Coca-Cola Y-betu kerestetik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe 3 cd tartó jó sok cd (200 kupak) 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szerintem vagy ki sem adják azokat a kupakokat, vagy már elõre megvan a gazdája.
Nõjjetek már fel. A Skandináv lottón nagyobb az esély!!!!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Míg az eredeti cola receptje a világ egyik legjobban õrzött titka, a cég legújabb itala talán nem is lehetne ismertebb: ez ugyanis egyszerû londoni csapvíz.
Judith Snyder a vállalat szóvivõje kedden bejelentette, hogy a 'Dasani' nevû termékkel szeretnének piaci részesedést szerezni az egy milliárd font értékû brit palackozott ásványvíz piacból. A vizet a dél-kelet londoni Sidcup víztárolóból nyerik, de háromszori szûrés és tisztítás után a víz még egy különleges vegyi folyamaton is keresztülmegy. Ezt követi a különbözõ ásványi anyagok hozzáadása a végleges íz elnyerése érdekében. 'A legmodernebb eljárással készül a termék, így a palackban lévõ víz nyomaiban sem emlékeztet az eredetire' - közölte a szóvivõ.
Az újságok nem kímélték az amerikai céget. 'Így kell egy fél liter csapvízbõl 95 penny-t csinálni!'- írta a Daily Mail. A Times szarkasztikusan csak a cég jelmondatát idézi: 'It's the real thing!' (Ez az igazi!) Mások a Thames Water terméket hasonlítják össze, melybõl csak 0.03 pennybe kerül ugyanaz a mennyiség. Pesten úgy mondják: 'Ügyes!'"
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintem ahhoz, hogy valakinek összejöjjön a ház, országos összefogásra lenne szükség, nem? Azt a 3-at jó szétszórják az országban. 1 megy dunántúlra, egy keletre egy meg Budapestre...
Viszont ha ti találjátok meg akkor írjatok felezünk vagy bulizunk.(nem akartam betolakodó fukarnak tünni😊.)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Coca-Cola?
Asszem nekünk is! 😊)))
Szerintem nem is adtak ki Y-t....
engem mondjuk egy digi kamera joban érdekelne 😊.
a nyeremenyen osztozunk
😊
mar csak ez a betu kell a Balatoni hazhoz
😊