Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Pain is inevitable. Suffering is optional.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Itt az #53566 hsz reklámocska.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
thx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
jelentkeztem volna xD
20:39 kovacsakos16: hi
20:39 kovacsakos16: modokat keresek újonnan elkészült portálomhoz
20:39 kovacsakos16: van érdeklõdõ?
20:42 kovacsakos16: ?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
01:01 kulab�csi: így tuti h össze fog jönni, toljad még plz
01:01 sdasdasdasdasd: MODERÁTOR AKAROK LENNIII!!!
de éjjel 1kor miért kell ezt kérdem én?!!!
és betenni ezt a képet
illetve törölni a #4 hszt
köszönöm
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Tudományos Eszmecsere - New World Order topic
ezt a bannert szeretném, ha betennétek a fent megnevezett topicba, köszönöm szépen!
bannerkép
Downhill!!
War. War never changes.
"Loál a logód 😄
Figyelem! Puskás Ferenc póló,bögre,egérpad,fényképtartó,cd,plakát,kulcstartó,plüssállat nálam kérhetõ PMbe, itt a karácsony lepjétek meg egymást ti kis focibuzik 😄"
köszi
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kezdenek elszabadulni az indulatok
REAL MADRID
Léci ennek (tusca) a kommentjétõl szabadítsátok meg a BKV topikot!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1027013813
Köszi!
Catti
[/spam]™
Privit nem tudok küldeni !