Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
HTX!😉
Most a Shrek 2-bõl a macskát operálom ki háttérnek!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nem tom

pontosan?

http://thenamelessphoto.com/

a theme azt már kérdezték de csak annyit tok mondani hogy themexp.org

báz. mi ennek a sémának a neve?! vagy honnan lehet letölteni?
pls valaki

http://thenamelessphoto.com/

ScoobyDoo
htx 😊

cement
Jaja, kurva jo hatter

respect to the man in the ice cream van

Ez igen...nemsemmi hátér,félelmetesen jó.

"vessetek a mókusok közé" :)

Ez szép... grat.

"vessetek a mókusok közé" :)

CoolStuff
JOINT(ne gondoljatok rosszra) Operation!😄DDDDDDDD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hááááát van ilyen

Pont ez a háttered?? ÁÁÁÁÁ ha csak meglátom ölni tudnák !!
ettöl a köcsögségtõl nem megy a 98. Nem reagál semmire se. Még frissiteni se tudom vagy vmi. Grrr

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

seAke
Hát ehhez nem!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Hi nem tudtok ehez a háttérhez egy jó themet?

CoolStuff

seAke
Ja ma volt a TV2-n....ecsém mekkora LSD-s film...

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
passz...van alapból virágocska meg labdácska,kiscica,kiskutya

CoolStuff
Én is csak simán raktam be, lásd az asztalomon...
De készek nincsenek?

seAke
oda bármit be tudsz rakni mint az MSN Messengerben

CoolStuff
😄DD

CoolStuff
Felhasználói logókat honnan lehet leszedni?

CoolStuff
Úgy van már rég, csak nem akartam új képet csinálni...

ScoobyDoo
De vigyázz, Doroti el ne vigye! 😄

seAke
Rakd õket az útra!

CoolStuff
Kubai kert!😊
Az a baj vele, hogy az ikonjaim alig lácccanak rajta!

ScoobyDoo
szép háttér!

CoolStuff

precision
Végülis ha hasznát veszed akkor jó kis cucc a samurize, csak nincs benne semmi olyan ami számomra hasznos lenne...

Bazinga!

QuippeR
Ah, case modding. Ez is jó dolog, viszont itt már keményen benne van a dologban a $$-faktor. Azaz ilyen szépségeket néhány tízezer forint alatt nem egyszerû csinálni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
"Vkinek ez lehet hogy jó, de számomra feleslegesnek tûnnek."

Errõl van szó. Valakinek kell, valakinek nem. Én például a samu konfigomból érdemben a winamp-részleget, meg az e-mail figyelõt használom, bár olyan is volt már egypárszor, hogy azért kapcsoltam be a tv-t, mert megláttam, hogy éppen mi megy.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sonajk @:o)
Azt hiszem, mi igen kevesek vagyun. Ha valami igazán õrültet szeretnétek látni, katt ide.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

cement
Állat, csak nagy naptááár

cement
A háttér zsírkirály nekem a visual style nem annyira jön be, de jók a színek

precision
"Nálad a gép induláskor csak a háttérkép betöltése, a WindowsBlinds betöltése, a gyorsindítás tálcán elhelyezett "pár" ikon (aztán kitudja még mi fut a háttérben) fogja vissza a sebességet és eszi a RAM-ot."

Másoknál is detto ugyanez van, és erre nyomják még fel a samurizet v. vmi hasonlót ami még plusz memot zabál. Tök feleslegesen. Procim nem melegszik annyira hogy állandóan a szemem elõtt legyen a hõmérséklete. Hogy mennyi szabad helyem van azt nagyjából tudom, az se fontos h kint legyen állandóan.Tv mûsor meg pláne nem mivel nem nézek tvt. (habár eb meccseket szoktam, de semmi mást). Idõjárás is hidegen hagy, kinézek az ablakon és látom milyen idõ van.

Vkinek ez lehet hogy jó, de számomra feleslegesnek tûnnek.

Bazinga!

Sonajk @:o)
Hát azokkal valóban nincs szétbarmolva. Nálad a gép induláskor csak a háttérkép betöltése, a WindowsBlinds betöltése, a gyorsindítás tálcán elhelyezett "pár" ikon (aztán kitudja még mi fut a háttérben) fogja vissza a sebességet és eszi a RAM-ot. Tehát valóban igazad van, mert "nincs szétbarmolva a felesleges procihõmérséklet, tvmûsor meg vinyóméret izékkel". Bár ha megnézed a #4763-as hozzászólás gazdájának asztalát (tudom, hogy nem te voltál), ott sincs "szétbarmolva a felesleges procihõmérséklet, tvmûsor meg vinyóméret izékkel". Ennek ellenére szerény véleményem az, hogy elég nagy a káosz.
Hát akkor baromságokról talán ennyi.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

precision

Bazinga!

VinylToy
Miért lehet olyantat, és hogyan, mondd el lécci...léccciiii... 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

I.C.ram
Ez már nem kicsit túlzás 😄
The Garrett
ez piros fehér 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

precision
Asztalom (egyszerû, célnak megfelel, ja és nincs szétbarmolva a felesleges procihõmérséklet, tvmûsor meg vinyóméret izékkel) 😄

Bazinga!

Crazyn
ha a szürke/vörös bejön, akkor ezt nézd meg

Az ikonok a jobb alsó sarokban meg kellenek, mert azokat is aktívan használom 😊

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
nem kell azt leszedni, elég ha csak más kiosztást választok 😊

Dzsini
meg jobb alulról a kis ikonkáknak legalább a 2/3át.. 😊)
a naptár jó, ha tényleg aktívan használod 1 évre elõre, a többi ízlés szerint, nekem túl csicsás így is - bár a szürke/vörös színvilág bejövõs

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A design cép...
én csak az egész éves naptárat szedném le...😞 az száksz

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Crazyn
nekem most ez van:

bocsi a nagy képért

ScoobyDoo
thnx

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ScoobyDoo

CoolStuff
Itt van az asztalom kisebb update-tel: