Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
"a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod" stb
Sephi
PAYPAL na.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
PAYLAP topikba :

Reklam

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Pepsi Twist
okay 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pheel
Itt ezt neked senki nem tudja megmondani.
Pepsi Twist
Hi!

Szeretnék házigazda lenni 2 tápigban is, kültem mailt a [email protected] és mostmár minden megfelel, 1 éves regg a többiek is támogatnak írtam indokot de még mindig nem vok házigazda. ilyenkor mit kell tennem? (gondolom várni no de mennyit?)

Elõre is köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pheel
Más: újabban egyre többen nyitnak hardware topikot a tudományosba. Ezeket ezentúl legalább két ponttal jutalmazom, elõélettõl függetlenül.
Pheel
a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod
Frosty01
Viccek topikban AtomHeart vótmázott, talán ideje példát statuálni -.- ,
és az offolókat, flémelõket kiírtani

practitioner of the forbidden arts of death

nandorb
nem besugos de nem reklamozunk szepen

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

csgery
Ha neked az jó, hogy káosz legyen mindenhol, lol...
olvasni nem tudsz ugye?

Látom ez ilyen besúgós topic... lol....
SHADOWEYES7

<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
ebben a topikban Hackmanus reklamozik.

legyetek szívesek feloldani csetban alól, köszönöm.

Solten
Jól van, közben felvilágosítottak hogy véletlenül magamnak címeztem... (nem is vettem észre) <#idiota> <#wilting>

Saor Alba

Solten
Hogyne, szoktam így pervezkedni... jó játék. Ne fárassz már te is... <#rolleyes>

Nincs több regem. Nem vagyok olyan gyáva sz@r hogy többel garázdálkodjak.

Saor Alba

Pheel
Beszólsz magadnak? <#ijedt>
Solten

Saor Alba

VRSDM
a rászólások ellenére sem hajlandó néhányuk befelyezni.

budapest fotós keresõs topicban a rasszista - szkiínhed szövegeket.

u dont have to listen anybody else but me

Dzsini
évszám alapján számol, vagyis csak azt figyeli, hogy 1990-ben születtél, azt nem, hogy januárban vagy decemberben töltöd be a 18-at.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Goruck
Szia, tisztelt egyik moderátor, csak azt szeretném kérdezni miért van az, hogy az adatlapomon úgy vagyok feltüntetve, hogy "Életkor: 18-25 között" pedig 17 éves vagyok és helyesen "Év: 1990 Hónap: 9 Nap: 20"-ként van megadva a születési dátumom...vagy ez valami SGs hiba??
köszi

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

RAZOR27
tenkjú <#worship>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

😊)

Kandurex
megeszlek <#finom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fõleg, hogy nem tudja, hogy BenTen egy alreg és hogy majdnem az összes hozzászólása kitaláció.

Kandurex
túlreagálod, más kultúrákban kész ínyencségnek számít 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NessieGraf
Az én macskám, 3526 hsz. Ajánlom figyelmetekbe.
A hozzászólás ízléstelen, sértõ. Amennyiben a kérdés feltevõje igen, úgy bûncselekmény elkövetõje, vagy részese a magyar törvények értelmében.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SHADOWEYES7
Oké.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
akor jo

RAZOR27
Jóestét!
Szeretnék egy topikátnevezést kérvényezni, ha nem nagy probléma.
Az Action Clix topikot szeretném Clix games-re vagy simán Clix-re átnevezni, hogy nehogy mindegyik clix-fajtára nyissanak egy topikot.
Elõre is köszönöm és good8!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dragooon
ez itt az általános eszmecsere, amit te linkeltél a tudományos részlegben van.
probléma sehol.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

nandorb
en aszem ma lattam meg egy topikot ugyan ilyent ami ez
link: ne legyen unalmas

Máté94
Ebbe a topicba kéne a #3371-est törölni és büntetni a rossz hangnemben való beszédért!
Pheel
.
Molnibalage
A 14060-as hozzászólásomat kéne törölni itt. Elõre is köszönöm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PíszLávJuniti
A mi kellene az SG-nek be belinkelte a screenshotot Joebácsi, amit én is írtam. /

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

AudiQuattro
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 (#1236)Légyszi adjatok neki vmit,mert értelmeset nemtud szolni.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

PíszLávJuniti
fõoldali cikkben

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
hol?

PíszLávJuniti
"Fizetett politikai hírdetés: Fiatal baloldal.."
stb.
Mégis van politika az SG-n?!

Pheel
LOL!
SHADOWEYES7
Köszi.

burkoltan tékel #14444

Pheel
31 gone
SHADOWEYES7
Kész.

Hali!

Kérném ezt a bannert: banner

IDe! Betenni!

Köcke!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SHADOWEYES7
Ok.

byzhouse
megkérném kedves moderátorokat hogy töröljék a topikomat nem vettem észre hogy van már ilyen topik és csináltam

Link legyenek szívesek törölni. thx

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;