3856
Starcraft
  • Prince of Máté
    az nem lehet hogy azért búg hangosan a gép mert nincs benne ventillátor vagy mi?
  • Prince of Máté
    amióta ujraraktam a windiowst azóta se jó
  • Prince of Máté
    ok köszi
  • Lammer
    hmmm erdekes...
    a rendszeredhez, meg egy alapos felulvizsgalast javasolnek... memoria ellenorzes, proci lapteszt stb... ha nem zsid*zol raszanni egy par ezrest, elviheted szamtechboltba felmeresre, hogy teszteljek le... szerintem ennyit meger... mert ha nem ertesz hozza, akkor itt hiaba okoskodunk lehet megjobban elrontod, az meg nem lesz jo...
  • Prince of Máté
    valamikor ilyen a kép:starcraft
  • Prince of Máté
    nekem nem sp2-őm van mert nem megyfel...arra nem tudod a választ hogy mért kezd beindulni ezerrel a gép?vagy ha bekapcsolom a gépet akkor valamikroö ezt írja ki:a rendszer súlyos hiba után állt helyre.tudsz egíteni?
  • Lammer
    ize max Fixipvel tudnad orvosolni, mert dynamicussal telleg zszopas az sp2 soxor.. ha van routered akkor nyero... mert godnolom Chelloszol vagy DSlezele, ott meg kozvetitio eszkoz nelkul keyntelen vagy dynamikus ipt haszanlni, amivel jon a sz*pas... fixip rulz :D
  • Lammer
    mert bena SP2od van ami szetb*ssza a halozatot(rgo tok bugos a network handlingje, az eroltetet bena tuzfalaval eggyut plane, meg a millio inkompatibilitasa miatt plane)... en is soxor szivtam mar nem egy gepen amit SP2vel kertek a kuncsaftok osszerakasra... :( nagy rakas f*skupac az sp2 csak a baj van vele... egy jo tuzfal+legujabb security bugfixek+sp1 es kesz jo a renccered... amugy ramesz letiltod a halozati eszkozt, vag a kapcsolatot ahogy tetszik, utana engedelyezed akkor eszhez ter neha bejon... ha nem ez a hiba, akkor meg nem kene egy halozati cimet tobb eszkozon eroltetni... hameg sp2es hiba akkor ahogy irtam...
  • Prince of Máté
    azt ki szokta írni hogy rendszer hiba:IP címütközás van a hálozattal vagy a rendszerrel.mért írja ki?
  • Prince of Máté
    ja meg egy idő után elkezd recsegni ahang...
  • Prince of Máté
    pentium 4,2ghz,256mbram,ati radeon 9250 és jó a videókártya minden játéknál csak a starcraftnéln nem.
  • koryne
    Milyen gép, milyen Starcraft (eredeti/írott)? Videokártya él-e még? :)
  • Prince of Máté
    csá!

Az miért van nálam ha elindítom a starcraftot akkor nagyon erősen búg a gép.ha játzsok kb egy 3 órát akor a kép nagyon furcsa lesz...minden féle szinek meg minden.tudtok segíteni?
  • static
    Barátommal szoktam lanolni és feltévedtem a Battlenetre. Ezekután csak az lenne a kérdésem, hogy van esély battle neten hotkeyek nélkül? Ha nincs akkor valaki légyszives dobjon meg egy help linkkel ezzel kapcsolatban. Gondolom személyre lehet szabni vagy valami. Köszi!
  • Lammer
    de ertsd meg, hogy nem lehet... regebben voltak tort szerverek most nem tudok egyrol sem(talan KAni, bar haverek is neztek halott volt legutobb 1-2 jonapja)... mert nem erdekel, megyek Bnetre azt jolvan :D
    szerintem vedd meg, ennyit meger a jatek minimum... asszondom csilivili no tartalom game lenne akkor en sem tepnem a szamat... de ez a jatek tenyleg nagybetukkel JATEK, en igy tisztelem meg a programozokat, hogy megvasarlom a szoftveruket :D
  • Gaso #320
    skac én sem sajnálnám rá, de ha lehet ezzel is akkor miért ne? érted...
  • Lammer
    nemlehet, en sem sajnaltam ra azt a huuudesok 2000 forintot... kieggel 1ut volt...
  • Gaso #318
    hali!

segítsetek pls!!! :)
    battleneten lehet játszani nem eredeti játékkal? esetleg van valami crack?
    előre is thx!
  • Lammer
    helyes... ;)
  • koryne
    Hé, én is!!!
    Csak ne most, mert most megy a TV2-n az István a Király :) (pofátlanok, eközben is van REKLÁM :()
  • Lammer
    ok irj privit! ;)
  • k8bal
    ok köszi!
    majd vmikor dumálhatunk róla!
  • Lammer
    igazat adok koryne-nak... ha gondoljatok felmehetunk Bnetre, mutathatok par trukkot... szivesen segitek ;)
  • koryne
    Bocsi, másképp nem lehet :) Ez egy olyan játék, amivel sajnos (vagy inkább nem sajnos) meg kell tanulni játszani... Menjetek fel egyszer Battle.net-re, majd meglátjátok, hogy a gép bizony könnyű ellenfél ;)
  • k8bal
    Sokat segítettetek...
    nem baj a szándék a lényeg és azért köszi!
  • Lammer
    tanuljatok meg jatszani... gep nagyon gyenge... ilyen 3 perc alatt meg lehet verni... regebben poenbol ra is mentem egy 1v1ben... asszem volt 3 perc alatt is... ;) szal gyakorolni,gyakorolni!!!!
    Hotkeyeket magoljatok be... epuleteket rendeljetek szamok ala... stbstb... es porogni-porogni ;)
  • koryne
    Igazán rémes gondjaid vannak :)
    Pedig máshogy nem fog menni, csak ha megtanultok játszani...
  • k8bal
    Hali!
    Én ma kezdtem a StarCraft-ot és tesómmal akarjuk szövetségben nyomatni LAN-ba a gép ellen!
    na igen...
    ez megy is csak a gép qrva okos és a csítek meg nem működnek LAN-ba!
    Nem lehet vhogy megoldani hogy működjenek a csítek?
    Vagy esetleg mit lehet tenni azon kívül hogy gyakoroljunk?
  • koryne
    Hálám üldözzön a sírig :)
  • Idi0t
    Innen le tudod tölteni!
  • bgabor
    És a huncraftot hogyan lehetne feltenni warez verzióra?
  • koryne
    Sziasztok!

Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy honnan lehet a HunCraft-ot leszedni? :)
    A huncraft.hu meg van halva, még a jatekok.hu-n találtam, de ott meg folyton tele van az ftp szerver!
  • Lammer
    bnet nick? ;)
  • ranGer2
    jepp vagyunk 4 en gyakni.
  • Lammer
    na tolja valaki Bneten a legkiralyabb gamet? ;)
    privizettek ram 1v1ben benne vagyok... ;)
  • Borg87
    Hello mi 3 szor próbáltunk starcraftozni de kudarcba fulladtunk... Aztán azóta nem komálja az elenem valo játékot :) (pedig sokat segitettem)
  • YMan
    :))) nekem nem jönne be az egymás szájába pisilés .)))
  • Me0w
    Mi folyadekcseres jatekokat szoktunk jatszani :P
  • YMan
    :))) kekec! igen vehette annyiért is, és nyerhette a lottón is de még a kuka tetején is találhatta :))))

inkább meséljetek arról hogy ki szokott starcraftozni vagy más RTS-el játszani a barátnőjével lanon keresztül??
    Tényleg ennyire ritka dolog ez?
    A hétvégén átjött egy haverom és Generalsoztunk, a barátnőm végig AGE2őt tolt a notebookomon :)))
    ezeket játszottam vele lan-on
    Starcraft
    Age 2
    Red Alert
    Tiberium Sun
    Warcraft 2
  • Me0w
    ...ilyen drága konfig van...

Hogy lehet egy 1.7-es amd-, sdramokkal meg fx5900-al draga konfignak nevezni? Boven alatta van a kozepkategorianak, es ha korbenezel a boltokban, akkor egy evvel egyenerteku cuccot, monitor nelkul siman megveszel 80bol. Az hogy az adott videokartya draga (volt) az nem jelenti, hogy annyiert is vette, pl. vehette hasznaltan, barmi.