Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal én megmondtam, hogy nem lesz hosszú életű az előző desk. 😊 Te Break, tök jól jött, hogy bemutattad az asztalodat, mert így eszembe juttattál egy Webshot desktop nevű progit! Thx! 😊
Apropó, most hogy így újra nézem, mintha a Hálózatok ikon is hiányozna nálad... Ja és árúld már el mi az a RevengePack 😄 Na de sok a rizsa, szal:

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
vizsgaidőszak rulla :-//
éppen ezért ha ez zavar, akkor:
nézz el ide
CSOCSO: ha az 1. hozzászólásodra gondolsz, akkor az a kép, már nem jelenik meg
köcsög FTP klienst mingyá széttöröm, állandóan beizzít erre a topicra 😊
a winzip csa azért van, mert nem tudom, de van...
ugye az acse tud zip-et is tömizni?
js.txt = javascripts.txt csak minek gépeljek annyit? 😊
ütemezett feladatok: szinte sose használom, csak akkor, mikor ébnesztőóraként funkcionál a gép( vagyis szinte sose). Beállítva reggelre, winamp indít, valami jó kis trance szám, erősítő tetemes hangerőn. lehetetlen elaludni. 😄D
Én se tudtam 1 ideig, ne féljé, pedig elég feltűnő helyen van. Amúgy most hirtelen nekem se ugrott be, hogy kell lelőni. Speciális menü -> F.Ü. leállítása, ugye??
Hümm, most hogy mondod, télleg nincs is lomtár nálad 😊 Hümm wincommander, Flashget, UD, winzip???? a meg mi? 😊 WinACE rulez 😊
De jó hosszú lett 😊
TOMCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lord of Destruction-t fel tudod tölteni nekem valahová? PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ!!!!!!!!!!!!!!
Lord of Destruction-t fel tudod tölteni nekem valahová? PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ!!!!!!!!!!!!!!
mi az a js nevű "szöveges dokumentum" 😊) az asztalon??
ez a háttér nekem is +van...én amúgy imádom az asztalomat telerakni ikonokkal...az első ikon, amit minsig leszedek, ha felteszek egy vindóz-bazerátor progit, az a lomtár, ,ert felesleges, hogy ott legyen, úgyis le van tiltva "alapból"
bocsi, hogy ilyent kérdezek, hiszen biztos jobban tucc egy-két dolgot nálam, de az az "ütemezett feladatok" minek van ott? télleg használod, vagy csak nem "jöttél rá", hogyan kell eltűntetni, mert (nevetni fogsz) én se tudtam yó ideig
hosszú lett eléggé...:-))

mi ez a hang?

Kapja be, de tovig...

hogy kell?
<"http://www.digitel2002.hu/zozo76/screenshot1.jpg">
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyébként az Aston uu. az explorert használja, és uo. lassú, mint az. A LiteStep pedig egy másik shell, és kurva gyors, legalábbis az explorerhez képest...
Mondjuk 28$-t simán megér szerintem is, de nekem valahogy nem tetszik igazán.
csekély 28 dolcsiért
Ő Talisman2 -t már próbáltad Frank? Aston jobb, Talismanhoz viszont 1000X jobb themek vannak. Aston nagyon gyengus ebben a tekintetben szvsz. talán épp ezért nem volt hosszú életű a gépemen 😊
sokkal gyorsabb mint a windows shell, csak kell egy kis programozói véna az egyéni téma létrehozásához.
Ez egy nagyszerű windows explorer helyettesítő, és ingyenes, ha nem tévedek.