Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:10 Davedoom: nézzétek meg!!!
17:10 Davedoom: www.hells.gportal.hu
17:10 kulab?i: csáááá
17:10 kulab?i: nem!!!!!!!
17:11 Davedoom: de
17:11 Davedoom: léccy
bannal hogy tud irni minden nap a csetre???????,
minden nap ez megy!!!!!44
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
1.Flash help
2.Add el megunt holmijaid
3.Szerezz hódolókat, küldj képet! 😄
Jah és gyorsan kéne!!!!!KÖSZI!
Komolyan mondom, lassan bevezetem a felesleges reportolás utáni büntit... <#wow3>#wow3>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
elõre thxi
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ezt a topikot én nyitottam,de lassan már személyeskedésbe csap át az elejétõl fogva--de nem én kezdtem légyszi valaki figyelmeztesse a kedves fórumozót!!!----ITT--------!!!!!!!!!
VAGY AKÁR BÜNTI PONT KIOSZTÁS AKÁR NEKEM IS HA MEGÉRDEMLEM!!!!!!
lécci töröljétek már innen innen-!!!!!----------a #27356--#27357--#27358--hsz-t mert szét van húzva a topik ,hála a kibannolt Loál zsuzsának!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Lenne egy kérésem...még pedig hogy ezt a topikot lécci nevezzétek már át, Szigetszentmiklos Connection helyet Szigetszentmiklós & Tököl Connection-re...😊
Elõre is köszönöm..😊
xD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Inkább nem szólok vissza mert veszekedés, majd ban lenne belõle...de azért õ is leállhatna mert minden topikban csak belémköt, mint egy dedós, flémel, személyeskedik<#zavart2>#zavart2>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."