Coca-Cola Y-betu kerestetik

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is cukros barna víz...

Voltan
Te szemét multibérenc!!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Cujo01
Coca szar! Pepsi a király!!! 😄

y billentyû nem jó? majdnem olyan mint a kupak, csak kívül van a jel😊
GregSB
(.Y.)

PResident Evil
köpöd ki !!!

Cukros barna víz...Pfuj!!!

PResident Evil
pfffffffffffff 😄

Lacc
Jobb ha nem tudod 😛
Adam II
Most mi van?
Mik azok a csillagok a nevek mellett?

[HUN]PAStheLoD
lol .. én nem is iszok coca colát

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

én most cdtartótáskára meg zenecdre gyûjtöttem....
hehe 3 cd tartó jó sok cd (200 kupak) 😊

[HUN]PAStheLoD
lol 😄D pont ezt akartam mondani hogy 2001-es a dolog

[Walaki]D`Lair
lassan 3 éves topik baz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

tomsolo

Y

tessék

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

LittleL
Csak nem gondoljátok, hogy nyerhettek ezen a kupak õrületen?
Szerintem vagy ki sem adják azokat a kupakokat, vagy már elõre megvan a gazdája.
Nõjjetek már fel. A Skandináv lottón nagyobb az esély!!!!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[HUN]PAStheLoD
ugye.. ugye Kohn bácsi 😄

PREMIERE1
Off: (Bár Cola😊

"Míg az eredeti cola receptje a világ egyik legjobban õrzött titka, a cég legújabb itala talán nem is lehetne ismertebb: ez ugyanis egyszerû londoni csapvíz.

Judith Snyder a vállalat szóvivõje kedden bejelentette, hogy a 'Dasani' nevû termékkel szeretnének piaci részesedést szerezni az egy milliárd font értékû brit palackozott ásványvíz piacból. A vizet a dél-kelet londoni Sidcup víztárolóból nyerik, de háromszori szûrés és tisztítás után a víz még egy különleges vegyi folyamaton is keresztülmegy. Ezt követi a különbözõ ásványi anyagok hozzáadása a végleges íz elnyerése érdekében. 'A legmodernebb eljárással készül a termék, így a palackban lévõ víz nyomaiban sem emlékeztet az eredetire' - közölte a szóvivõ.

Az újságok nem kímélték az amerikai céget. 'Így kell egy fél liter csapvízbõl 95 penny-t csinálni!'- írta a Daily Mail. A Times szarkasztikusan csak a cég jelmondatát idézi: 'It's the real thing!' (Ez az igazi!) Mások a Thames Water terméket hasonlítják össze, melybõl csak 0.03 pennybe kerül ugyanaz a mennyiség. Pesten úgy mondják: 'Ügyes!'"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

zaki

Dynamic
UP!
Mike
Ha kimenne forgalomba, oriasi botrany lenne a cegnel. Mint a jomultkor is az auto miatt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kánya
hmmm...ez fura.......szétszórni 3 felé az országban?????!!!ááááá ahol lakom már van 2 "y" is...és ez komoly!!!!!!!!!!

Kánya
hmmm...ez fura.......szétszórni 3 felé az országban?????!!!ááááá ahol lakom már van 2 "y" is...és ez komoly!!!!!!!!!!

Efreet
de õk "nem vehetnek részt a nyereményjátékban"... csak a szomszéd, hogy legyen aki aláírja pár %ért 😊)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
1 megy a vezerigazgato unokajanak 1 megy a unokaöccsenek es egy megy az oraszag valamely pontjara...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
nekem bal 5milliós kellene... vagy ez nem az? 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Gratula.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Nekem meg 1 Z kellene. Cserélek érte É, R, R betût, mindet. 😊))

Szerintem ahhoz, hogy valakinek összejöjjön a ház, országos összefogásra lenne szükség, nem? Azt a 3-at jó szétszórják az országban. 1 megy dunántúlra, egy keletre egy meg Budapestre...
Lacc
Ja, nem csak 1. Most találtam a fiókban, még ötöt.
Lacc
Nekem van Y betûm. De rohadtul nem érdekel.
Nekem van egy Y, egy Z és T -m is van
Coine
hehe, úgy mint elõbb ? 😊)

azaz igazság ha meglesz az Y betû szólok!!! Sanjnálattal közlöm veletek hogy a házban akkor sem bulizhattok. az igazság az ha már a kezemben lesz az Y akkor azt a pár hiányzó betût már bárhonnan megszerzem!!!

Viszont ha ti találjátok meg akkor írjatok felezünk vagy bulizunk.(nem akartam betolakodó fukarnak tünni😊.)

Factor
Nem a digikamera az a TÁNC.
Bith
Asszem...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Nem, a digikamera az a ZENE.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Coine
:-)))

Coine
Az mi is ?
A Digikamera ???

50.000 ft-ot adok T-betuert

Coine
hehe, LOL ez a topic, nem lesz ekkora szerencséd 😊

Gladiator
coca-cola= fél liter cola, ha valaki nem értette volna...

Gladiator
y=3db
z=100db
t=100db
j=1000db
coca-cola=5.250.250db

Sok sikert a házhoz, ekkoraesélyekkel...

:-))))))
Y? T? Z?
Coca-Cola?
az Y,a T,meg a Z nagyon ritka
Bith
LOL!
Asszem nekünk is! 😊)))
Szerintem nem is adtak ki Y-t....
engem mondjuk egy digi kamera joban érdekelne 😊.

ha van coca-colas kupakod amiben Y-beu van akkor szolj
a nyeremenyen osztozunk
😊
mar csak ez a betu kell a Balatoni hazhoz
😊

Oldal 1 / 2Következő →