34
van HUN server???
-
Viking #34 Allj baratocskam! En rippel ugy nyomultam hogy:
- ha kitomorited, bemasolod a mappaba a cdkey.reg-et
- az info fajlba felmutat nehany keyt, es a masodikat hasznaltam, vagyis azt beirod a regbe
- aztan setup
- es ha minden igaz, mukodni fog... -
Viking #31 Nekem rippem van... Volt... Ugyanis leformaztak a vinyom nemreg, es meg nem szedtem le ujra... -
Viking #28 Valoszinuleg azert, mert ellenorzi, hogy van-e bent mas ezzel a cdkey-el... Nezz korul neten, hatha talalsz hozza cracket! -
Viking #12 Imadom ezt a gamet, de most el****odott a gepem... Valoszinuleg Windows omlott ossze, nemtom... Eloszor is lelassult, mint allat, aztan IE meghalt, Real Player meghalt, meg minden mas, meg netet is csak egy CrystalPort Browser nevu kalap ****al tudom nezegetni, letolteni nem... Majd vasarnap ujra rakjak egeszet, ha minden igaz, de addig joforman semmit se tudok csinalni... Nembaj, onnantol en csinalom a szervert! :))) -
Viking #10 Ehh, most akkor lesz szerver, vagy tovabbra is csak *****uk a rezet? :))) -
Viking #7 Ha rip-ed van, akkor a cdkey.reg-be kell butykolni valamit...
Aztan: menet=ido... Abbol 180 a max. (vagyis 3 ora)
Palya: kedvencem: Isle of Fire, bar nekem 8, csak ne legyenek szornyek! -
#5 hurraj, nagyon jó lenne server :)
majd pls értesítsetek
nacsá -
Viking #4 Ehh, halleluja! Csak az a baj, hogy lehet, hogy holnap este meg en nem leszek... Mindegy, megprobalom valahogy, hogy legyek... Ja, es juliustol en is uzemeltetek Legends szervert! -
#2 Ez mirol szol ez a game?! -
#1 YO PPL
kérdezeméén, van már HUN szerver a gaméhoz?
ui: remélem még nem volt topic, mert én nem találtam
nacsá