24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#14085 NA! Ha csak ez kell, akkor írjatok valami NAGGGYON trágár szöveget ide és én majd jól kimoderálom, ha ráérek éppen... Éééés akkor lesz nagy bódotá! :D -
#14084 Olyan nickek, akiknek már elkészült az epitáfiumuk. -
#14083 Végleges kitiltás. -
pipeppers #14082 Hát igen, látom azért nem unatkoztok, túl sok az őrült. :)
A halálfej mit jelent? -
#14081 Ezek szerint hazajáró lélek nagysád.
Igen, figyelmeztetjük őket bizonyos esetekben, de általában csak akkor avatkozunk be, amikor a saját berkeiken belül nem tudják megtorolni a vélt vagy valós sérelmeket. Amikor kissé elfajulnak a dolgok, illetve nemkívánatos (politikai v. reklámjellegű) hozzászólás születik, azt persze annak jellegétől és súlyosságától függően szankcionáljuk (l. még egyhetes banamai út).
Persze a dolog ennél kissé sokrétűbb, csörgesse be láncait például a büntetőpontok naplójába. -
pipeppers #14080 Ezek szerint figyelmeztetitek őket. -
#14079 Hé, kísértet őnagysága! Elszaladt...
A moderátorok munkája nem az általad panaszoltakról szól, hanem a #14075-ös hsz.-ban linkeltekről. Nota bene: az önmérséklet hiányára nem a cenzúra a válasz.
-
pipeppers #14078 Ugye viccelsz? Inkább nem megyek oda. Azt hittem ez a Ti dolgotok :)
Szerencsére az én kedvenceim nem ilyenek, csak most körülnéztem egy kicsit. -
#14077 Megteheted azt is, hogy nevelő szándékkal beszállsz azokba a topicokba, amelyek szúrják a szemed, felveszed az "Anya és hülye gyereke" pólót, és okítani kezded őket.
Kíváncsi vagyok, milyen eredményre jutsz. -
pipeppers #14076 Sszeretm Ibsent, lehet, hogy azt kéne választanom :) -
#14075 Hogy értsd, miről van szó, először is olvasd el a moderálási alapelveket.
Különösen ajánlom a Hozzászólások szerkesztése c. részt:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Ha ezekkel nem értesz ezekkel egyet, akkor olvass Ibsent vagy Kantot. -
pipeppers #14074 Meg vagyok döbbenve, hogy a trágár szöveget nem moderáljátok ki. Nem értem mért engedtek ennyi gagyi topikot, ha nem tudjátok felügyelni. -
#14073 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1032812542]#4831[/URL] -
#14072 Nem akartam kitérni rá ........ -
#14071 Sok újrek azt hiszi, hogy újév, majd most lazul a gyeplő, pedig ha tudnák amit én.... -
#14070 Maradok a 2 csillagnál XD
De azért kösz! -
#14069 2,5 x Yoda001 -
#14068 XD az mi? -
#14067 Legfeljebb recipe ferrumot tudunk felajánlani, ha nagyon szeretnéd. :) -
#14066 Én érdemrendet szeretnék kapni ,olyan csillagot!
Buék! -
#14065 az jólesz... :DD -
#14064 Mindegyiktől kapsz egyet. :DD -
#14063 uhh..nem akarok offolni,de ez már sok :DDD vissza lehet vonni 1-et vhogy? :)) -
#14062 kérek szépen 1 büntipontot,2008 alkalmából,thx :D -
#14061 Ezt minek?
Amúgy a szövegbeviteli mező alatt van az URL BESZÚRÁSA gomb. :) -
#14060 Mivel a híreknél nem láttam ezt hol lehet, ezért ide írom, a hír linkje:
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=57125
Aranykéz üzenetét kéne törölni! -
#14059 oké értem semmi gondd -
#14058 Privát üzivel igazán nem tudunk mit csinálni, azért privát.
Bár nagyon sértő,durva pm-ért volt már büntetés de ez még nem tartozik abba a kategóriába.
szvsz tilts le -
#14057 az egyik gyerektől ilyen üziket kapok csak nemtom miért...
Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2007. 12. 31. 01:42
Tárgy: Nincs tárgy
húzzá aludni te féreg -
#14056 A Barney Tech felhasználóm nem volt bannolva egyszer sem. Ha jól tudom volt valami félreértés, miatt kaptam ban-t, de az elkövetkezendő 15 percben vissza is vonták rögtön. "8 dik accnál tartana" túlzásokba azért ne essünk 2 felhasználóm van, közülük csak egyik van bannolva ideiglenesen. Egy moderátor ismerősöm sincs, végigkérdezheted nyugodtan mindegyiket. Szóval, amit a mondatodban említettél abból egyetlen szó nem igaz. A törvény pedig a hamis tanúzást bünteti. Ha cáfolásba kezdenél, akkor megkérdezhetünk 1-2 régi ismerőst régi topikokból, hogy mennyire kezdeményeztem én flémet. Esetleg ha tudsz valami idézni a régi időkből akkor rendben van. ;) Elhiszem, hogy nagyon utálsz, de ez van, sajnálom. És a helyesírásra pedig figyelj oda… -
#14055 Hümm.
A modi ismerősök nem tudják levenni a büntit. A büntetést csak a büntetést adó moderátor vonhatja vissza, más nem. -
Dave0092 #14054 2xer voltmár elkdülve 1 hétre, és akkoris megigérte hogy jool viselkedik... mellesleg mnden flém felbujtoja ő volt :)
azt modnta van valami modi ismerőse aki néha leveszi neki a büntipontjait, amughymár 8 dik accnál tartana -
#14053 Elméletice vissza lesz engedve az eredeti BT, megígérte, hogy jól fog viselkedni. -
Dave0092 #14052 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594
Ebbe a topikba #16028 hsz. tulajdonosának tőbb accja van. Tegnap 1 hétre bannolva lett, mert megnyitott egy http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198960414 témát névszerint: Ismer fel képről a...
és az ottlévő Barney Tech lelett tiltva 1 hétre, de most másnéven DJ RX7-en van... -
#14051 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1199044657
be kéne zárni... -
#14050 Vannak még ennél régebbi topicok is. Ezek elférnek. -
#14049 Jó estét mindenkinek!
itt találtam egy oldalt amire már 2004.ápr.30 óta nem érkezett hsz, és addig is csak 5db!
Gondoltam szólok... -
#14048 Inkább bezártam.
Aztán nyílhat még az Ismerd fel a képről a fogkefét, a fűmagot, a gumibelsőt stb. című topic. -
#14047 Hali!
ha lehet ezta topikot átnevezni erre: Pankrátorok felismerése képről -
#14046 ezt a topikot szeretném töröltetni, ha nem gond!:)