Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó! Szerintetek?
Nagyban

QuippeR
kapcsold ki a Script blocking-ot (vagy állítsd be, hogy kérdezzen meg minden alkalommal).

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Zetorg
aztakurva....letöltöttem ezt a Fetch Image scriptet és norton AV már nem is engedi elindítani a client.exe-t!pfff..

Zetorg
köszi a segítséget

cSuwwi
csak nem active script kell, hanem amit akarsz. Neked kell beállítanod mindent, így egyéni lesz. De ha lusta vagy, a samurize.com-on keress a letöltéseknél configokat. A screenshot-ra kattintva tudod megnézni õket...

shit happens

cSuwwi
#3018-tól felfelé olvass vissza

shit happens

Zetorg
Még annyi segítség kellene, hogy hogyan lehet megcsinálni a hátteret samurize-ban oda ahol kiírja a dolgokat?

Zetorg
ok.köszi

cSuwwi
Samurize-t használ szerintem. Olvass vissza. De ha nem, akkor a samurize is tudja ezeket a dolgokat.

shit happens

seAke
Wow Danii Minogue!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Zetorg
Tudnál adni egy linket ahonnan letöltötted ezt a progit?A system info etc...

Huhh, az új Ducati999es. Nagyon gyönyörû ez a motor!!!!

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Sajna ott is csak annyit találtam, hogy online/offline-t ír ki, de az meg "sokat ér", mit ne mondjak... 😊
cSuwwi
ha nem találsz, akkor valszeg nincs is. keress rá a samurize oldalon

shit happens

Skacok, Samurizében hogy/hol kell kiiratni, hogy mennyi ideje megy az adsl? Sehol sem találok ilyet, pedig jó lenne.
KG21
nem kérdezted már meg vagy tízszer? Közben persze ott van a válasz a kérdésedre minden 10. hozzászólásban, csak kevés vagy, hogy felfogd.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

ricsi1
felraktam a sammurizet(legújabb)
most mit kell csinálni,hogy "Pofás asztalom"legyen?(idõjárás,TV stb...)

Balo
Nekem is...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

cSuwwi
jaja, kicsi ez a 40-es winyó 😞

shit happens

ayden
Brutálisak a betütipusaid😄 de a háttér tényleg jó

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Balo
Látom te se viszed túlzásba a szabad helyet a vincsiden...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

cSuwwi
ha jól tudom, akkor az infokat a port.hu fõoldalán lévõ mi megy most a tv-ben listából veszi. Ott meg csak ezek az adók vannak...

shit happens

cSuwwi
Ezt sikerült összehoznom a samurize-el 1 óra alatt

shit happens

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ja, de nem, viasatos ikon nem találtam... Csak ilyet, hogy Viasat8, meg sport, meg anyámkínja, meg nemtom... De Viasat3 az nem volt.

Köszi, megvan! Ja, meg én még azzal próbálkoztam, hogy több adót hozzáadni az "alapséma" szerint: tehát lemásoltam az egyik részt és behelyettesítgettem a cumókat, a port.hu adója alapján... De nem sikerült, mármint nincs adat lett a vége...

I.C.ram
Köszi 😊
cSuwwi
3018-tól felfelé olvass vissza

shit happens

I.C.ram
Letöltöttem, bemásoltam a kellõ helyre ezt a HunTV cuccot, de nem tudom, hol kell elindítani. Valaki segítene?
cSuwwi
a piros keret az megvolt. nem tudtam, hogy mit jelent, de csináltam egy új konfigot, most már nincs vele baj 😊

shit happens

cSuwwi
procihasználat is megoldva, már csak 20-30% körül mozog winamppal. 😊

shit happens

cSuwwi
idõ probléma megoldva, ki volt kapcsolva a scriptben alapból. hmmm. Azt hittem a scriptet nem kell szerkeszteni...

shit happens

cSuwwi
Elindítom a samurize-et, vagyis a client.exe-t ha jól látom. Szerkesztés, mutatók szerk -> active script. Alul kiválasztom a huntv.vbs-t, majd a legördülõ listából amit akarok. Ha kiválasztom az rtlk-t akkor csak az aktuális prog nevét adja. Ha a nextest, akkor most jól megy (a múltkor itt állt le), ha a prog-ot akkor kiír egy számot, az rtl-nél 100. A futtatás 5 percre van állítva.

Egyébként a server és a cliens között mi a különbség?

shit happens

cSuwwi
mindjárt mondom, mit ír ki...

shit happens

QuippeR
Nem pipáltad be véletlenül a gyakrabb futtatást? Csak mert akkor másodpercenként futtatgatja a scripteket.

Vagy az is lehet, hogy nagyon nagy a rajzfelület. (Például, ha a konfig egyik fele a bal felsõ sarokban van, a másik meg a jobb alsóban. Ilyenkor pirosra vált a config.exe-ben a konfigot bekeretezõ vonal.)

tvscript: Az idõpontot ki lehet vele íratni, csak szerkeszteni kell a scriptben a konstansokat. Hibát nálam meg még soha nem produkált.

Egy szó mint száz, nálad valami bibi van, a te gépeden is max 10-20%-ot használna el egy normális konfig.

cSuwwi
annyira jutottam, hogy alapjáraton csak 8% körül mozog a procihasználat. De ha berakom a tv-s scriptet, akkor állandó 100%-on megy. Nem írja ki az idõpontokat, csak az aktuális filmet. A következõt sem tudja, valamilyen hibával kidob. 😞 De próbálkozom, csak jutok valamire... 😊

shit happens

QuippeR
A viasat3 meg a natgeo ikonja is meg van ilyen stílusban, asszem a via3 a sat ikonok 1 csomagban 3.png névvel, a natgeo meg külön fel van töltve. (Mindkettõ az ikonok kategóriában)

QuippeR
Igen. Ez ismert bug, fel is hívtam rá a figyelmet a samurize.com-on, a file hozzászólásaiban.

cement
Ma volt windows reinstall

respect to the man in the ice cream van

quipper, nem quipeer, bocs

izé, quipeer, az van, hogy a tv-s cuccban a szerkesztésnél át kell írni a Viasat3-at VIASAT3-ra, mert csak így szedi le a mûsort... Vagyis nekem csak azután ment, miután átírtam...

Nah, én most tettem fel samurize-t, ezért eléggé kezdetleges a desktop, de ez van...

cSuwwi
akkor nem tudom mi lehet a baj. Mondjuk lehet hogy nem egy 500-as cerkán kéne használni a progit... 😊

shit happens

QuippeR
látogassatok el a samurize.com-ra pupákok!
jövõ héten kész lesz a tv-script is, megígérem.

ricsi1