25
  • Andor PaPa
    #25
    Ez az utolsó mondat zseniális volt. Tény, hogy rengeteg ember bedőlt az Intel marketingeseinek, meg az aranyos reklámoknak, ahol a tingli-tanglizó figurák rádsózzák a P4-et. Egyébként tényleg volt ilyen hiba az intelnél, szóval aki az AMD melegedését firtatja, az előbb emlékezzen vissza a "dicső" inteles múltra is.
  • MuERTe
    #24
    emléxem valami processzorra,amiből egy egész szériát kellett visszahivnia stabilitási és melegedési problémák miatt a gyártonak...
    mintha intel p3 1.13mhz lett volna...
    ugye nem tévedek?
    az amd ilyen bakit nem követett el az intelnél pedig nem ez volt az első eset.
    manapság pedig a via sem roszabb minőségü az intel chipseteknél,bár ott is sürün bakizott mindkét cég.
    dehát neked hiába is mondom,ugyis csak a reklámoknak hiszel.
  • Andor PaPa
    #23
    Marslakó, és a többi AMD fikázó teremtmény! Felhívnám tisztelt figyelmeteket arra, hogy ne pofázzatok olyanról, amihez nem értetek, vagy amit még életetekben nem láttatok.

    Én processzort akarok venni, nem pedig radiátort! - mondta marslakó. EMBER!!! LÁTTÁL TE MÁR AMD PROCIT KÖZELRŐL, MŰXÉS KÖZBEN??? Gyanítom, hogy nem. Vagy ha igen, akkor nem nézted meg a BIOSban vagy bármilyen másik progival, vagy hőmérővel a proci hőmérsékletét. Csak azért, mert néhány tuningoló hegyiparaszt szétégette az AMD-jét, mert nem tett rá valamilyen tökösebb hűtőt, azért még nem kell az AMD-t kazánnak kikiáltani. Előbb essél túl 4 AMD Athlonon, és utánna megtudod, hogy mennyire melegszik valójában.
  • Andor PaPa
    #11
    Az AMD cuccok legendás forrósodását néhány mániákus tuningoló paraszt terjesztette el. Az AMD procik tényleg jobban melegednek, de nem okoznak gondot, ha ésszel hűti az ember. És ha már eccer felhúzod, akkor legyen eszed jó hűtőről gondoskodni, mert különben tényleg instabil lesz. És akkor persze rá lehet fogni a procira. 90 fokon egy P4 is besülne. Szóval az AMD stabilitása nem rosszabb az intel termékeknél, csak az AMD-s cuccokat jobban lehet húzni, és ezért több a fagyás a tuningolt gépeknél.
  • ixyon
    #8
    ja
  • #6
    a crn leglább annyira színvonalas újság, mint a pc panoráma vagy a windóz magazin, stb. ha a folyékony nitrogén hűtést meg az 500 wattos tápot meg lehetne spórolni az amd mellől, akkor szerintem is kewl proci lenne. >)
  • Laalee
    #2
    marcsak a beszükültagyu rendszergazdaknak kene igy valasztaniuk...