22
akármi
-
#22 ez egy szar játék -
Madár #21 7 billentyü -
neuro #20 Nem emlékszem biztosan, de ha van a Falconban Threat padlock vagy Missile Padlock, akkor az segíthet... -
neuro #18 Mozes ::: Ha jelez a TWI (missile warning), fordulj ki balra vagy jobbra, hogy a rakéta útja merőleges legyen a tiédre, ECM be, majd veszettül nyomogasd a chaff és flare kioldót. Utolső pillanatban pedig fordulj szembe a rakétával...
Esetleg kapcsold be a labeleket is, és próbáld kiszúrni a rakétát, ami feléd jön.
Másik módszer, ALT+Z-vel kapcsold be az automatikus elhárítást. Ez rakétaindításnál elkezdi kiszórni a megfelelő csalikat. Dea kitéréses manővert így sem úszod meg. -
neuro #17 jee Falcon király, csak ne lenne olyan szar a dinamikus hadjárat MÉG MINDIG! -
Mortuus #15 Az AWACS support annyit jelent, hogy ha a mapen bekapcsolod a "names"-t akkor nem csak a repcsi hívójele jelenik meg, hanem a típusa, a kötelék tagjainak száma, a magassága, a sebessége,és a bullseye adatai is. De érdemes tökölni a patch felrakásával, mert nagyon állat dolgok vannak benne. -
Madár #14 Én a 1.09 az egyszerübb módszerrel installáltam az rp.-és patcheket nem tudom használni de az awacs support be van állitva igazából azt se tudom mit keressek a plan screen-en mint Awacs support extensions -
Mortuus #13 Thx.
Az f4patch-ben be vannak állítva nálad ezek:
eFalcon-> settings general-> AWACS support, és
rp group realism p.->rp v4.1 comm menus->rp5 AI command menu (preview version)? Mert akkor mennie kellene. -
Madár #12 http://www.f4freeware.net/index.shtml itt nagyon sokminden található -
Mortuus #11 Tényleg van A-10? Akkor bocs, én lemaradtam róla... Honnan szedted le? -
Madár #10 Ajánlom a ReadMe txt-k elolvasását ha nem erősséged az angol akkor jöhet a szótár vagy a MoBiMouse.Segitség kéne nekem a 1.09-ben nekem nincsenek új Wingman parancsok és a küldetéstervezőben sem találom az Awacs support bővitést ha valaki tud róluk valamit írjon. -
Mortuus #8 Hi
Az A-10-hez még nincs megrajzolva a kabin sajna.
A MiG-29, C-130, B-1, meg félig kész F-14, F-4 van jelen pillanatban. Ettől függetlenül még mindig F-16C szim ez a játék.( Bár az A-10 nekem is bejönne...) Madárnak igaza van, én sem megyek be 500ft felett ellenséges terület fölé. Persze a csöves légvédelemre figyelni kell... -
Madár #7 Én sokat foglalkozom és játszom a F4-el szivesen leveleznék más rajongokkal.A rakétákkal tényleg sok a probléma, ha valamilyen főldi csapásmérés a cél a legjobb a rendkivül kis magasságon való operálás ha felfedeztek akkor jöhet az ECM használjátok az F7-es padlock nézetet igy láthatjátok a rátok kilőtt rakétákat de sokat a wingmanok is jeleznek.A radar irányitású rakéták kilövéséről úgyis tudomást szereztek a kabinbeli figyelmeztető hangból és van ídőtök rá reagálni. Infra fejes rakéták esetén utánégetőt nem szabad használni.Használjátok az eFalcon 1.09-et nagyon állat és nemsokára jön a 1.10 meg a Balkan Theater -
Mortuus #5 A kézikönyv elég régi már. Nekem van sokmindenhez manual (.pdf formátumban), ha esetleg szükséged van rájuk. Kár hogy most nem tudok Roger Wilcozni, mert kipróbálhatnánk a Jetnetet is :) -
Mortuus #3 Megvannak a legutóbbi patchek? Azért kérdem, mert elég sokat javítottak már ezen a dolgon is. Egyébként én is olvastam valahol a Falcon V. nevű dologról. -
Mortuus #1 Nem tudom, valaki figyelemmel kíséri-e ennek a játéknak a (folyamatos) fejlesztését és játszik-e még vele. Sok cucc jelent meg már hozzá, ami kiváló repülőszimmé tette. Nos, ha valakit érdekel a dolog írjon.