97
Gyűlöljük a Pokémon
-
"F**gom sincs,mi a szarnak nevezik mangának.A manga is szar.Az Anime a legjobb..."
tudod egyáltalán mi a fasz az a manga okostojás? :D
szép is lenne ha mangát adnának a TV -ben :D
csávó elővenné a képregényt az felolvasná? :D
amúgy meg annyit, hogy ez nem egy 16+ meg 18+ anime még jó, hogy nem tetszik azoknak akik nem abba a korosztályba tartoznak amelyiknek szánták :D
Nézzetek Elfen Lied -et meg Berserk -et meg Hellsinget (nem azonosítandó az ultra hagyi Van Hellsing-el) meg még sorolhatnám... -
Szabi1991 #96 -
hmm de tényleg nem értem miért utáljátok. jo a rajzfilmet ok de játszottatok a játékkal. na az nagyon jó éls nagyon ötletes sztem. -
Szerintem esetleg ólomba. -
Nyisd má ki a szemed, amikó nézed!
Nem lehetsz ennyire középszerű, meg... izé, őőőő demagóg! -
Laci #81 A Pokemon egy "szinkronizálnivaló" szar, de mi van azokkal a király romagyerekekkel????? :-)) -
Tudjuk, tudjuk: a Monster rancher a legkirályabb. -
Lol, én ma láttam egy csapat kölyköt ilyen tazókkal jáccani. Az egyik egy oszlopba felállítot egy rakat tazót, a többi meg azt dobálta... uramistensegíccs... Elkezdem röhögni. Akkor odajött két cigánygyerek és frankón elszedték tőlük az egészet, erre mégjobban röhögtem. Pokemon suxxx. -
Köszi.
Igyekeztem. -
Ez király hozzáállás :)) -
Le mindennel ami nem tetszik!!!!!
Éljen minden, amit szeretek!!! -
Boris #73 Marki, a mai beirásaidból azt vettem ki, hogy elég nagy nálad a fogalomzavar ebben a témában ... -
Szerintem pont, hogy marasztalja a gyerekek fejlődését! 10 éves korukban is ott fognak ülni a TV elött, és várják a Teleszart. -
mind2 szar és kész ! (elég finoman fogalmaztam...) -
stocki #68 Hé! Ezen a fórumon a Pokémon-t kell szídni nem a Teletábbízt vagy, hogy is hívják azt a szart. na mindegy. -
stocki #67 Mit csináltál? -
a mese tényleg siralmas meg a hülye japán féleségű buziságok!!!( dragonball szélermún) de nézzetek meg egy komolyabb véreseb futurisztikusabb manga filmet n az durva!!!! -
ez az egész pokémon egy kalandgamez lebutitva körökre osztva varázslatokkal kell leütni egymást..nem lenne rosz ha nem ilyen gagyi kis buzi figurákkal lenne az egész mag hasonlok meg kéne egy komoly sztori is...hatalmas sárkányok meg ilyenek..ez már tetszene!!!ott van a gorky gamez nem emléxem a pontos nevére milyen állat lehet az multiban? na ez a pokémon lebutitva... -
nézd meg a lenit linket :D -
mi a faszrol dumaltok ? -
gyét vagy, én 580-at :D
-
a pokemonok azok a kis csitri , genyvaàllatok akik egymas ellen harcolnak ? -
Ez az egész Pokémon egy LÓFASZ. A neokapitalista-globalizációtámogató országok agyelszívó hadjáratának legújabb célpontjai a 3-14 éves gyermekek, hova jutunk így????????
írta : Ptech
-
Teljesen igazad van, én már láttam a Teletabbikat, dobtam egy hátast alapból, ez eszméletlen, várjatok :-))))))))
Bemásolom az egyik haverom hozzászólását, ő ezt mondta :
-
stocki #43 Ha Dragon Ball Z-edet kitiltották a képernyőkről, akkor ezt a ***** "rajzfilmet" miért nem?
Hol itt az igazság??
-
adacsa #42 igen -
Geronimo #38 eskuszom az elo egy Istenre, vagy amire akarod, fogalmam sincs mi az, sose lattam, igy forumon lattam meg csak, hogy szidjatok.....de mondom : lovesem sincs, micsoda.... -
Sajna régen néztem. (csak két részt néztem végig)
Mert jött Diablo! És elfelejtettem az egészet.
Azóta le se...
(kösz Diablo) -
Hopá Pokémon Szertem senki se agyrohasztó esetleg a köcsög buziság.Amugy aki szereti szereti aki ne az nem.Mondjuk max egy részét hallottam(nem láttam)És már szaladnom kellett a wc-re. -
Asszem, a pitbullokkal is hasonló a helyzet.
Tévedek? -
azt nemhiszem el hogy nemtudod mi az meg a csapbol is az folyik... 1 reszt lattam rosszul lettem hogy emberek ilyen szemetet neznek... -
Geronimo #31 en nem tudom mi az a pokemon, de biztos utalom -
szar a pokemon , egy agyrohaszto mese -
adacsa #27 Öcsém téged fehér falhoz kéni állítan: és tűűűűűűűűűűűz... csá -
adacsa #26 ez egy barromság: haverom kishuga elmesélte mi ez a szarság: tehát magyarul a POKEMON: vannak kis szarrágó kölykök akik nem tudnak semmit ezeknek van egy pár span-ja akik helyettük verekednek. ezek addig verekednek amíg a spanuk él. ez baromság. szóval azaz erősebb akinek erősebb a haverja? -
ilyen hülyet utoljara a szomszédban láttam :) de az a kisrác ovis. -
Ahhoz képest nagggggyon durván megsérted a magyar nyelvtant :-))))))))))))))))))
LOL -
Ez egy NAGYON NAGYON LOL, ahogy te beírsz, remélem poénból nem tudsz csak írni, de ha nem poén akkor neked súlyos nyelvtani problémáid vannak ! -
Sztem ezt te se gondolod komolyan .... -
jó a duma, de inkább tanuljál egy kis matekot és fizikát, de király a dumád ! :-)))))))))))))))