32
-
Epikurosz #32 Folytatás: index fórum -
#31 Qrva jó lehet!!! Szerintem nem fájna a fejed attól, hogy soxor jobban lácc mint egyébbként. Miért kéne több infót bevinnie az agynak??? A másik, hogy az emberi az qrva gyors, tehát a feldolgozással sem lenne gond. A látás tényleg csak az adott helyre éles, arra amire fókuszálunk, de képzeljétek el, hogy nem csak 40-50mig látsz élesen, hanem 200-300.ig. Azért nem ugyan az! Csak képzeld el, hogy milyen lenne!!! KIRÁLY! -
Lez #30 Hát nem tudom, hogy fájna-e. A normális látásnál is, a szemből érkező információ csak töredékét teszi ki az agyunkban megjelenő képnek. A többit az agyunk teszi hozzá, mert a szemünk ugye pl csak egy apró területen lát élesen stb. Tehát szerintem valamit csak akkor látsz élesebben egy normálisnál jobb szemmel, ha külön koncentrálsz a látványra. -
Joe #21 Ha sikerül: Nem kell szemüveg és 300m-ről látom, hogy parkolni tilos.
Ha nem sikerül: ... Nincs több számítógépes játék. (És sok minden egyéb dolog...) -
Zoley #20 Lehet kezdeni az ismerkedest a Neuromancer es a Shadowrun vilagaval.... ugyis arrafele tartunk -
#15 en infras szemeket szeretnek (es szerintem tuti van mar ilyen, usa-beli katonai laborokban) -
#13 Ja majd beültetek infrákat a szemembe aztán játszunk Predatorosat -
Lez #12 Srácok, úgy látom közeledik a cyber korszak. :))
Ha az infralátást is meg tudják majd csinálni akkor befizetek. -
#10 élő szövet a fémvázon. -
sanya_ #4 Távcsővel sokkal messzebbre is ellátok :) -
[ISF]HSZ #3 Sentinel Az őrszem :) -
#2 Meg jó lenen élesen látni.