24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804#pirosvonal]#14587..ez minden csak nem témabaillő és nem megfelelő stílusu..[/URL] -
Szotyiszán #16460 itt
vagy itt -
USAMEN POWER #16459 Nekem bayom van a Nick kép feltöltésénél a méretkorlátozással. 8 kb ba belepréselni, nem sokat lehet... szinte semmit. -
Farbiter #16458 Köszi! -
Szotyiszán #16457 itt -
Farbiter #16456 Hi!Valaki segítene banner készítésben?Mert tegnap csináltam egy topikot és eléggé pörgős..Topic -
Helló.
Ezt kéne berakni bannerba ebbe a topikban. Ha át kell méretezni akkor csak szóljatok és megcsinálom.
Előre is köszönöm. -
Utolsó hsz . (Rocco) -
imnet -
Nem én nyitottam egy topikot magamnak te korlátolt agyu! -
Mibaj rita fáj az igazság?
Egyébként már szánalmas amit műveltek itt Nandusszal,miért nem mentek az indexre vagy valami nektek való fórumra?! -
régen még büszke volt mindenki ha topik nyílt róla... -
extramagascsaj #16449 a guminak is van moditopikja -.- -
Szotyiszán #16448
-
Akinek van joga a gumiban, attól kérném ENNEK a topiknak azonnali zárását és törlését, mert rólam szól!
A nyítójának pedig végleges tíltást, mert flémkeltő egyén. -
na azért kérdezem ok :D -
Persze pont az. ^^ Mert aztán engem érdekel, hogy kinek mi a véleménye rólam itt és hogyan érhetek el nagy sikereket. =D
Egyelőre még van életem, majd ha nem lesz akkor talán bejön az igazad. ^^ -
nyali.(fali)...-.- =D...ezért nemjár plusz csillag -
Fogalmam sincs, őszintén szólva én azért ide írok ha bármi gondom van mert itt szimpatikusak a moderátorok :D -
Miért? -
egyébként a játékosok fórum moderátortopikjával mi van? :) -
Mivel házigazda nem biztos, hogy ma vagy holnap feljön, máskor is linkeltem már ide sro topicot és lerendezték, egyéb kérdésed van még ? Másik, rajongói oldala.. megnézted ? Hányingerkeltő. -
Rajongói oldalt reklámoz, a topikjába, sztem azzal nincs gond, de azzal hogy én továbbra se tudok letölteni, már felettébb érdekes:D
nah nem baj most megyek nyaralni remélem szerdára azért a rendszergazda megtudja nézni:S
szerk.: egyébként miért az általánosba írod, ami a játékosokba való, és amugy is van házigazda? -
Topic
Igaz #73786 sem baráti hozzáállás de érthető a dolog szerintem. -
mert monjudk nem találtam sehol se feliratos star trek trélert, meg hát ami itt van innen szednám, amilyen hülye vagyok. -
Miért nem töltöd le máshonnan?:D -
Akkor se tehetek én se semmit, ha másik gépről is ezt csinálja, tehát akkor egyértelmű hogy az IP-vel van gondom, és új IP-t nem kérhetek a szolgáltatótól!!! pláne, ha az összes ügyfelének ugyanazt ossza ki
-
Egyedi probléma lehet, most néztem, nekem tökéletesen megy a letöltés, FOX és IE alatt is. -
Sajnos még mindig nem tudok tölteni.
Sir Quno Jedi próbált segíteni a Star Trek topikban (ugyanis leginkább annak előzetesét szeretném letölteni), illetve fennállt annak lehetősége, hogy azért hozz be nekem ilyen üres oldalt, mert több szálon akartam tölteni, ami SG-n tiltott (amúgy sehol nincs kiírva-.-')
Nos én nem használok letöltőprogramot, csak a Firefox alap letöltöjét, és azzal kezdődött ez a probléma. (Bár lehet, nem tudom mennyire számít, sose szoktam megvárni még magától jön fel a letöltős ablak, magam szeretek kattintani a letöltés gombra; esetleg emiatt tett tiltólistára a rendszer az IP-met) A letöltés pár másodpercen belül automatikusan elindul.
Ha mégsem indulna el, kattints ide.
Próbáltam Internet Explorert, másik gépet, mindenhol ugyanezt hozta be, másik IP-ről nem lehetséges!
Próbáltam FlashGet-tel is letölteni, egy órán keresztül 0% , majd piros X.
-
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod! -
hát valami illetékes utána nézhetne. -
Gyűlölök spicli lenni, de egy emberke nagyon kéri a bant a hír topicban...valaki ránézhetne. Ha már ilyen szépen kéri, szerintem megadható. -
kérhetem a ban levételét? -
tényleg..igazad van:$
meg végülis egy kis idő múlva lehet viccesen olvashat majd bele az ember..adik meg akkor hát sztorno a kedvencekből:$
bocsi közben én is belegondoltam..
Elnézést a hülye kérésért -
Ha topikot nyitsz akkor viselned kell a következményeket utána is,hisz akkor már többen is töröltetnék a 2-3 éve megnyitott topikjait mert "izéé már megbántam" stb... -
ááá sajnos amiatt ami benne van teljesen kikészültem...sajnálom de rossz tudni ,h itt bármikor olvashatják és én is bele-bele nézek... vay vagy ha megoldható csak a 2#hsztől mert minden arról szól amit abban leírtam átolvastam :| -
Indok? -
kérlek benneteket EZTa topikomat legyetek szivesek kitörölni :( -
és ezt most ki fogja megoldani? pl Sedózáj vagy Kandurex? :o -
már megint nem tudok letölteni semmit az sg-ről