK
kiváncsi vagyok ki ez a jómadár<#idiota>
kétséget kizáróan egy 10 év körüli srác lehet akit pheel banolt, bosszúként azt forralta ki, hogy ezzel játszik, sajnos nem lehet nem észrevenni!
ilyenkor még a jól bevált taktika sem tud érvényesülni "ne figyelj oda rá, ha nem figyelsz rá úgyis abbahadja" :)
tehát ha valaki nagyon ki akarja deríteni ki ez akkor szépen pheel visszanézi a banlistályát, azt is megnézi, hogy ki volt ott a legszerencsétlenebb gyerekes srác/kiscsaj és lehetséges megvan az elsõ regje! :)

Akos 001
olyanról tudok hogy a nick helyett egy *-jelenik meg

Punker
pedig nem valószínû hogy így bekattant

St
nem hiszem
Loál János
Ha igaz, akkor van valami módja más névvel garázdálkodni a cseten.
Hanga nevû user szerint ez történt az imént.

Lehetséges?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.