SiS tervek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kérdés. Szerintem a mai chipsetekben még bõven van tartalék. Nem ott van a szûk keresztmetszet.
Azért, mert sok a maradi, régi és jól bevált értékeket istenítõ fanatikus. Egyébként szerintem is jó még a két bridge-es technológia, a határt nem is ezek képessége szabja, hanem az egyéb alkatrészek. Ezért kell ritkábban chipsetet cserélni.
Érdekes, ahogy a cikkben azt magyarázzák, miért nem jó az új alaplap architektúra.
"A SiS képviselõi egyébként azt is elmondták, hogy a South Bridge-eket általában sokkal ritkábban kell áttervezni, mint a North Bridge-eket"
Ebbõl szerintem az következik, hogy ha változtatni kell a northbridge-en (annak megfelelõ részen) akkor most csinálhatják újra az egészet. Míg a két chippes architektúránál legalább a southbrige-et békén lehetett hagyni.
Persze van számtalan elõnye az új architektúrának, de nem tom minek reklámozzák a hátrányait.
"A SiS képviselõi egyébként azt is elmondták, hogy a South Bridge-eket általában sokkal ritkábban kell áttervezni, mint a North Bridge-eket"
Ebbõl szerintem az következik, hogy ha változtatni kell a northbridge-en (annak megfelelõ részen) akkor most csinálhatják újra az egészet. Míg a két chippes architektúránál legalább a southbrige-et békén lehetett hagyni.
Persze van számtalan elõnye az új architektúrának, de nem tom minek reklámozzák a hátrányait.
Törölt felhasználó
szóval a sis is csatlakozik a grafikus fájtklábhoz. nájsz. 😊