22
Half-Life, NOLF, Sin, NFS egyéb...
-
#22 én ma rá érek kb 1 ora mulva nyomom -
#21 NEM és SEHONNAN -
LabiGabi #19 Tényleg! Úgy hallottam, hogy ha a Blue Shiftet feltesszük a Half-Life-hoz, gond nélkül lehet játszani Neten. Igaz ez? Egyébként innen lehet letölteni:
http://212.29.252.82/313-47/esterb/0day/half_life_blushif.htm -
LabiGabi #18 OK, felőlem is mehet az 5 is. CSOCSO: Nem hiszem, hogy a Crack lenne a baja. Nem lehet, hogy eltérő a verziótok?
Ja igen, nekem a Porsche Unleashed 3.2 van meg. -
#17 nekem nem müxik az 5 multiban!! nemtom mié biztos szar a crack... -
kowajano #16 már ugyértem hogy mi szoktunk az 5el is játszani -
kowajano #15 legyen de nyomulunk az 5el is -
LabiGabi #14 kowajano: Felteszem a 3-at és mehet. -
kowajano #13 NFS mehet most is nyomultunk egy páran a 3 al -
LabiGabi #12 Ja igen! És az eredeti Half-Life, szóval minden módozatával tudok játszani Multiban. Többek közt szerintem ez a legjobb FPS multiban és singleben egyaránt. -
LabiGabi #11 CSOCSO! Ezek közül sokban egyet értek veled. Amivel nem, azzal csupán azért nem, mert nincs meg nekem. :-D
Quake 3, Soldier Of Fortune, AVP, Toca 2, NFS összes, Undying... ezek megvannak. -
#10 Fps: Unreal Tournament..Strike Force, Quake 3, soldier fo fortune, Alien Vs predator,
Auto. Toca 2 , Collin McRae 1,2, Need for Speed...
ezek a legjobbak!!!
jo még az Metal gear solid, Undying, Oni, stb... -
LabiGabi #9 Viking! Sajnálom, de a Legends nincs meg. 1ébként neked van kormányod a Legendshez? Az bizony elég brutális sim. -
LabiGabi #8 Cobra11! Köszönöm! -
Cobra11 #7 LabiGabi: Az UT-t letöltheted a www.extra.hu/dj_fuse címen. -
Viking #6 LabiGabi! Legends megvan? Ha igen, akkor az mehet minden mennyisegben! -
LabiGabi #5 Köszi Gabo! Sajnos még az UT nincs meg, de lehet, hogy hamarosan hozzájutok. -
Gabo #4 Ha nálad az FPS-be belefér az UT is és esetleg érdekel egy prívát szerveren való játék. Esetleg kicsit komolyabban is érdekel a téma. Akkor nézz be az Unreal Tournament topicba és olvasd el a toborzó szöveget tőlem! ;) -
LabiGabi #3 Autosimulátorból is, de a hosszú témánál leírtam, mik érdekelnének leginkább. Írd meg te is, hogy melyikkel szeretnél játszani. Hátha megvan az is. ;-) -
kowajano #2 FPS böl sok van -
LabiGabi #1 Hi ALL! Ha van kedvetek ezekkel a játékokkal játszani, eggyeztessünk! Mikor értek rá stb.
Előre is köszi! LabiGabi