3856
Starcraft
-
Hellsing #455 de én -
#454 battlenetre nem szokott jarni innen senki? -
#453 ohh megtisztel urasagod, de nem vagyok ra melto...
/pukedli
-
asaph pendragon #452 Oh, Lammer, az nagy hálám kimutatásának jeléül Néked adományozom az dicső Walesben grófságom felét! Köszönöm! -
#451 kerlek alassal...
Virtualis LAN, legutolso stabil magyar build! -
asaph pendragon #450 hi all!
nem lehet valahogy megoldani, h úgy lehessen játszani multiban mint pl. a fifával, direct ip-vel? -
#449 talan figyeld a patchet is hozza, hogy melyik patchre megy ;) -
#448 magyaritasok.hu-n szedtem le honosítást és nem műxik:(((
Kinek műxik?
-
Nuki #447 a pörgés sosement, azért anélkül is tudtam nyerni, bár battle.neten nagyon rég nem játszottam... :] -
Nuki #446 örli ráss :D (early rush) -
#445 Nem semmi
-
#444 hmmm most ne nezz huylenek... de egy kicsit menj fel battlenetre... lehet szarravernek 20Xa is, de 20Xa mar csak le fog esni, hogy is kene jol jatszani... :DDDD
a lenyeg roviden: sajnos be kell magolni az egysegeket, ki mi ellen hasznos(azt mar meg sem merem emliteni, hogy kinek milyen tipusu fegyvere van(pl. vulture kib. hatekony zealot ellen es meg lehet olni ugy 3-4 zilat 5-6 vulttal, hogy egy vultod sem hullik el, csak gyorsan kihuzogatod eloluk stb...), milyen meret ellen, hogyan pl firebat marha hatekony a zealot ellen mert 100%ban sebez ergo 2*8at... de ultrarisk ellen mar csak tort reszet, mert large... stbstb) nem is beszelve ha "emeletre" lossz fol az 70% hogy talal!!!! a siege tank ostrom modban sebez 100% hatekonysaggal csak, de osztodik a sebzese... egy kicsit fel kene porogni... hansznalni a gyorsgombokat... B-M epits barrackot... v-s epiteni starportot... tanulmanyozd, hogy a varazslatok hogy mukodnek etc... hasznald a gyorsgombokat troopokra... mittomen 1 csoport 12 marin 2es tankok 3as vult... stb... hasznalhatod a gyorsgombokat az epuletekre, igy felgyorsul a gyartasod (shift f2-f3 stb ahol nezed a mapot, sima f2-f3 satobbire odaugrik...) hasznald a spacet... utolso uzenet/esemenyre odaugrik... tanulj meg mikrozni... ha latod, hogy az egyik katonad kezd haldokolni, kuld gyorsan hatra etc... kimozgasa az ellennek.. stb...
aztan jo lenne figyelni a timingot(mit mikor hogyan erdemes egymas utan epiteni stb :DDD) makro!!!!! (gazdasagi menedzsment) es meg lehetne sorolni... :DDDD tudom ez igy elsore SHOCK, de megeri betartani... :DDDDDDDD nekem a gep egy 1v1ben nem kihivas... kb 3.5-4.5 perc mig megverem palya meretetol fuggoen :DDD -
Nuki #443 protoss amikor három vagy négy dropship hozza be a csapaidat a pályára? + kerrigant?
pedig az nem nehéz küldi :) védekezni kell, most nem tudok erre mit mondani :p -
#442 HELP! A gép állandóan szarrá ver :((((
Broodwar 4. küldinél vok.
THX!!
-
#441 Sokat segítettél!
-
#440 Ahogy elnézem, ebből sem lesz már semmi -
#439 A láthatatlanokat detektálni kell :)
Erre van 3 céleszköz: a turret (légvédelem), a science vessel (ez egy nagy repülő golyó :)) és a scenner sweep (ezt a command center melléképületében lehet elérni, "varázslat") -
#438 HELP! Multiba nyomjuk komával(terran-terran) és azt nemtom, h a láthatatlan katonáját, hogy öljem meg? Mindig tud csinálni atom támadás.
THX!
-
Hellsing #437 tudod mért nem megyek de majd jővő hét végén kellene csapni egy nagyot free for all 8 humán arra meglesz az eredeti vagy ha sikerül bemelagithutünk most hétvégén mert szervek egy iso vagy mi a szösz kodot
eredeti de nem publikus -
#436 az expet iszonyat tomegek nyomjak... foleg a koreaiak... a simat is nyomjak meg, de sokkal kevesebben...
eleve ugye 4 regio: Europa+US EAST+US WEST+ASIA
menjel csak fel asiara a koreai csatornakra, megfulacc :DDDDD -
Hellsing #435 a simát az exp. játszák sokan szerintem de Lammer jobban tudja -
#434 de!!! nagyon sokan :DDDD -
Hellsing #433 Nem játsza senki se neten -
SeLFisCH #432 És olyan nincs hogy sima Starcraft !? -
#431 2K is sok??? mashogy nem fox tudni... kozel ua lesz, ha egyaltalan van... -
SeLFisCH #430 Adjatok már linket hogy honnan lehet rendelni.
Mert CD-galaxisnál 2 rugóért van a SD+BW de fasznak kell BW -
SeLFisCH #429 Jó. Nyír1házán nem oan 1xű találni ... -
#428 Láttam már ócsöben és teszkóban, hülye azért nem vagyokban meg fukarban is. -
SeLFisCH #427 Raj :)
Már csak kéne nézni valami Nyíregyházi boltot ahol van még ilyen "őskövület" -
#426 helyes!!! -
#425 Ez a legjobb megoldás. -
SeLFisCH #424 Na jó faszom szórakozik.
Nem negedi patch-et feltenni. Holnap kaja után bemegyek a bolttb aés megveszem 2 rugóért
/clap -
#423 1.13e a leguccso patch... -.- de mar korabban linkeltem, nemigaz, egy kicsit porgess vissza... a blizzardtol leszedheto a leguccso 1.13e -
#422 Nekem nincs rá szükségem, úgyhogy fogalmam sincs. -
SeLFisCH #421 Na megvan kösz. 1.13d remélem jó lesz.
De ahhoz van NO CD crack? gugli semmi :( -
#420 Továbbra is csak a guglit tudom javasolni...
Egyébként azon az oldalon, amit adtam, van az is. Vagy blizzard.com esetleg? -
#419 Magadtól semmit nem tudsz megtalálni???
[cracket nem keres] -
SeLFisCH #418 sima starcrafthoz nincs patch? :| -
SeLFisCH #417 Akkor ahhoz no cd crack meg patch plz .) -
#416 Nekem 1.13 van és azzal szoktam tolni :) Szerintem mindenki más is.