Anti Pokémon
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"F**gom sincs,mi a szarnak nevezik mangának.A manga is szar.Az Anime a legjobb..."
tudod egyáltalán mi a fasz az a manga okostojás? 😄
szép is lenne ha mangát adnának a TV -ben 😄
csávó elõvenné a képregényt az felolvasná? 😄
amúgy meg annyit, hogy ez nem egy 16+ meg 18+ anime még jó, hogy nem tetszik azoknak akik nem abba a korosztályba tartoznak amelyiknek szánták 😄
Nézzetek Elfen Lied -et meg Berserk -et meg Hellsinget (nem azonosítandó az ultra hagyi Van Hellsing-el) meg még sorolhatnám...
tudod egyáltalán mi a fasz az a manga okostojás? 😄
szép is lenne ha mangát adnának a TV -ben 😄
csávó elõvenné a képregényt az felolvasná? 😄
amúgy meg annyit, hogy ez nem egy 16+ meg 18+ anime még jó, hogy nem tetszik azoknak akik nem abba a korosztályba tartoznak amelyiknek szánták 😄
Nézzetek Elfen Lied -et meg Berserk -et meg Hellsinget (nem azonosítandó az ultra hagyi Van Hellsing-el) meg még sorolhatnám...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

hmm de tényleg nem értem miért utáljátok. jo a rajzfilmet ok de játszottatok a játékkal. na az nagyon jó éls nagyon ötletes sztem.
Nyisd má ki a szemed, amikó nézed!
Nem lehetsz ennyire középszerû, meg... izé, õõõõ demagóg!
Nem lehetsz ennyire középszerû, meg... izé, õõõõ demagóg!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Pokemon egy "szinkronizálnivaló" szar, de mi van azokkal a király romagyerekekkel????? :-))
Tudjuk, tudjuk: a Monster rancher a legkirályabb.
Lol, én ma láttam egy csapat kölyköt ilyen tazókkal jáccani. Az egyik egy oszlopba felállítot egy rakat tazót, a többi meg azt dobálta... uramistensegíccs... Elkezdem röhögni. Akkor odajött két cigánygyerek és frankón elszedték tõlük az egészet, erre mégjobban röhögtem. Pokemon suxxx.
Le mindennel ami nem tetszik!!!!!
Éljen minden, amit szeretek!!!
Éljen minden, amit szeretek!!!
Marki, a mai beirásaidból azt vettem ki, hogy elég nagy nálad a fogalomzavar ebben a témában ...
Szerintem pont, hogy marasztalja a gyerekek fejlõdését! 10 éves korukban is ott fognak ülni a TV elött, és várják a Teleszart.
Hé! Ezen a fórumon a Pokémon-t kell szídni nem a Teletábbízt vagy, hogy is hívják azt a szart. na mindegy.
Mit csináltál?
a mese tényleg siralmas meg a hülye japán féleségû buziságok!!!( dragonball szélermún) de nézzetek meg egy komolyabb véreseb futurisztikusabb manga filmet n az durva!!!!
ez az egész pokémon egy kalandgamez lebutitva körökre osztva varázslatokkal kell leütni egymást..nem lenne rosz ha nem ilyen gagyi kis buzi figurákkal lenne az egész mag hasonlok meg kéne egy komoly sztori is...hatalmas sárkányok meg ilyenek..ez már tetszene!!!ott van a gorky gamez nem emléxem a pontos nevére milyen állat lehet az multiban? na ez a pokémon lebutitva...
Ez az egész Pokémon egy LÓFASZ. A neokapitalista-globalizációtámogató országok agyelszívó hadjáratának legújabb célpontjai a 3-14 éves gyermekek, hova jutunk így????????
írta : Ptech
írta : Ptech
Teljesen igazad van, én már láttam a Teletabbikat, dobtam egy hátast alapból, ez eszméletlen, várjatok :-))))))))
Bemásolom az egyik haverom hozzászólását, õ ezt mondta :
Bemásolom az egyik haverom hozzászólását, õ ezt mondta :
Ha Dragon Ball Z-edet kitiltották a képernyõkrõl, akkor ezt a ***** "rajzfilmet" miért nem?
Hol itt az igazság??
Hol itt az igazság??
igen
eskuszom az elo egy Istenre, vagy amire akarod, fogalmam sincs mi az, sose lattam, igy forumon lattam meg csak, hogy szidjatok.....de mondom : lovesem sincs, micsoda....
Sajna régen néztem. (csak két részt néztem végig)
Mert jött Diablo! És elfelejtettem az egészet.
Azóta le se...
(kösz Diablo)
Mert jött Diablo! És elfelejtettem az egészet.
Azóta le se...
(kösz Diablo)
Hopá Pokémon Szertem senki se agyrohasztó esetleg a köcsög buziság.Amugy aki szereti szereti aki ne az nem.Mondjuk max egy részét hallottam(nem láttam)És már szaladnom kellett a wc-re.
Asszem, a pitbullokkal is hasonló a helyzet.
Tévedek?
Tévedek?
azt nemhiszem el hogy nemtudod mi az meg a csapbol is az folyik... 1 reszt lattam rosszul lettem hogy emberek ilyen szemetet neznek...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
en nem tudom mi az a pokemon, de biztos utalom
Öcsém téged fehér falhoz kéni állítan: és tûûûûûûûûûûûz... csá
ez egy barromság: haverom kishuga elmesélte mi ez a szarság: tehát magyarul a POKEMON: vannak kis szarrágó kölykök akik nem tudnak semmit ezeknek van egy pár span-ja akik helyettük verekednek. ezek addig verekednek amíg a spanuk él. ez baromság. szóval azaz erõsebb akinek erõsebb a haverja?
ilyen hülyet utoljara a szomszédban láttam 😊 de az a kisrác ovis.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ez egy NAGYON NAGYON LOL, ahogy te beírsz, remélem poénból nem tudsz csak írni, de ha nem poén akkor neked súlyos nyelvtani problémáid vannak !
Azt hiszi, hogy kemény azaz Ash (nem tudom hogy kell írni)
De a pokémonjai nélkül ********* se ér!!!!
De a pokémonjai nélkül ********* se ér!!!!
Kösz haver!
Igazad van testvér.
Én is utálom azt a kurva szar ökörséget.
Értelme egy szál se. A gyerekeket bolondítják benne.
Értelme egy szál se. A gyerekeket bolondítják benne.
Ezt a forumot azért hoztam létre, hogy összegyûjtsem azokat akik útálják a Pokémonnak nevezet baromságot.
Oldal 1 / 2Következő →