3856
Starcraft
-
#1216 game?^^ -
#1215 Vagy csak nem hülye! :D -
#1214 jah mert nem jossz 1v1ezni...
felsz? -
F1re #1213 lammer regen alaztal mar le :D -
F1re #1212 -
#1211 mar rajottem :) -
#1210 hy!lan ba akarnek jatszani de ezt irja :'Unable to initialize network provider'.nem tudjatok mi lehet a baj?
-
Nuki #1209 rokonozás, megltájuk mikor mennek el...:) -
#1208 najolvan menjel lolwarzozni :DDDDDDDDddddddddddd
núboknak valo moka az :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
F1re #1207 Danceeeeeeeeeeiiiiiii !!444ne'gy :D | 4kor go lan :) tuti leessz sztem befogok dogleni mert 1ig buliztam reggel fel 9tol meg pakoltam mostanaig :D szoval faradtan meeek lanozni de sega'z majd veszu8nk megint a kilo energi drinket o.0 -
#1206 na nyomiagok!
lassan lehet keszulodni a delutani mokahoz! :D -
Antrax #1205 Már van Starcraft 2-es topik -
Nuki #1204 persze hát jó lenne a folytatás, de nem tudom, mennyire lesz az elődjéhez méltó...:) -
#1203 miről beszélsz?:) -
FLeK0 #1202 2007. -
#1201 2008 az új Starcraft-játék éve?
Az 1998-as Starcraft minden idők talán legsikeresebb valósidejű stratégiája, hiszen mind a mai napig játékosok tízezrei tolják napi szinten, és rendre feltűnik a legrangosabb virtuális sportversenyeken is. A brand jövője sem reménytelen, hiszen Itzik Ben Bassat, a Blizzard egyik fejesének elmondása szerint maga is nagy rajongója az RTS-nek, és nagyon reméli, hogy nem telik el úgy egy teljes évtized, hogy ne jelenjen meg a folytatás. A legnagyobb jóindulattal nevezhető ez az információ még csak pletykának is, dehát mint tudjuk, a remény... -
#1200 jolvan hat newbiekat nem is kerdeztem -
Antrax #1199 Szivesen kipróbálnám már a Generals starKillers modot de sajn még béta.
Jah és az a WAR3 mod is jó ötlet sztem 3Dben jó lesz zerget ölni ha a feelinget a modderek tudják tartani
Ha jól gondolom ez most pont ide vág a LANos témához
Starcraft 4 Ever!!!! -
F1re #1198 EN HOLNAP MEEEK LANRA :D szoval nem hiszem hogy jovok -
#1197 holnap gyertek fel delutan... jo lenne egy kis klanos VLAN -
#1196 Megvan Vkinek a Hide And Seek map?
-
Nuki #1195 köszi :)
remélem péntek-szombat végre összejön :P -
Nuki #1194 csak 1nek kell lennie benne, mégpedig amint kinyitod látnod kéne.. ha nincs, blokkal együtt usgyi vissza vevőszolgálat. ^^ -
savior #1193 marha jo, megvettem a jatekot es nincs benne cd kulcs! -
#1192 nem is voltal rossz tars!!!44 ^^ -
Nuki #1191 kíp prektisz ^^ -
F1re #1190 hat igen lammerek megint be alaztak -
#1189 a Project Revolution 6000 eves projekt :PPPPPPPppppppp
mar regota kivancsi vagyok raja! !!!444 -
#1188 -
#1187 Hardwired:
Starcraft: Brood War 3D!!
Sogun, 13:54 - Játék: RTS - (1 komment)
(HW Insider) 3D motorral éleszti újjá a legendás Starcraft: Brood War-t a Project Revolution csapata. A Warcraft 3 enginet használják a célra. Remélik, nem sértenek copyright jogokat, tehát gyakran küldenek kérdezgető emaileket a Blizzardhoz és imádkoznak, ne zárassák be velük a garázsajtót. INTRÓ MÚVI.
Szükséges kellékek:
Eredeti Warcracft 3 és Starcraft CD, mert utóbbiról használják a zenét és hangeffekteket. Ez a letölteni való mennyiséget is szépen lecsökkenti.
Battle.net kompatibilitásra nincs garancia, ettől függetlenül remélik, fut majd online a játék. LAN a tutibiztos befutó. Gép ellen nyomulhatunk majd. WC3-al azután is tudunk játszani, miután felinstalláltuk a Starcraft: Brood War MOD-ot. 100, 150 és 200 egység építésének szinthatára kiválasztható lesz, így a régebbi gépek tulajdonosai is élvezhetik a Starcraftot 3D-ben. Hősöket egyelőre nem terveznek. További információk a hivatalos oldalon.
Thx, TnS!
-
#1186 2K-t böven megér. nekem kétszer is megvan -
#1185 enyhen... -
F1re #1184 ez nem igy megy szoval ettol ne aggodj amugy en is meg akarom venni mert chat nelkul szar -
#1183 kurva'n jo lenne , ha ezeket a generalos szarokat elfelejtenetek...
mert lehet egyszer begeneralod az 1ikunk szarjat, aztan lesek, hogy nem tudok fellepni, mert valaki mar fellepett a sz*rommal...
szal jolenne nem majomkodni a warezzal... meg KENE MAR VENNI A JATEKOT!!44 -.-
-
F1re #1182 Ugye lammer !!!444neee'gy -
F1re #1181 kuldtem privibe 1et -
#1180 helyes fiam, helyes...
/megsimizi a bucijat -
Nuki #1179 én fontolgatom egy második példány megvételét... :P
még mielőtt elfogyna végérvényesen hosszú időre megint. -
#1178 Fúú én most játszottam hide and seeket sztem kurva jó:D -
#1177 2K a bótba... ennyit meger...
UGYE F1re??????,,,,,,,,,,,