70
ki a jobb?
-
#70 Én is inkább Hakkinen de Schumachert is bírom. -
Szmeby #69 Teljesen egyetértek veled Schumachert illetöen. (És még a himnusz alatt is állandóan pofázik...) Ha már választanom kell, akkor Hakkinen. Van olyan jo pilóta, mint Schumacher. SŐT! De legalább Hakkinen nem bunko.
Más: Vmit nagyon elb*sztak a Merci szerelöi, mert még most is ugy tünik, hogy nem tuggyák rendesen megcsinálni azokat a kocsikat...Ez az egyetlen dolog, ami megakadályozhatja a Mercedest a győzelemben. Azért remélem, hogy ez még változni fog (jo irányba).
(Néhány személyes megjegyzés: Ferrari suxx, hajrá Renault) ;) -
#67 SSSSSSSUUUUUUMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!44 -
#66 Aki miatt sumér megtorpant, nem húzódott le. -
#65 Jó kis előzés volt, az is biztos! Régen láttam hozzá hasonlót! -
#64 Nos, ha visszanéztek azokra az időkre, amikor az ominozus előzés volt, láthatjátok, hogy sokan szenzációsnak, mások azonban sportszerűtlennek és veszélyesnek tartják(nem elsősorban hoki, mint inkább a lassú autó miatt). -
#61 Azért ez az "évszázad előzése" kicsit NAGYON durva... (tom oxymoron volt :D ) -
#60 azé sumi is előzött már szépeket de az hacki előzés télleg szép volt. Bár akkoriban a mclaren 2* olyan jó volt mint a ferrari -
#59 de igen, sajna! azonban a kérdés ez volt: ki a jobb? Schumi vagy Hakki!:-) -
#58 Talán akkor, ha mindenki kiesik! -
#57 Nememlékszel Hakkinen káprázatos, évszázad előzésére? Amikor az egyik autót megkerülve (talán Panist), előzte meg Sumit? Nem tud vezetni? :) Sumi mikor csinált ilyet? -
#56 Természetesen örvájn, aki ugyancsak jobb a hokinál. -
#55 ne má!
akkor ki lesz ez után a leguccsó a versenyeken? :D -
#54 Most nem az van, hogy a hoki visszavonul? -
#53 Hajrá Hakkinen!!! -
#52 A hackinen kezdetű mondattal egyetértek, a többi kicsit erős. -
#51 sumi legalább tud vezetni, nemúgy mint az a kretén.Hackinen csak akkor tudott nyerni amikor messze a mekláren volt a legjobb autó. Most hogy nem az a legjobb 1ből béna fasz lett. Bokor mögött sírásból sokkal jobb mint autóvezetésből -
#50 Valaki még komolyan veszi ezt a topikot:DD -
#49 Ez már olyan unalmas! Lerágott csont! Már annyi ilyen TOPIC van, hogy az már nem is igaz!
Kinek ki a kedvence, kinek ki a szimpatikusabb!
Nekem Hakkinen sokkal szimpatikusabb, mint az a geccí csaló Sumi! Suminak tavaly is hatalmas szerencséje volt, (lásd.: Hakkinen utolsó körbe kiesik, Montoyát Verstappen kinyomta és még sorolhatnám)... rengeteg versenyt csak így tudodtt megnyerni! Vagy éppen Bari engedte előre! Szóval...
-
#47 Shummi 2002 03 03 -
#46 Hakkinen :DDDD
Menjetek má! -
#45 JA JA JA -
#44 schumi! schumi! schumi! -
#42 nem, én vagyok a legjobb..:)
fujj a divatemberekre..:) -
#40 nem azért. azért, mert a közönség kezd beleunni a 2csapatos párharcba, és nem költ annyit F1-re. így kellett találni valamit amivel újra fizető közönséget hozhatnak.
most megint jobban jön a pénz. -
#39 nemhiszem...
kétlem hogy a bmw azért jönne fel a ranglistán, mert a ferrari és a mernyósok kevesebet szánnának a versenyzésre...
ez baromság...(ha az élmezőnyt nézed persze) -
#38 a szponzor inkább. az az autó a "jobb" amelyik több pénzt hoz a cégnek. -
#37 hmmm, ki nem szarja le ki a jobb, mindegyik kib...ott jó pilóta, de úgyis az autó nyeri a bajnokságot...:) -
ixyon #28 szem a kissumi most meg nem, de jovore mar nyerni fog. es utalom a nagysumit
hulye pocsfej a nagysumi. -
#26 Szerintem igazad van. -
Laci #21 Hajrá Hakkinen! Bár nem igazán izgat. -
#19 MI????????????
Pont az, hogy a Sumi az egyik legrutinosabb pilóta, és hogy nem törődik a versenytársaival amikor azok mind mögötte vannak ?? :-)))
-
adacsa #17 adok egy pontot a kis-suminak -
#15 akkor már 2 dolgoban 1ezünk meg !
:)
-
#14 en alapjava veve kultárd ellenes vagyok :) ha mas nyer örülök -
adacsa #13 na mi van mindenki sumi rajongó akkor jó -
#12 kicsit távol de ahogy látom kihaltak a HTML-es topicok mind a dinók! -
adacsa #11 van esélye. -
#10 Sztem azért Barrichello odaér a 3. helyre...
-
adacsa #9 igen Montoya meg Ralf ügyes