26
Weboldal legálisan...
  • stone
    atyavilág
  • Gab
    Nem értem, hogy mi a bajod: a #2-ben már KRi2 válaszolt rá. Annyi kell, hogy megnézed a html oldal forrását - pl: notepad(jegyzettömb) -, s ott meg a háttérkép után beírod az általa megadottat (érdekelne, hogy szeretnéd azt a bal felső sarokba tenni.. ötlet: berakod a paint-be, egy nagyobb területre és ott az általad kért helyre, mented: na ez lesz a háttér).
  • Gab
    Mondjuk itt tán gáz' akkor van, ha warez, vagy vmi. egyéb tíltott dolgot csinálsz. Nos ebben az esetben kevesebb esélyt adsz a visszakeresésre, ha kiszeded ezeket a Meta tagokat: vagy átírod :).. Spcekó ha megnézel 1-2 honlapot lementve, néhol benne van a szoftver+verzió.. no igen, néhol meg a készítő.. a regsisztrált készítő. Az IP loggolás: nos a szerverek loggolják az IP-t, tehát naplózva vagy, amikor feltöltesz.
  • atec
    Szevasztok!

Itt lehet a Weboldalakkal kapcsolatosan tapasztalatokat cserélgetni :)

Az én kérdésem:
    1.) Hogy lehet megoldani, (FrontPagel) hogy a lapnak a háttérképe ne mozogjon a szöveggel együtt?
    2.) Hogy kell weboldalakat feltölteni – mi kell hozzá? (azt hiszem a FrontPage is tudja csak nem e küld mást is, és máshová M$!)
    3.) Linkjeimet, kell e módosítanom, azaz hozzá tenni az elérési utat manuálisan mert, winyoról minden ok automatikus, de webben? még nem próbáltam pl.: file:///C:/TEMP /fájlletolt.doc s talán így néz ki a webben de vajon automatikus: http://www.myweb.hu/fájlletolt.doc (aki használta az autorun 2.0-t (most 3.0) az biztos érti mirol van szó, ott ha megadtam, hogy a winyon, hol van a progi, akkor az csak winyorol ment, de ha CD-rol kellet futatni módosítani kellet a linket s az már nem lehetet csak CD-rol futatni, ha valamit elírtál akkor annak annyi.)
    4.) Ha beírom azt hogy http://www.myweb.hu/ akor a browser automatikusan keresi az index.html –t? (hülye kérdés nem)
    5.) Vadásznak e arra hogy milyen programmal csináltad a WEBOLDALAD pl:FrontPage s elég e ha kiszedem belole azt a két sort:
    (meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0)
    (meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document")
    6.) Valahol a forumban olvastam hogy logolva van az IP ez mit jelent tudják hogy milyen szolgáltatónál vagyok?

Talán kiderült Weboldalt akarok csinálni illegálisan meg legálisan is :))