Zed2 - Steel Soldiers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv: danesz
Honnan tudnám a játékot letölteni?! Nagyon fontos lenne!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Minek ez a sok csicsa??? Még a játékélményt sem fokozza, csak a gépigényt növeli.
Csak azért, mert úgyis van 3D kártya az ember gépében? Ugyan már! Rádiókártyám is van, mégsem jut senkinek eszébe, hogy hallgassak rádiót játék közben 😊
Animok jók, bár látszik, hogy nem fektettek rá elég hangsúlyt és ezt próbálják rejteni a comic-stílussal...
Valaki árulja már el hol van ISO verzió PLEASEE
Amugy a Zed 1-ben tenyleg volt par otlet, ami ebbol hianyzik, de usse kavics, nekem jobban bejon ez a C&C szeru epits sok tankot, tamadj, aztan hagyd meghalni az egesz csapatot es epits megint sok tankot. A kulonbseg csak annyi, hogy amig C&C-ben eleg volt a legtutibb egysegekbol legyartani 1000-ret, addig itt kombinalni kell a kulonbozo egysegeket. Ez jobb. C&C-t utaltam.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hát ez tényleg szaggatott a gépemen még akkor is , ha szinte visszavettem minden plusz grafikai csicsát ( árnyék , tükrüzõdés, stb... )a játékról ( 800x600-as felbontásnál ! ) .
Mivel megfogott az ötletes játékmenet , ezért csak leszedtem a Rip-et , adtam még egy esélyt a játéknak .
Érdekes módon nyugodtan lehetett játszani pár plusz grafikai tüneménnyel is a "végleges játékot" játékot .
Szóval sokat javítottak a játékon , jobban lett optimalizálva a hardverre.Amúgy azóta kihoztak egy új demót is a fiúk , amit már ebbõl a végleges változatból készítettek és itt már nyoma sincs a szaggatásnak.
Szóval , ha hasonló konfiggal rendelkezel ( vagy jobbal , mint én ) nyugodtan töltsd , szerezd vagy vedd meg !
Jó buli ! 😊))
U.i.:466 (583) Celeron , 256 MB RAM , TNT2 32 MB .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Letöltöttem a rip-et a warezcenter-rõl. ok. felinstalláltam. ok. elindítom. még mindíg ok. kiválasztok egy pályát: single player vagy skirmish, elindítom, elkezdi tölteni, és kilép a windows-ba hibaüzenet nélkül :-((((
Van valakinek tippje hogy miért???
RA-hoz kepest jo, hogy vegre nem kell a nyersanyagbanyaszatra oszpontositani. Bar ott a medic-ek nem rohantak a frontvonal ele es ez ott jobb. Nem szeretem, hogy a Constuction Robot-okat mindig azert lovik szejjel, mert csak az ellenseg iranyabol tudja javitani a harcosokat. El is neveztem oket "Batraknak", hiszen fegyvertelenek, megis ok vannak a legkozelebb a csataban az ellenfelhez... 😊
Dune2 nekem kevesbe tetszik.
Forgatni Ctrl+Arrows.
De meg senki, de senki nem jutott el a 12. palyaig???
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel nem rosszat akorok terjeszteni róla.
_W a j k_: Ez nekem sem akar összejönni tegnap óta 😊))
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!