<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HaZaFi//Hks:.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Mit kezdenél egy 15 soros körmondatos jogszabállyal...)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pont most kellett ezt? :D Amikor elõször van pontom? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Úgy érzed nyomott vagy?
A gumiszobába se reklámozz.
Tuldképp csak figyelmeztetést kaptál volna, de mivel néhány órával korábban már elõfordult és még le is köcsögözted Punkert belátás helyett...
<#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2005.11.13. 18:05 Adta: Punker
A fórum nem arra van hogy reklámozz!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mit jelent a két felkiálltó jel a nevem mellett????
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sajnos President Evil kollégának 1 hónap múltán sem sikerült levvenie 1 pontot. (Y)
- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
A "játszunk mmi is szóláncot " topic utolsó két beszólását legyetek szivesek törölni.... számuk: 88323, és 88324 / Köszi :-)
Az élet szép.....
kétséget kizáróan egy 10 év körüli srác lehet akit pheel banolt, bosszúként azt forralta ki, hogy ezzel játszik, sajnos nem lehet nem észrevenni!
ilyenkor még a jól bevált taktika sem tud érvényesülni "ne figyelj oda rá, ha nem figyelsz rá úgyis abbahadja" :)
tehát ha valaki nagyon ki akarja deríteni ki ez akkor szépen pheel visszanézi a banlistályát, azt is megnézi, hogy ki volt ott a legszerencsétlenebb gyerekes srác/kiscsaj és lehetséges megvan az elsõ regje! :)
Hanga nevû user szerint ez történt az imént.
Lehetséges?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.