Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
mert régen nem volt kitiltás, és el lehetett érni sok büntetõpontot. Késõbb a határ meg lett húzva 20nál, így mostanában nem nagyon lehet 24 fölé jutni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommyg
sziasztok!
egy kérdésem lenne mégpedig az hogy, néztem a büntetõpontlistát és valakit 60 pontnál tiltottatok ki valakit meg már 21-nél...ez hogy megy? mi szerint bannoltok?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nah már nem azért de szeretném megkérdezni a kedves moderátorokat hogyha én az SG-n kívül bármit is írok\rajzolok\csinálok mi köze van hozzá? A drawball talán az sg tulajdona? NEM

Ezt a büntetõpontot biztos hogy nem érdemlem meg pláne nem olyan indokkal hogy ne firkáljak.
Olcsóvér
© arankamama
ma 13:52 | privát | galéria | válasz erre | #1234
Jujj miért is kapnék büntipontot?

Adminbácsi! : összefirkálta a munkámat léccike aggyáneki büntipontot!

Lehet újj fórumot nyitni , lehet privátbak küldeni a szarjaidat, én megtalálom és összefirkálom 😄

hát télleg ennek a akárminek kéne 5 jegy a banamákra

Acer Aspire one

Hi!

ez mondjuk nemigazán a topic miatti dolog de egy kis büntetést kérnék egy ember részére mert mindig szétcseszi más több órás munkáját, ebben a topicban van az #1204 a hsz-ban. ez csak az 1ik állandóan mindent... addig keresgél míg meg nem találja és szétcseszi... szerintem 1-2 db büntit megérdemel.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dj Faustus
Pingeltetõ progi topikban sokat mondó hozzászólás a #28-as...

bujcsik555
SHADOWEYES már visszaengedett,de azért köszönöm<#worship>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kandurex
aha,..jó, akkor leveszem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nandorb
letiltott biztos

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bujcsik555
Nem tudok neki irni<#conf>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Játszótárs
zoli bácsi imádja az ilyet 😊

bujcsik555
Oké, azthiszem gz8 volt az,majd irok neki.

Kandurex
ha tudod, hogy ki tiltott le, írj neki, ha nem válaszol, szólj itt, leveszem

bujcsik555
Hello!
Szeretném megkérni valamelyik moderátort hogylégyszives rakjon vissza a csetre. Megbántam a bûneimet. Elõre is köszönöm!

Pheel
Ment.
Goruck
Köszönöm Pheel !

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

vafeN
topic link, bocsi elöbbi hszbõl kimaradt.

[O_O] (.)(.)

vafeN
Kérhetném hogy az Adobe After Effects topicból töröljétek a #1889-es meg a #1901-es hozzászólást?

Elõre is köszönöm

[O_O] (.)(.)

Pheel
Kész. <500 elég reménytelen.
Pheel
És ha reménytelen? Attól még nem törlendõ.
Goruck
ezt a képet be tudnátok szúrni nekem a DRAWBALL topicba??? plusz ezt a linket ezzzel a szöveggel: TÖRZSHELYÜNK

ha megteszitek, azt nagyon megköszönném

kérdés: ha még nincs 500hsz a topicomba ne is álmodjak arról h házigazda legyek?

byzhouse
Kedves Modik!

Szeretném ha törölnétek a kommentemet mert a logó kérésem reménytelen 😄

Link: ezt a kommentet legyetek szívesek törölni

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Pheel
htx
Goruck
WAREZ, REKLÁM, valaki >>> itt << hirdeti a warezos gportálos(<#levele>) honlapját, legyetek szívesek intézkedni,
#24-es
köszönöm

Goruck
áhhá, köszi szépen, nem vagy egy nagy fórumozó, bár 2005ben regisztráltam aztán valamikor 2007 végén megtaláltam ezt az oldalt akartam regisztrálni és foglalt volt a név, persze mert mr regiztem<#idiota>
na mind1 köszi, majd írok
jóéjt! 😊

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Goruck
aha, köszi
házigazda legyek, ahoz mit kell tennem? mert látom, nem csak VIP lehet...

SHADOWEYES7
Itt kell kérni.
Ha majd házigazda leszel akkor magad is megtudod csinálni.

Goruck
Üdv, Modik!
Van egy topicom, Betörés címmel. Ez az elsõ topicom, kérdés: utólag tudom-e változtatni a "A téma teljes címe" mezõt?? ill. hogy tudok bannert berakni, vagy ezt kérnem kell valakitõl valamelyik topicban?? (ha itt kell kérni valakitõl, akkor csak holnap tudom megírni....)
Elõre is kösz

Frosty01
viccek topik

GhostRider1 azt hiszi poénos a vótmázás ... még mindig

kérhetnénk egy állandó modit a topikba? aki rendet tart?

practitioner of the forbidden arts of death

htr93
1.kérdéseket lehet ide felteni?
ha igen, hl nézhetem meg hogy mennyi bünt. pontom van jelenleg?

Kandurex
[email protected] -ra dobj levelet

Gladiator
Egy olyan (valószínûleg teljesíthetetlen) kérésem lenne, hogy a viccek topikban moderátoroskodhassak, ugyanis hiába van az alcímben, hogy tilos vótmázni, van pár baromi vicces srác mindig, aki megpróbálja ezt "kijátszani". Mivel az igazi moderátorok közül mindenki leszarja, így mivel én állandó olvasó vagyok, gondoltam elvégezném a piszkos melót, mert már rohadt idegesítõ a sok 12 éves.
Ugyanezt szívesen elvállalnám a Legszarabb viccek topikban is.

Tudom, hogy úgyse kapom meg, de remélhetõleg legalább vmi modi benéz a topikokba és osztogat.

üdv

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nandorb
Vagy irjatok at a nevet:18 even aluliaknak tilos belepni!!!

nandorb

DjDano

Szeretném kérni az egyik moderátort, olvassa el a #12-es hozzászólást, mert fröcsög a rasszizmustól!Itt

zsolesz92
Köszönöm, gyors volt 😊

zsolesz92
Hello.
Kérném ezt a bannert, betenni ebbe a topicba.
köszi

Szép mûszer de +18 jelölés nélkül??? #122886 Általánosban senki f@szára nem vagyok kiváncsi, és gondolom nem vagyok egyedül.
csgery
Hello!
Ez a topik sztem reklámtopik, nem ártana zárni, és adni valamit a jóembernek.
Brolly
igaza van pedig😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

fanka93
aszthiszem nem szolgáltam rá: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1180268094

SHADOWEYES7
#759-volt

Más: annyira nehéz ezt a linkelést megtanulni?

Bexter
Tiltott reklám: itt. 760. hsz[/url]

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bujcsik555
itt is #71327

bujcsik555
itt #122775

baaka
létszíves nézzetek be a haulin topikba!ami ott folyik az valami borzadály!a házigazda meg tojik a topikra!<#help>

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]