54
Y-betu
-
davos80 #54 Az is cukros barna víz... -
#53 Te szemét multibérenc!!!! -
#52 Coca szar! Pepsi a király!!! :D -
Prank #51 y billentyű nem jó? majdnem olyan mint a kupak, csak kívül van a jel:) -
#50 (.Y.) -
#49 köpöd ki !!! -
davos80 #48 Cukros barna víz...Pfuj!!! -
#47 pfffffffffffff :D -
#46 Jobb ha nem tudod :P -
#45 Most mi van?
Mik azok a csillagok a nevek mellett? -
#44 lol .. én nem is iszok coca colát -
Daniel #43 én most cdtartótáskára meg zenecdre gyűjtöttem....
hehe 3 cd tartó jó sok cd (200 kupak) :) -
#42 lol :DD pont ezt akartam mondani hogy 2001-es a dolog -
[Walaki]D`Lair #41 lassan 3 éves topik baz... -
Y
tessék -
#39 Csak nem gondoljátok, hogy nyerhettek ezen a kupak őrületen?
Szerintem vagy ki sem adják azokat a kupakokat, vagy már előre megvan a gazdája.
Nőjjetek már fel. A Skandináv lottón nagyobb az esély!!!! -
#38 ugye.. ugye Kohn bácsi :D -
#37 Off: (Bár Cola:)
"Míg az eredeti cola receptje a világ egyik legjobban őrzött titka, a cég legújabb itala talán nem is lehetne ismertebb: ez ugyanis egyszerű londoni csapvíz.
Judith Snyder a vállalat szóvivője kedden bejelentette, hogy a 'Dasani' nevű termékkel szeretnének piaci részesedést szerezni az egy milliárd font értékű brit palackozott ásványvíz piacból. A vizet a dél-kelet londoni Sidcup víztárolóból nyerik, de háromszori szűrés és tisztítás után a víz még egy különleges vegyi folyamaton is keresztülmegy. Ezt követi a különböző ásványi anyagok hozzáadása a végleges íz elnyerése érdekében. 'A legmodernebb eljárással készül a termék, így a palackban lévő víz nyomaiban sem emlékeztet az eredetire' - közölte a szóvivő.
Az újságok nem kímélték az amerikai céget. 'Így kell egy fél liter csapvízből 95 penny-t csinálni!'- írta a Daily Mail. A Times szarkasztikusan csak a cég jelmondatát idézi: 'It's the real thing!' (Ez az igazi!) Mások a Thames Water terméket hasonlítják össze, melyből csak 0.03 pennybe kerül ugyanaz a mennyiség. Pesten úgy mondják: 'Ügyes!'"
-
#36 -
#35 UP! -
#33 Ha kimenne forgalomba, oriasi botrany lenne a cegnel. Mint a jomultkor is az auto miatt -
#32 hmmm...ez fura.......szétszórni 3 felé az országban?????!!!ááááá ahol lakom már van 2 "y" is...és ez komoly!!!!!!!!!! -
#31 hmmm...ez fura.......szétszórni 3 felé az országban?????!!!ááááá ahol lakom már van 2 "y" is...és ez komoly!!!!!!!!!! -
#28 de ők "nem vehetnek részt a nyereményjátékban"... csak a szomszéd, hogy legyen aki aláírja pár %ért :)) -
#27 1 megy a vezerigazgato unokajanak 1 megy a unokaöccsenek es egy megy az oraszag valamely pontjara... -
#26 nekem bal 5milliós kellene... vagy ez nem az? :) -
#25 Gratula. -
Todd #24 Nekem meg 1 Z kellene. Cserélek érte É, R, R betűt, mindet. :)))
Szerintem ahhoz, hogy valakinek összejöjjön a ház, országos összefogásra lenne szükség, nem? Azt a 3-at jó szétszórják az országban. 1 megy dunántúlra, egy keletre egy meg Budapestre... -
#22 Ja, nem csak 1. Most találtam a fiókban, még ötöt. -
#21 Nekem van Y betűm. De rohadtul nem érdekel. -
Spheriot #20 Nekem van egy Y, egy Z és T -m is van -
#19 hehe, úgy mint előbb ? :))
-
adacsa #17 azaz igazság ha meglesz az Y betű szólok!!! Sanjnálattal közlöm veletek hogy a házban akkor sem bulizhattok. az igazság az ha már a kezemben lesz az Y akkor azt a pár hiányzó betűt már bárhonnan megszerzem!!!
Viszont ha ti találjátok meg akkor írjatok felezünk vagy bulizunk.(nem akartam betolakodó fukarnak tünni:).)
-
#16 Nem a digikamera az a TÁNC. -
#15 Asszem... -
#14 Nem, a digikamera az a ZENE. -
#13 :-))) -
#11 Az mi is ?
A Digikamera ???
-
Sir IvanHoe #10 50.000 ft-ot adok T-betuert -
#9 hehe, LOL ez a topic, nem lesz ekkora szerencséd :)