Alone In The Dark 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal vegig vittem a pasival es be kell vajam az utso 20 perc kurva monoton volt es a vegen tok szar😞
Ezzel szembe elkezdtema csajszival es meg egyszer sem ijedtem meg... SOT! Ma megyek haverol hot sotet utcabanes egy kurva kutya rank ugat ...haver mar fel utcaval alreb volt en meg tok lezseren mentemel mellete!
BAMEG!! Elfejetetem hogy ekll megiedni!! Ez a jatek art az egesegnek😊))
Egyebkent en nem ertem hogy nalam miert nem mennek rendesen a moviek! Van ami lefagy es nem megy van ami tok lassu😞 Havernak viszont tepnek... mi lehet a baj?!
Ja es szolok hogy eddig ugy nez ki hogy a csajjal erdekeseb a jatek!
Szeretek mar be a Virtual CD-Rom 3 mast csinajatok 9maget a hatrdra a jatekrol es egyenesen hardrol jacatok ne CD rol mert az swapol es felorakat vartok! En hardrol nyomom es nekem meg se all a jatek egyfeszet megyek!
Mas:
Nah mar kijutottam a hazbol hogy az ishtvan cseszem meg az egeszet mert tele van zombikkal😞
Nagyon nehez!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Amúgy télleg egész jó a játék de csak a demó van meg...
1. Szerintem a grafikai rész teljesen rendben van, bár az igaz, hogy ez a 640-es felbontás valjuk be már már igencsak kevésnek bizonyul. De még így is igecsak élvezhetõ a látvány. Szerintem nagyon szépek azok a rajzolt hátterek + azok a rafinált kamerabeállítások.
2. Ami még talán a grafikai résznél is jobban kidolgozott, az a zene illetve a hangok. Meg kell, hogy mondjam nem vagyok szívbajos de néha már úgy voltam vele, hogy majd kiugrok a székbõl! Az biztos, hogy egy olyan feelinget ad a játéknak ami már magában is egyedülálló.
3. Visoznt ami nekem is nemtetszésemet okozta az az állandó swappolás a CD-rõl !! Valami elképesztõen idegesítõ amikor percenként töltöget a CD ezáltal lassítva a játékmenetet és megtörve a feelinget. :-(
Szal most így néhány óra " tesztelgetés " után azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó a game ( néhány hibától eltekintve ) és csak ajánlani tudom mindenkinek.
\" örökké nem eshet.... \"
Ket ajto van meg zarva van egy kulcsom es nem tudom kinyitni
Kerdes! hol kell megtolteni a kulcsot hogy elinditsam aszt a kis szerkezetet??
Szal erdekes kis megfejtesek es trukkok de nem tudom miert az elobb az egyik resznel egyszeruen vette magad es restartolta az egesz jatekot... remelem ez nem valik szokasa... de tudgyatok hogy vanm ez... akkor se tudnak csinalni ezek egy rendes jatekot ahol ne Indian magia lenne vagy valami kapu ahhonan jonek a szornyek... csinatak meg volna mint az egyest es a ketteset..habar ott is volt iyesmi ugyebar?😊
Hát nem egy Quake 3 (motor), de hangulata OKé. Az hogy qrva szaggat nekem, még nem ok arra, hogy lehúzzam a játékot... Szóval: ízlések és pofonok különbözõek. Még csak belenéztem, tartósan nem játszottam vele. Az elsõ benyomások mismások...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- egy megelevendeõ szõnyeg-szörny szószerint megakasztja a gépet!
Utálom azt is, hogy egy ilyen hardver mellett minden ötödik lépés után CD-t swappolva tölt. Én nem értem, miért nem tudtak olyat kitalálni, mint a Blizzard North-os fiúk tették a Diablo 2-ben -> az egész pálya (de leginkább annak egy komolyabb szelete) betöltõdik a memóriába és a cachbe, a progi innen dolgozik, és közben - tekintélyes idõ elteltével! - csak pótolnia kell a kiürülõ információkat...
Akkor egyáltalán nem bánnám, ha egy ilyet gyengébb vason, mint az enyém szaggatva mennének az animok, mert tudnám, ahhoz, hogy élvezhetõ legyen a játék elég, ha több memóriát teszek bele...
Ehh. Állandó "megjelenési-verseny"!!! Ennyire nem lehet fontos a profit!? Vagy mégis? Sok esztelen dolgot mûvelõ termékmanagerek ülhet a fejlesztõ cégeknél...! Béta-állapotú szoftvereket, patch-áradatot igénylõ játékokat dobnak piacra csak azért, hogy õk jelenjenek meg elõbb egy "ász" fejlesztéssel.
Szépen leromlott a játékipar hitele.
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megvan a játék. De már az elejétõl kezdve akadozik.
1. Konfigurációm:
Alaplap: Acorp Ali
CPU: Intel Celeron (1) 300
RAM: 96 MB SDRAM (100 MHz)
VGA: Voodoo Banshee 16 MB 2D/3D
A játékhoz ez kellene:
REQUIREMENTS PC :
Minimum
Pentium 266 - Windows 95/98 - 32 Mo random memory (RAM) - Disque hardware TBD - Soft version TBD - Sound card direct X 6.1 compatible - Joypad, keyboard, mouse recommended
Recommended
Pentium 266 - Windows 95/98 - 32 Mo random memory (RAM) - Disque hardware TBD - Soft version TBD - Sound card direct X 6.1 compatible - Joypad, keyboard, mouse recommended
Tehát, az én konfigem túlszárnyalja a követelményeit, ennek ellenére, már a játékkészítõk logojától akadozik, percekeig diafilmet nézek, miközben a hangok szólnak rendesen.
2. Természetesen a legújabb Voodoo Banshee driverek vannak fenn, full OpenGL. A desktopom 1024*768/32-ben pompázik.
3. Bár a gépem nem mai gyerek, a Quake 3, Unreal Tournament és más hasonló nyalánkságok, és a mai játékok hasítanak, szépen mennek a maguk csökkentetett beállításaival. Élvezhetõek.
A géppel DivX-et nézek, zenétszerkesztek, mint állat.
Erre jön ez a játék, és a minimum konfigjét meghaladó gépen szaggat, és nem indul normálisan!!!!! 😞
4. Röhej, hogy semmi (!) 3D beállítási lehetõség, videobeállítások nuku, az autorun-on lévõn nevetségesen csak az árnyékok minõségét lehet állítani! Hol van a képmélység, méret stb. beállítási lehetõség???? XXI. században vagyunk kérem!
Ehhh...!
De eddigi AITD nem voltak roszak... csak a 3 volt picit huujeseg.. de annak is megvolt a fealingje.. midig emiltenek itt valami csatornas jelenetet a 4 esbe.. alitolag ott szivbajt lehet kapni😊 nah kivancsi leszek!
Beee...
06/20/2001 Alone In The Dark 4 DEViANCE ❤️ CDs>3 CDs>
Talán Rip is lesz ebbõl , ha a Resident evil-ekbõl is volt !
Ma vagy holnap ??? mindegy , van idõnk !
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ÜÜÜÜÜÜÜ
ÜÜÛßß ÜÜÜ ßßÛÜ
ÜÜÜÜÜÜÛßß ÜÜÛÛÛßÛ²²Ü Û
Û ÜÜÜÜ ÜÛÛÛÛß ÞÛÛ²ÝÞÛÜÜÜÜ
ÞÝÞÛÛÛÝÞÛÛÛÝ ßßßß ÜÜÜÜ Û ÜÜÜÜÜ
ß ÛÛÛÛ ÛÛÛÜ Þ²ÛÛÝÞÛÜÛßßßßßßÛ ÜÜÜÜÜÜ ÜÜÛßßß Ü ßßÛÜ
ÞÛÛÛÝÞÛÝ ÜÜÜÜ ²²ÛÛ ÜÜÜÜ ßßßß ÛÛßßß ÜÜ ßßÛÜ ÜÛßß ÜÜÛÛßÛÛÛÜ Û
ÜÜÜÛÛÛ² ÛÛÜ ÞÛÛ²ÝÞ²ÛÛÝ Þß°ßÝÞÛÛÛÝ ÜÜÛÛÛßÛ²²Ü Û Û ÜÛÛÛß ÞÛ²²ÝÞÛÜÜÜÜÜÜ
Ü ÜÛÛÛß ÞÛÛ²Ý ßßÛÛÛÛ² ÛÛÛÛ ÛÜÛÛ ÛÛ²² ÛÛß ÞÛÛ²ÝÞÝ ÞÝÞÛÛÛÝ ßßßß ß ÜÜÜÜ ßßÛÜ
ÞÝÞ²ÛÛÝ ÜÛÛ²²ß ÛÜÜ ßß Þ²ÛÛÝÄÄÄÞÛÛÛÝÞÛÛ²ÝÞÝ ßßÛÛÛ² ßßßß ²ÛÛÛ ÄÄÄÄÄ ÜÜÛÛÛÛßÛ²²Ü Û
Û ß²²ÛÜÛÛßß ÜÜÛß ßßßÛ ßßÛÛÛÜ ÜÛÛÛßß ßßßßÜÛ °ÞÛÛÛÝÞÛÛÛÜÜÜßÛÝ ÜÜÜÜßÛ²²ß ÞÛÛ²ÝÞÝ
ßÛÜÜ ßß ÜÜÛßß ßßÛÜÜ ßßÛßß ÜÜÛßÛÝÞÛÛ²Ý ßßßßÜÛÛ ßÛÛ²² ÛÜ ÞÛÛ²ÝÞÛÝ ßßßß Û
ßßßßßß asC/Strick9 ßßÛÜÜÜÛßß ÞÛ ßßßß ÛÝÞ²ÛÛÝ ÞÛÛ²ÝÞÛÛÜÛÛ²ß ÛÜ ° °²ÛÛÝ
ßßßßßßßÛ ßßßß oO ÛÛÛ² ßßß ÜÜÛÝ ÜÜÜÜ Û
ßßßßßßßÛ ÞÛÛÛÝÞßßßÛ ß²²ÛÜ ÞÛÛ²ÝÞÝ
Û ßßßß Û ßÛÜ ßßÛÛÛÛÛ² Û
ßßßßßßßß ßßÛÜÜ ßßß ÜÛ
Deviance ßßßßßßß
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ ³
³ Alone In The Dark (c) Infogrames ³
³ ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Cracker.....: Team Deviance ³ RAR Count .....: 3CD ❤️3,40,50>33,40,50>x15MB ³
³ Date........: Jun, 2001 ³ Protection.....: N/A ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³Requirements: W9x, P2 300, 32MB RAM, 100 MB HD, 3dcard, DX8a, DXMedia ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Join us NOW! READ THE NFO.
** Release Information **
Game Notes:
~~~~~~~~~~~
From the moment Edward Carnby and Aline Cedrac set foot on Shadow
Island, they confronted by mysterious, evil creatures intent on
thwarting their progress to recover 3 ancient tablets believed to
hold the secret key to some incredible menacing phenomena. Fears
threaten from every corner. The slightest shadow could be hiding
deep secrets, or concealing worse nightmares...
Game Features:
~~~~~~~~~~~~~~
- GENRE: Survival terror games
- 2 totally different, but equally terrifying adventures, combined
in one:
- Will you be Edward Carnby or Aline Cedrac ?
- Over 20 characters, in a chilling atmosphere, deep in
cinematographical production and realism.
- A gripping script that goes beyond your imagination.
- and lots, lots more!
Note:
~~~~~
unrar, burn, install & play