Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet volt oka nem vitatom!
én azt vitatom miért nem adja hozzá senki a nevét és miért nem mond idõt!
na ez az ami csípi szemem!
szerintem is!
valamint a viselkedésre is!
pl adott esetben !
nem állítottam inteligenciám felér hozzátok nagyokhoz! csak azt a fejetekbe szált kicsit ez a nagy inteligencia!
ennyi!
itt istent játszhatok!
jó buli!
Csak így tovább!
Volt már ilyen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ha jogtalannak érzed irj a [email protected].
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Amolyan vicceskedõ, jópofáskodó kis iromány volt.
Lehet, hogy akinek "inge" lenne, az vagy mosolygott, esetleg nevetett rajta.
Bár én maradnék annál a tézisnél, mely szerint komolytalannak tartotta a reagálás megfontolásához is.
hanem az hogy ha valaki mód lett legalább adja meg a módját!
pl!
de látom ez senkit nem érdekel!
tudom hülye vagyok!
de még hiszek az emberekben és abban ha valaki valamit elválal akkor nem lessz kiskirály!
tévedek látom már!
valóban nem van nyuszi!
vagyis van csak sajna farkas bõrben!
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
annyi volt hogy valaki elkezdte hogy hihi és a válasz rá haha és ez vagy 4 soron át és valaki kinyírt!
semmi ok!
indok!
vagy név!
csak lazán isten megnyilvánult!
semmi csipkebokor vagy legalább egy privi!
és a poén nem láttam semmi leíratot rólla! ez szokásjog vagy valami más?
azt is itt tudtam meg hogy borg volt az ki megtette!
de semmi reakció !
behalás!
Ja, és húsvéti nyuszi sincs.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
danke!
nem kiabálok hanem értetlenkedek!
és asszem van is miért!
se név se az mennyi idõre?
demokratikus!
vagy az is csak egy állom!?
az!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pheel: nem írtam 15K hosszan, bár tényleg igen hosszú lett a privát, csak már dumálunk egy ideje, és egyszerûen nem sûrûn töröltük ki az elõzményeket, mindig csak ment a válasz, amiben ott voltak az elõzõ szövegek is. Persze, kitöröltem volna õket, csak az volt a zavaró, hogy mire megkaptam a figyelmeztetést a hossz miatt, elveszett a megírt szöveg.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
@ Hellomarci
... got nothin to share with you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A probléma a privát üzenetek 15000 karakteres határában van, pontosabban abban, hogy amikor véletlenül meghaladtam ezt és az elküldésre klikkeltem, a szövegemet ugyan eltûntette, de közölte, hogy túl hosszú a szöveg és ezért nem küldi el, viszont nem adott lehetõséget a módosításra. Az egér böngésõ vissza gombjával ugyan vissza tudtam lépni a hozzászólás írásra, de ott pedig eltûnt, amit beírtam, csak az eddigi üzenetek maradtak, amire a választ megírtam. Tehát, a kérésem egyértelmû: ha túl hosszú a privát, adjon lehetõséget a módosításra, vagy legalább, hogy clipboard-ra tudjam másolni, mert így elveszett az egész üzenetem és lehetett elölrõl gépelni az egészet.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
... got nothin to share with you...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@ Hellomarci
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Megcsinálnátok azt hogy a Lamborghini topciba beraknátok ezt a bannert oda fel?!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
sazl : c
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
use google
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M