Baldur\'s Gate2:ThroneOf Bhaal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Dem:
A scroll egy, magától Helm-tõl kapott tekercs, amit arra tudsz használni, hogy újra lepecsételd a tornyot, bezárva ezzel a Demogorgont és a lovagokat örökre. Nos, szerény véleményem szerint ez nem a legelegánsabb megoldás... 😊

Szóval nekem adott volt egy cleric/mage félisten fõkari, meg egy hasonlóan izmos Keldorn a Carsomyrral felszerelve.
(itt megjegyezném, hogy a démon által megidézett Glabrezuk sorozatszerû irtása a legjobb tápolási lehetõség a játékban)

Fõkarimra bocsátottam némi "gyengébb" védõvarázst (improved mantle, stoneskin, mirror image, globe of blades, protection from magical weapons, stb.), ezt nyakon öntöttem egy improved alacrityvel meg time stoppal (alacritybõl ha az elsõnek vége kell egy második is).
Demogorgonra annyi death fog, incendiary cloud, cloudkill, storm of vengeance, stb tehát területre ható varázs amennyit csak észben tudtam tartani. Mire azok eltûntek ment a deva meg Keldorn barátom hogy véglegesen leápolják az így is csak injured vagy badly injured démonherceget. Persze Keldorn használta az improved whirlwind meg critical strike képességeket egyszerre.

Konklúzió: ha jól emlékszem egy karcolás nélkül megúsztuk, Demogorgont meg 100 éves Abyss-i szobafogságra kárhoztattuk

Próféta: szerintem az a duálozás baromi nagy hülyeség, indíts inkább osztott kasztot és menj teljesen egyedül amíg el nem érsz valami elfogadható szintet.

Ami pedig a Demogorgon elõtt lévõ szörnypartyt illeti, legjobb taktika bezárkózni az alsó szobába, "háziorvos" módjára egyenként beengedni õket a rendelõbe, atjót csukni utánnuk és ellátni a bajukat.

Na amint látom nem vagyok egyedül ezzel a Demogorgon-os " problémával ". Kicsit brutálisra sikeredett ez a démon herceg, nemdebár?
Viszont lenne egy kérdésem, mi van akkor ha úgymond " lepaktáltam " ezzel az Demogorgon-al. Vagyishát beleegyeztem abba, hogy visszamegyek és beszélek a lovagokkal elhitetve velük, hogy megöltem. Szal visszamentem de nem mondtam azt, hogy megöltem volna. Erre õk megköszönték és elmentek, hogy majd õk bevégzik amit én abbanagytam. Erre megjelenik egy Spectral lady és megkér, hogy menjek utánuk és segítsek nekik visszaküldeni a Demogorgon-t Abyss feneketlen bugyrába. Ha elfogadom akkor fejenkét megdob 25K xp-vel + ad egy Helm's Scroll-t.
Namármost mi a fenének nekem ez a scroll?? Valamiféle rituális felolvasást kellene tartanom?? Viszont mikor visszamentem a Demogorgon-hoz már minden Knight halott volt! Na most akkor mi van?? 5let?

Chris:
Azt mondod " nem volt nagy kunszt " részleteznéd ?? Elõre is thx cimbi.

\" örökké nem eshet.... \"

I.C.ram
a a VOCALIZE mar nekem is beugrott 😊)
Apró tipp a lich leápolásához, hogy ha jól emléxem nem nyom magára csak mágikus fegyverektõl védõ varázst. Ergo a sima vasakkal le lehet õket verni. Azt hiszem demi-lich esetében ez nem jön össze.
Másik út a +4-nél erõsebb fegyverek használata, erre legalkalmasabb a Firkraag-tól elvett Carsomyr nevû +5-ös kétkezes kard, kizárólag paladinoknak. (bocs a szájbarágásért, de soha nem lehet tudni 😊

Silence ellen használd a vocalize varázslatot...

I.C.ram
Demi lich az egy hurka ha mar lich-eket olsz akkor menj inkabb KANGAXX-ra 😊) egyebkent minor spell turning-gel mert eloszeretettel varazsol 😊
I.C.ram
nem BUG!! van egy olyan varazslat mi leszedi a silence-t!! nezdd vegig az osszes "kek" es "feher" varszlatot amid van es megtudod olvasdd el a leirasukat!
I.C.ram
vagy a dispel magic-kel vagy a remove magic-kel mar nem emlekszem es nem is nagyon kellett hasznalni! 😊
I.C.ram
Freelancer: a tuzoriasok ellen a legjobb taktika ha sajat tuzorioasaiddal lepsz kozbe 😊) ezt egy egyszeru domination varival megteheted (kurva szar a mentodobasuk ellene) en szereztem magamnak 2-3 oriast egyszerre es szinte nem is kellett utnom csak vigyazz!! inkab magad old le az oriasokat mert ha o vissza allnak az ellenhez akkor varatlanul tamadhat meg inkabb oldd le oket amig" zoldek" es nincsen rajuk szukseg
Találsz jegyzeteket, amik leírják, hogy csak villámmal lehet õket elpusztítani...

I.C.ram
Hello volna egy kerdesem! mivel en mar vegigvittem de a WATCHER KEEP-be meg alig mentem be! tehat hogy lehet megolni a MEREG elementalok (azokat a kis csuszo taknyokat)???
Na megvolt az a Demogorgon. Végül is nem volt nagy kunszt, csak egy mocskos bug nehezítette meg a dolgomat. 😞
Szép summa jár a leápolásáért, fejenként mindenkinek 100ezer xp üti a markát.
Kicsit frusztrál, hogy így 28/23-as szint után a cleric/mage-em megállt a fejlõdésben, nem kap új memorizálható varázslathelyeket. 😊
Ezek után az Underdark egyszerû sétagalopp volt. 😊

Steve: az ajtónyitáshoz a megfelelõ laborokban a megfelelõ szörnyektõl elvett sceptert kell használni. A slime laborban, ha ködös emlékezetem nem csal, akkor a kígyónál kell lennie annak a jogarnak.
Egyébként rendkívül ötletesnek tartom ezt a szintet, gratula Bioware. 😊

Bonsoir!
Chris

I.C.ram, nagy fenét 20-as szint után...
16-os szint után már vígan osztogatja a játék a skillpontokat...

Egy valami baromira idegesít. Nem bírom lehentelni azt a rohadék Demogorgont... Állandóan idézi Glabrezu barátait és ráadásul meg sem lehet karcolni... Pedig egy +5-ös Carsomyr nem tévedhetne. 😊
Mondjuk a partym csak egy darab Keldornból meg egy félisten cleric/mage fõkariból áll, akivel eddig gond nélkül tiportam át minden ellenen. Egy karival játszani a legjobb!
Naszóval, ha valaki megölte, akkor néhány tippet kérnék.
Elõre is köszi.

I.C.ram
Hello! na figyuzz tehat a skilleket csak 20 szint utan hasznalhatod!! csak akkor valaszthatsz!
Jockey
halika mindenkinek
kérdés: hallottam hogy a kiegbe bizonyos skill-el is lehet fejleszteni a karijaimat..
kérdésem hogy érdemes e felraknom a kieget (még nincs meg) ha még nem vittem végig a bg2-t..
magyarán: van e valamilyen xp v. szintkorlát ami után érvényes a skill rendszer...??? valamint ez a skillrendszer használható-e a sima bg2 végigjátszásában?
jock

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

I.C.ram
en amr vegig jatszottam de a WATCHER KEEP-be meg nem mentem be! 😞(
Wenik
Nezz at a "Programok beszerzese: 0dayftp" tobicba van egy rakat cim.

IMYke2.0.0.0
Válasz:
http://www.cdgrab.hu

Itt van minden, ami szép és jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Wenik
Udv
Supergamez.hu FTP-n
upload\cdr
CDWRIN nem full de van hozza egy reszletes leiras angolul.
De ennek a topicnak NEM ez a temaja.
Inkabb a "Programok beszerzese" forumba kellene irkani ilyet

IMYke2.0.0.0
Errõl már annyiszor írtam, úgy látom állandó téma. Íme:

Errõl már korábban írtam, de látom visszatérõ probléma, hát újra ide másolom:

© IMYke2.0.0.0 2001. jún. 10. 11:35 | Válasz erre | #142 (Programok beszerzése/O-Day FTPz)

Amit letöltöttél nem más mint egy ISO file WinRAR-ban.
A teendõk:
1. Nyisd meg a gépeden lévõ aktuális verziójú WinRAR-t.
2. Keresd és nyisd meg vele a *.001-es file-ját a a proginak.
3. Amint megnyitod, a WinRAR-ban látni fox egy *.bin és egy *.sfv vagy *.cue file-t.
4. Tömörítsd ki a fileokat egy könyvtárba (vagy a WinRAR által felajánlottba).
5. Ha van CD-íród, akkor nincs más dolgod, mint a *.bin file-t ISO-ba konvertálni mondjuk a Windows-os Bin2Iso-val, vagy megnyitni a file-t az IsoBuster 0.99a-val, ill. azzal kitömöríteni egy könyvtárba, hogy könnyedén felírhasd, mint egy simán lemásold CD-t.
Ha nincs CD-íród, de játszani akarsz vele, akkor használd a Deamon Tools-t. Ezzel a progival mountold be a *.bin file-t, s az úgy fog elindulni, mintha a CD-t tetted volna be a meghajtóba, azaz: tudod telepíteni, ill. játszani a játékot! (Virtuális CD-ROM-ot hoz létre a gépeden.).

Na remélem, segítettem! Bye!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Wenik
A BIN,CUE filet CDRWIN CD-iro progival felegeted CD-re.
Elotte ajanlatos belenezni vagy pl Virtual Daemon Managerrel felmountolni, es kiprobalni muxik-e.

Udv

skorpio7
KÖSZÖNÖM !
Megtaláltam mindent és le is tudtam szedni mindent hozzá ! 😊))
Ez tényleg egy szuper oldal( magyar) a játékhoz !
Legalább van egy leírás is , ami alapján el lehet indulni .
Örök hálám kisérjen földi utadon ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Kössz ! 😊
De hol találom a patch-et ?

A Soulbringer tényleg KIRÁLY volt!!!!

skorpio7
Kössz , de tényleg nem kell ! 😊
A BG2 ( alap játék ) is megvolt , de inkább átadtam az unokatesómnak , aki inkább ilyen rpg megszállott .
Hát igen , az Ultima IX tényleg bivaly gépet igényel , mivel a készítõk egy kicst "elbaszták" a játékot.Utólag adtak ki hozzá egy patch-et , ami a D3D-s kártyák jobb támogatását segítette elõ és így jelentõsen felgyorsul a játék is .
Mivel nekem ugye csak "biztonsági másolat" van , így kellene a crack patch hozzá , hogy nálam is gyorsabban fusson.
Igaz , még nem vettem magamnak a fáradságot , hogy szétnézzek pl. astalavista-n a patch-et keresve .
Tudsz egy helyet , ahol esetleg még fent lehet ?
A Soulbringer a majdnem kijátszott játékaim közé tartozik , mivel közel a befejezése elõtt futott be az RA2 , így az utóbbira koncentráltam inkább és azóta is talonban van a játék.
U.i.: Nekem is egy mezei celeron 466 ( 583MHz-re húzva ) + 256 MB RAM + Asus TNT2 32 MB a gépem felszereltsége.

IMYke2.0.0.0
skorpio7!

A játék már meg is van! Lekaptam, de nem a godabuzz-ról, hanem egy segítõkész skac által.
Mindamellett a játék nemsokára CD-re kerül. 😊
Ha kell, akkor neked is fel tudom dobni valahova, bár olvasom, téged nem nagyon érdekel. Hátha mégis...
Amúgy nekem nincs meg az Ultima IX és a Soulbringer. 😞(( A Summoner megvan, azt kissé FPS-nek tartom.
Az Ultima IX-hez rohadt erõs gép kell, nem? Neked bivalyerõs géped van? (Nekem csak egy "mezei" Celeron (1) 300@300 + 96 MB RAM + Voodoo Banshee 16 M😎
A Soulbringer pedig tudtammal klasszisokkal jobb, mint a megjelenését követõ Diablo 2! 😊 Bár igaz, a Dio2 inkább akciójáték lett, míg a soulbringer igazi RPG.
... Na nem ömlengek tovább! Olvastam mailt, és ment is egy neked!

PS.: köszi a topicot! 😊

skorpio7
Nézz át a 0dayFTP topicba !
Már ott is csak errõl megy a beszélgetés !

skorpio7
IMYke2.0.0.0 !
Csak a te kedvedért nyitottam ezt a topic-ot ! 😊))
Szóval van egy hely , ahonnan leszedheted a játék ISO-ját !
Lehet , hogy ismered is már , de azért mail-be elküldöm a címet !
Biztos hogy le lehet szedni , mert megnéztem és nekem is hozzákezdett a letöltéshez , csak hát tudod - én nem foglalkozom ISO-kkal .
Másrészt meg , ez a stílusú rpg nekem nem jön be .
3 talán annak nevezhetõ programom van , ami sokkal inkább tetszik : Ultima IX , Soulbringer , Summoner .
Talán majd a Newerwinter Nights lesz az , amit legközelebb megszerzek ettõl a programfejlesztõ csapattól .
Szóval ment egy mail !