Subb Bass a KIRÁLY

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
A maga módján vicces volt, amit csinált.
Még napjainkban is aktív.

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

fsgh
azse rossz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmIn3m02
szvsz sebességmámor<#kacsint>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fsgh
szvsz a legjobb száma:"Nem vagyok ideges"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Szabi a király!!😊

EmIn3m02
hát már egy jó ideje 😄
és nagyon jó lett (y)

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

reménytelen
Megjelent Sub Bass Monster új albuma! A címe meglepõ módon: Sub Bass Monster! <#vigyor3>
Most vajon micsinál...

Egyetértek. De inkább kis...
Marki
De Ganxtát és Sub Basst ne hasonlítsd össze!
Szabi értelmes szövegeket ír, nem csak a p.na meg a sz.pás!

KoЯn

Úgy néz ki bocsánatot kell kérnem az itteni "kihágásaimért". Természetesen jogtalanul használtam a "fasz", "köcsög", "buzi", stb... és ehhez hasonló becsmérlõ szavakat és kifejezéseket más emberekre. Habár nem tetszik Ganxsta Zolee és a bandája meg a Subb Bass stílusa sem, mégis belétom, nem szabadott volna így szidni õket ezúton kérek minden sértésért elnézést... Megpróbálom úgy rendezni, hogy többet ne így legyen...

Marki
Megvettem a CD-t.
A Hú de snassz nem kellett volna rá.

KoЯn

Marki
1ébbként a Crunch önmagában is jó.

KoЯn

Nem, rendes audio CD, összesen ez a 4 szám van rajt, semmi többi!
Szal ha már akarsz Cruchot enni, akkor vedd meg, de csak ezekért nem érdemes...!
Marki
Ezek mind megvannak. De nem baj.
MP3-ban van??

KoЯn

1. Minden Reggel
2. Igaz vagy hamis (SBMX)
3. Hú, de snasssz
4. Nincs nõ, nincs sírás

Ennyi van rajt!
De a Crunch finom volt 😊))
Xanyi
Marki
Én már egy hete keresem, de sahol nem lehet kapni

KoЯn

KeKKSZike
Én szerintem is... DE ha vki beszerez, akkor írja már le,hogy mi van a CD-n!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Marki
Hát az, hogy az egész albumot megkapnád egy 500 ft-os pehellyel.
Szerintem a Minden reggel van rajta mp3-ban, meg pár screen-saver, és jpeg.

KoЯn

KeKKSZike
Mi lenne a furcsa?

Marki
furcsa lenne, viszont a pelyhet sehol nem lehet kapni.

KoЯn

KeKKSZike
Erre én is kíváncsivagyok! Mi van rajta? 😊
van Subb Bass harmadik album? Tényleg?!?

Marki
Milyen Sub CD van a Crunch-ban?

KoЯn

Ne mondjátok má, hogy ilyen jó, meg olyan jó könyörgöm, amikor olyan szar az egész szubi (vagy mi a fasz) hogy jó esetben is elhányja tõle magát a kultember.

Manoi
hoppá 😊)

Na ezt beszoptam!

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Sza!
Mindkét album fenn van!
http://kalmanka.uw.hu

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

KeKKSZike
Nincs meg esetleg vkinek; Subb Bass Monster - Minden reggel VIDEOKLIPPje?

Marki
aha.

KoЯn

G@b0r
kispálésaborz meg 1 kretén f*sz

mateos
sáább bász ??
dedósoknak való , magyarok közül is csak a kispál és a borz ot szeretem
Subbi eléggé gyerekes , a hangja mint egy bébié ,
Jano
Mivel Jimmy meghalt, mostantól Szabié a pálya.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Marki
Nem rég vettem meg a "Tovább is van..."-et. Király

KoЯn

nemtom...

Szerintem is marha jó a gyerek. megvan mindkét albuma, de sjnos csak kazin. nem tud valaki a "tovább is van, mondjam még"-hez egy linket. köszi!!

Marki
Fábry +tanul6tta volna a nevét.

KoЯn

Marki
Az há.

KoЯn

Ganxsta egy sima köcsög fasz.

Marki
Szabi pont olyan értelmes dalokat ír,mint Ákos.Csak + kell érteni.Ganxta viszont csak a pinákról,baszásról,meg a drogról ír.

KoЯn

Tudom, hogy ez igaz, de ezek csak közhelyek. Ha zeneileg lenne jó, talán érne is valamit...na mindegy. Elvégre ladába' ülünk, ne mercédeszb mérjük má itt a kilómétert 😊))

Tudo, tudom a ganxsta is egy nagy fasz, sose bírtam, de az összes többi ilyen ,csak vannak jóval enyhébbek. A "haverok" helyett ott a "haverokkalt" akartam írni bocs, nem a köcsög ganxsta a haverom, rosszul írtam. És a "számunbkban" épp őket vetjük meg. Ez a szövegünkön is jócskán megéátszik 😊))

Marki
Szabi káromkodik az új albumán??

KoЯn

Kurva bRITNEY sPERMA a másik amit nem bírok. Az igazi zene a klasszikusok (Mozart, Tschaikowsky...) kezében volt és valahol a 80-as évek (Queen, Genesis,stb. tudod az igazán nagyok)vége után a rock megfogytkozásánál ért véget... A mai zene helyett zaj már felháborítóan szar. Ilyet én is tudok csinálni, multkor például a köcsög gANXSTA zOLEE-nek üzentünk vissza a haveroknak egy szám erejéig, amelynek az "ez itt az" ellentéte volt a fő szerepe. Ezzel csak azt mondom, hogy amit ez a sub meg ezek csinálnak nem igényel semmi tehetsegget, csakúgy mint a köcsög britni koppintásai sem, nem azt, hogy mi olyan kurva tehetségesek vagyunk... Éljenek a régiek, beleértve a 20-adik század második felét egészen 95-ig! Hogy a rap szövegek értelmesek? Hát ezt nem mondhatod komolyan. Épp subb bass mondta, hogy 10 éves kora óta csinál ilyen számokat. Gyanítom a mai számai sem különbözhetnek oly nagyon. De hiába vitatkozunk a maiak a zene gyilkosai...

Ilyet mint ezek a rap szarok, már nagyon régóta mi is tudunk haverokkat csinálni itthon, színvonal meg ugyanaz! Az a véleményem, hogy zenegyilkos szar az ilyesmi...de ha valakinek ez kell, nem fosztom meg tõle.

Ugyes a srac klassz szovege van, de a zenei alapok nagyon gyengek (legalabb is hip-hop-ban), bar ez a masodik album ebben is javult.
Spy
Mond el mi tetszik szabiba vagy ha nem azt is mond el mért
Oldal 1 / 2Következő →