24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dj Faustus #12716
    A játék demók ingyenesen letölthetőek, de korlátozott funkcionalitással (szóval nem teljes játék, például csak az első pár pálya van meg benne) rendelkeznek. Azért készülnek, hogy ha tetszik, a boltban később a játék megvásárolása mellett dönts.
  • 1986
    köszi... azt értem hogy kell letölteni és hogy hol vanak a demok meg ijenek de engem kokrétan az érdekel hogy ezért engem a jövöbe vallami számla terhelni fog ... érted mert sokan azt mondják hogy ezek mind penzes letöltések ... még egyszer ne haragugy de mond má meg hijába nézegetem sehol sincs ki irva hogy penzé lehet letölteni vagy sem ... tudod nekem nem régota van nettem ,,, nem nagyon értem azeket .. elöre is köszönettel.. egyépkent jo nagyon az oldal kügyü átláthato .. várom válaszod..
  • SHADOWEYES7
    nem haragszunk,de ott fön a Letöltés ,kis feliratra kattintva turkálhatsz!!

de ide is kattinthatsz!!!
  • 1986
    ne haragugy de hagy kérdezem márt meg hogy a játék demok amiket lelehet tölteni ingyenes... elöre is köszi ..
  • Benc16
    a Politika Hungary topickot létrehozta azt kérném bannolni, csak az adatlapján nézzétek a teljes nevét... :/
  • Benc16
    jah ok :D
  • Sir Quno Jedi
    Valszeg. mikor az ezt kérdezők közül az 1000-iket is sikeresen permbanoltuk... Szerintem! :D
  • Benc16
    itt mikor lesz banner frissítés? :S :)
  • 5w0rdf15h
    politika topic ráadásul konzolosokhoz nyitotta...
  • Rexor
    Még ték-je is volt
  • SeLFisCH
    nem kérdéses
  • Punker
    a házigazda 1 adott topic-ot tart rendben.
  • AC2
    Az lenne a kérdésem h mi a különbség a moderátor és a házigazda között?
  • Randelz
    Helo.Beszeretném zárni a topicot amit nyitottam. link.
  • Gabesz amd64
    itt kell reklamálni? :DDD

23:00 Nyugika: mekkora buzi..:) az ukrán pasi..jáá
    23:00 leho94: xD
    23:00 leho94: rúzsosszájú fasz

így ugy nem kéne beszélni?
  • gameplusz
    Remelem idovel megtanulod kitorolni.
  • gameplusz
    A szennyet is plz, htx.
  • Firerock
    császtok
    ezt
    a képet beraknátok bannernek ebbe a topicba?
  • gameplusz
    kicsit regebbi.
  • gameplusz
    1
    2
  • Mirk
    értelmetlen topik
  • vegicsek
    Ez a topic törölhető, mivel csak reklámfelület, semmi érdemleges társalgás nem folyik benne.
  • loserman
    hello. Nem ártana itt Warez körkép: exklúzív magyar torrent interjúa hozzászólásokban kiszedni a trackerek neveit, címeit.
  • Lyan Kyj
    Humoros topicba EZT a hsz-t plz töröljétek, mert jelszavat kéreget topicnyitáskor!
  • Rexor
    ?
  • wesker24
    Hellosztok !!

Szeretném ha ezt a képet
    beraknátok ebbe a topikba
  • Pheaper
    jutalmazzátok már meg
  • bigapó
    Sziasztok!

Szeretném kérni, hogy a következő banner legyetek szívesek berakni az X3-Reunion topikba. Ha ez nem a Ti dolgotok, akkor kérdezném, hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot.

köszönöm előre is.

• Mirk
    szerintem ezt lehet törölni.
    nem is értelmes, nem is tetszik senkinek, viszont elég sok osztást kap a topiknyitó és csak fléml meg baromkodás megy benne
  • Gunnersboy
    sziasztok
    Itt (Sig Central), ez azthiszem már átment személyeskedésbe..

lécci vmit,köszi
  • AntiHero
    Sziaztok kéne az eggyik hozzászólásomat törőlni még mielőtt valaki elolvassa. Sajnos észrevettem a történembe hibákat és csak azt akarom majd kirakni ami javitva van!
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178116201]ITT KÉRETIK A #474 hozzászólást törőlni köszönöm[/URL]
  • RaZoK
    Nem szokásom árulkodni, de ez a srác, nagyon humorosnak hiszi magát ezért. Szerintem ez már a bunkóság netovábbja...(most lelőte a poént) :C
  • bracsek #12683
    ki kérem magamnak nem vagyok gyerek és nem csináltam szabályba ütközőt(legalábbis tudtommal), ha mégis szoljanak és leállok, nem, hogy letámadnak mint a ragadozó áldozatára
    ______________________________________________________________________________________________________________________________________
  • Barney Tech
    Flém,gyereket le kell álítani.
  • Pheaper
    A reklamált topic címét kéretik belinkelni!
  • GAthersw
    Az érettségi topicban kérném törölni a #18392 kommentet mert a lelkes sorstársak a következő hsz-t már nem olvassák el :D
  • Pheaper
    flém keltés a modeárot topikban :O
  • PJack
    merci:]
  • zeli
    Király banner
  • Benc16
    ha nincs gond akkor azt kéne betenni a topikba: ide