30
 • #30
  eztet nem értem. ha arra akarsz kilyukadni, hogy csak pc-én vannak, akkor tévedsz. a valve mos fogja nyomatni a hálflájfot konzolra. a blizzárd meg konzolon indult, és most is fejleszt valamit titokban. (ami annyira mégsem olyan nagy titok.)
 • ixyon
  #24
  na. én sem vagyok hülye, sőt programozó vagyok. ha nem lenne világos, én nem a grafika szépségéről, hanem a teljesítményről beszéltem. mondtam valami olyat, hogy a PS2 szebb, mint az xbox? én sem látok olyat. akkor ebben megegyezhetünk. tökéletesen tisztában vagyok azzal, mitől szép valami. ja, és ilyen szép cuccokat, mint amik most vannak PS2n, lehet írni Pcre is, csak 1 kicsit szaggatni fog...na jó, qrvára. itt jön be a teljesítmény szerepe. ha majd minden programot csúcsrajárattak, akkor lesz a szépség a teljesítmény bizonyos függvénye.
 • ixyon
  #19
  hi mindenki.
  hát csak ennyit szeretnék mondani:
  ha valaki nem tuggya, hogy a konzol teljesítménye mitől függ, akkor az kussoljon be.
  a PS2 hardware olyan gyors a maga 300 Mhzvel, hogy a PIIImas CPUt kereken 16* hagyja ott a lebegőpontos grafikájával.hát csak ennyi. és mielőtt valaki asszi, hogy ez csak poén, akkor az olvasson RIOt. megjeleítésben, azaz grafikus teljesítményben semmiféle Xbox nem veheti fel a versenyt a PS2vel. ami miatt a PS2 mégsem 1értelmű győztes, az a következő: annak 1 nagyon spec. célprocesszora van, ami 128 bites(és gondolom mindenki rájött, hogy ezért épp a lebegőpontos számítások mennek neki nagyon) de a PIII 1 általános célú proci, és nem lesz olyan szép a gfx., de lehet MI, meg ilyesmi. mert ugye ebben a PS2 célprocesszora inkább nokomment.==> a PS2 szebb lesz, az xbox meg okosab. és lehet, hogy az xboxxal épp emilyatt fognak visszatérni a régi szórakoztató játékok. legalábbis nagyon jó lenne.
 • shabba
  #15
  Szerintem az XBOX-ban is csak egy PIII733-van cca.30e+fa mégis menni fognak rajta a gamék nem kell hozzá 1.7Ghz.
  A konzol-PC flaméra reagálva:
  Egy PC azért kerül 2-3x annyiba mert többfunciós, tudok vele netelni,programozni,irodai munkát végezni,könyvelni,grafikázni,stb. egy konzol inkább csak játékra való, habár mostanség ezen nagy erőbedobással szertnének változtatni, de ezek a kiegészítők sem ingyen vannak. Hoppá közeledünk a PC árához. A Pc-hez van egy jó monitor is(értelmes ember olyat vesz) amibel nem csak 640x480 vagy 800x600-ban nézheted a gámát, és nem 60-50Hz interlacedben ami nem túlzottan tesz jót a szemben. Tudom van a konzolokon HDTV kimenet is a nagyon felbontásokhoz, itt is közelítenek a PC felé, de ezt aztán tényleg nem két fillér. Aztán ne felejtsük el hogy a konzol az árát a játékokon hozza be ami megint nem csekély összeg. A cikkben említett PS2+210 játek kb 4 millióból jön ki, míg egy millióból 500 nyers CD(kb.100e 210 elég jó játék elfér rajta)+900e(jó PC) meg egy havi szélessávú internet előfizetés orvosolja ugyanezt a problémát. Hogy a konzolosok felé is huzzak egy kicsit annak is van egy vitathatatlanul nagy előnye nem lehet lefagyasztani, még a "hülye" is tudja kezelni.
 • MuERTe
  #10
  a következő cikk cime lehetne ez:"Jobb játékok kellenek a PC-re"
  egy kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat amik minőségiek voltak az elmult 1 évben:(
 • Viking
  #8
  "bele három havonta 50 ezer pénzért új hardvert"
  Tipikus konzolos hozzaszolas... Valosagalapotok erosen kozelit a nullahoz... Egyebkent "A NAGY PS2" nevu kalap szart is tuningolhatod nemsoka..

  "hogy a Final Fantasy X sosem jelenik meg rá"
  Inkabb orulok...
 • Bitlisz
  #7
  hujevagy, vegyel kompotot, enmeg csak tottom a gamekat ezerrel a pcmre a netrol, esha megunom torlom...
 • Viking
  #4
  ...persze a rohogestol... :-)
 • Viking
  #3
  Szegeny PS2... Majd sirtam mikozben vegigolvastam a cikket...
 • Rincewind
  #1
  hehe