192
Age of Empires 2
-
#32 hm és azt nem tudja valahi h hányas portot használja az aoe2? -
#31 hm de az nemlehet mert ha valaki akar csatlakozni hozzám annak mind1 milyen vagyis a routeres embernek jonak kéne lennie de mégse jo mert nem lát ha be irja az ipemet
szal most mivan?... -
#30 thx -
#29 microsoft.com/game .. talán , de aztán meg keress hozzá cracket megagamesen talán ..
igen lehet gond , esetleg a routere nem engedi át a megfelelő portokat .. ha nemtudja beállítani akkor meg olvassa el a használati útmutatást :P -
#28 na?:) -
#27 havernak van routerje de viszont én vagyok a creáló és mégis baj leht neki a router?
meg tudnál 1.0c linket adni? -
#26 1.0c vel műxik .. próbáltuk ..
windózos tűzfal ? router ? -
#25 jo arra gondoltam, amugy nincs tüzfal és nem értem...
esetleg valami uj patch vagy valami mert egyszerüen nemtom mi a baj crealok haver beirja ipemet és nem találja... -
#24 tűzfal ? esetleg ? -
#23 AoE 2 Conquerors jobb ;] -
#22 csá.
valaki irja le pls hogy kell tcp/ipbe nyomni mert beirjuk egymás ipjét de nemlátja a game...nemtudom miért van
help pls:) -
#21 valaki segitsen. -
#20 Nekem égetett CD-m van és kel krekkelni.
szal ha a zone.com-ról lehúzom a patchot akkor újra kell
krekkelnem és a multiplayerben nem CD 1.0c hanem CD 1.0 van és igy nem lehet játszani.
van erre valami megoldás? Tudnál segitteni? ha te nem akkor valaki. -
#19 yo az az AoE2 :-D -
DuriBumi #18 Inkább játszunk a Settlers -el -
balty #16 Elöször is a host-nak kell indítani(create) egy internetnél internet Tcp/Ip, helyi hálózat esetén egy Lan játékot, majd aki kapcsolódni akar, annak a host ip-címét kell megadnia a Show Game-nél internetes játék esetén, Lan-nál elvileg automatikusan megtalálja. -
#15 Vagy esetleg meg lehet adni a host nevet is? -
#14 Koszi. -
balty #13 Pont ahogy mondod! Az ipcímet! -
#12 Mit kell megadnom a haveromnak, hogy játszhassunk neten keresztul? Az IP cimemet? -
#11 Öhöm.Itt vagyok!!!:)Én Grennel a haverommal szoktam játszani de mindig kiver :)ez azért van mert ő 20 perc alatt már 10000 pont felett jár,mig én max 5000 pontnál járok.Ha valaki akar játszani csak jöjjön fel a #warezteam csatira(irc) Bye -
Yeti_ #10 Mostmár csak spy kellene... -
Yeti_ #8 szív
:) -
Yeti_ #6 Az nem érdekel senkit. Az a lényeg, hogy szar newbie legyél, és szarrá verjen mindenki. -
Yeti_ #3 Az a baj a játékkal, hogy lassú. 3-4 óra is el megy egy meccsel. Ezért szeretem inkább a starcraftot, ott 10 perctől 30-ig megy a game. Lehet, hogy nem olyan kurva kidolgozott, selyemruhába öltöztetett baba, de most is a legkirállyabb játék. -
Yeti_ #2 Mostanában gameltam egy kicsit vele, asszem a frankokkal. A gold rush pályán is, ahol turha sok pénz van, elfoglaltam a közepét, és hatalmas lovas sereget állítottam ki(paladinokat, max upgrade). Megtámadtam a másikat, jött 10 elite teuton night, azt szétkapta az egész szaros hadamat, és az egész kibaszott hadsereg csak egy nyavajás várat bírt lerombolni. -
#1 Ezt a topicot azé nyitottam meg mert én még haladó vagyok és szeretnék multiplayerezni velem egy szintü társakkal.Természetesen itt segitséget is lehet kérni.