24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Barnabyka
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804#pirosvonal]#14587..ez minden csak nem témabaillő és nem megfelelő stílusu..[/URL]
  • Szotyiszán
    itt

vagy itt
  • USAMEN POWER
    Nekem bayom van a Nick kép feltöltésénél a méretkorlátozással. 8 kb ba belepréselni, nem sokat lehet... szinte semmit.
  • Farbiter
    Köszi!
  • Szotyiszán
    itt
  • Farbiter
    Hi!Valaki segítene banner készítésben?Mert tegnap csináltam egy topikot és eléggé pörgős..Topic
  • Molnibalage
    Helló.

Ezt kéne berakni bannerba ebbe a topikban. Ha át kell méretezni akkor csak szóljatok és megcsinálom.

Előre is köszönöm.
  • kazai21
    Utolsó hsz . (Rocco)
  • Dragooon #16453
    imnet
  • Rita79
    Nem én nyitottam egy topikot magamnak te korlátolt agyu!
  • chaostoki
    Mibaj rita fáj az igazság?
    Egyébként már szánalmas amit műveltek itt Nandusszal,miért nem mentek az indexre vagy valami nektek való fórumra?!
  • Fabio Capello
    régen még büszke volt mindenki ha topik nyílt róla...
  • extramagascsaj
    a guminak is van moditopikja -.-
  • Szotyiszán
  • Rita79
    Akinek van joga a gumiban, attól kérném ENNEK a topiknak azonnali zárását és törlését, mert rólam szól!

A nyítójának pedig végleges tíltást, mert flémkeltő egyén.
  • Aquir
    na azért kérdezem ok :D
  • Lord Nomak
    Persze pont az. ^^ Mert aztán engem érdekel, hogy kinek mi a véleménye rólam itt és hogyan érhetek el nagy sikereket. =D
    Egyelőre még van életem, majd ha nem lesz akkor talán bejön az igazad. ^^
  • Barnabyka
    nyali.(fali)...-.- =D...ezért nemjár plusz csillag
  • Lord Nomak
    Fogalmam sincs, őszintén szólva én azért ide írok ha bármi gondom van mert itt szimpatikusak a moderátorok :D
  • SHADOWEYES7
    Miért?
  • Aquir
    egyébként a játékosok fórum moderátortopikjával mi van? :)
  • Lord Nomak
    Mivel házigazda nem biztos, hogy ma vagy holnap feljön, máskor is linkeltem már ide sro topicot és lerendezték, egyéb kérdésed van még ? Másik, rajongói oldala.. megnézted ? Hányingerkeltő.
  • akyyy
    Rajongói oldalt reklámoz, a topikjába, sztem azzal nincs gond, de azzal hogy én továbbra se tudok letölteni, már felettébb érdekes:D
    nah nem baj most megyek nyaralni remélem szerdára azért a rendszergazda megtudja nézni:S

szerk.: egyébként miért az általánosba írod, ami a játékosokba való, és amugy is van házigazda?
  • Lord Nomak
    Topic

Igaz #73786 sem baráti hozzáállás de érthető a dolog szerintem.
  • akyyy
    mert monjudk nem találtam sehol se feliratos star trek trélert, meg hát ami itt van innen szednám, amilyen hülye vagyok.
  • zeli
    Miért nem töltöd le máshonnan?:D
  • akyyy
    Akkor se tehetek én se semmit, ha másik gépről is ezt csinálja, tehát akkor egyértelmű hogy az IP-vel van gondom, és új IP-t nem kérhetek a szolgáltatótól!!! pláne, ha az összes ügyfelének ugyanazt ossza ki
  • Kandurex
    Egyedi probléma lehet, most néztem, nekem tökéletesen megy a letöltés, FOX és IE alatt is.
  • akyyy
    Sajnos még mindig nem tudok tölteni.
    Sir Quno Jedi próbált segíteni a Star Trek topikban (ugyanis leginkább annak előzetesét szeretném letölteni), illetve fennállt annak lehetősége, hogy azért hozz be nekem ilyen üres oldalt, mert több szálon akartam tölteni, ami SG-n tiltott (amúgy sehol nincs kiírva-.-')
    Nos én nem használok letöltőprogramot, csak a Firefox alap letöltöjét, és azzal kezdődött ez a probléma. (Bár lehet, nem tudom mennyire számít, sose szoktam megvárni még magától jön fel a letöltős ablak, magam szeretek kattintani a letöltés gombra; esetleg emiatt tett tiltólistára a rendszer az IP-met) A letöltés pár másodpercen belül automatikusan elindul.
    Ha mégsem indulna el, kattints ide.

Próbáltam Internet Explorert, másik gépet, mindenhol ugyanezt hozta be, másik IP-ről nem lehetséges!

Próbáltam FlashGet-tel is letölteni, egy órán keresztül 0% , majd piros X.

• Pheel
    Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
  • akyyy
    hát valami illetékes utána nézhetne.
  • Mr_no_NaMe
    Gyűlölök spicli lenni, de egy emberke nagyon kéri a bant a hír topicban...valaki ránézhetne. Ha már ilyen szépen kéri, szerintem megadható.
  • 0blueman
    kérhetem a ban levételét?
  • Barnabyka
    tényleg..igazad van:$

meg végülis egy kis idő múlva lehet viccesen olvashat majd bele az ember..adik meg akkor hát sztorno a kedvencekből:$

bocsi közben én is belegondoltam..

Elnézést a hülye kérésért
  • SHADOWEYES7
    Ha topikot nyitsz akkor viselned kell a következményeket utána is,hisz akkor már többen is töröltetnék a 2-3 éve megnyitott topikjait mert "izéé már megbántam" stb...
  • Barnabyka
    ááá sajnos amiatt ami benne van teljesen kikészültem...sajnálom de rossz tudni ,h itt bármikor olvashatják és én is bele-bele nézek... vay vagy ha megoldható csak a 2#hsztől mert minden arról szól amit abban leírtam átolvastam :|
  • SHADOWEYES7
    Indok?
  • Barnabyka
    kérlek benneteket EZTa topikomat legyetek szivesek kitörölni :(
  • REPS0L
    és ezt most ki fogja megoldani? pl Sedózáj vagy Kandurex? :o
  • akyyy
    már megint nem tudok letölteni semmit az sg-ről