Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lamborghni topicba rakjatok be lécci egy bannert!
Topic cime:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135102512
Kép:
Elöre is kösz!
a #14555-öt pls del. okostojás ftp hivatkozásként linkelte a képeket, és loginolni akar :@
shit happens
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Mi van az SG-vel? Nekem tegnap óta 3 hozzászólásom tûnt el nyomtalanul: egyik sem tartalmazott sértõ, az oldal szabályait sértõ szöveget, de moderátortól sem kaptam értestést arról, hogy bármilyen szabályt megszegtem volna és ezért került volna törlésre a 3 hozzászólásom.
1. Itt volt egy elsõ hozzászólásom.
2. Volt egy itt, a #5488 kapcsán feltett kérdésem.
3. Ebben a topikban, a #17-#25 közt volt egy hozzászólásom.
A rendszerben van valami gáz, vagy én csináltam olyasmit, amit nem kellett volna, csak jelzést nem kaptam róla az intézkedõ moderátor részérõl?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szeretném megtudni miért lett a 1737-es kommentem törölve( Gyõzike topic)
nem hiszem hogy durva dolgot irtam volna..
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
pssssssssssszt!
súgok valamit: nem épp legális a két vagy több nic!
csak csendben sunnyogj!
ja és vigyázz mire használod!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nem mûködik a jelszó újraküldése, így egy másik nickemmel nem tudok bejelentkezni. Kérlek, tegyetek valamit.
Köszi!
Ha nem megy,bannermûhely.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
mozilla alatt megy, de csak ha felrakod a legfrissebbet. a régi bugos.
ie alatt megy
opera alatt megy.
ennél többet nem tudok tenni. régi és nem gyári böngészõre nem optimalizálok semmit
The only speedometer is in your head.
nem tudnál valamit kitalálni arra most is mennyen! két browserrel jutottam most is be! az avant teljesen meghalt! be sem tudtam jelentkezni csak ie alatt! de legalább már az megy!
ja és ie alatt már az enter is megy!
a mozilla meg vész megoldás lett volna! csak az sem jött be sajna!
amúgy pofásabb!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?