Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen
láttad már, hogy hány oldal ez a topic? amúgy köszi a "segítséget"
CoolStuff
Én is ezt a stylt használom, de az ikonokat is kékítsd!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Csak nem tom mi volt a link 😞((

ez a PONTHU ban volt

A samurize nevû progival.Javasolt oldal : http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076855481

"vessetek a mókusok közé" :)

ezeket hogy csináljátok Photoshoppal??

B@ldrick
Nah elkészültem végre, samurize-n még lehetne finomítani, de egyelõre megteszi:
Üres
Tele

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Glpetyus
😄D

Erre már korábban is felfigyeltem. Naon faja.
Nekem most azért van a Stalkeres kép mert lusta voltam kalendar progit keresni , viszont tetszik az asztalon levõ naptár .1ébként átlag heti 2 alkalommal ujraalkotom (az igazit is , mármint a kis kuckómat ahol a gépem van.Változatosság powa).

"vessetek a mókusok közé" :)

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Falconer
Akkor mé nem Win98 sztájlban van? Az nem igénytelenebb?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

rezsofiz

sazl : c

ilyen info-kiírót, TV-mûsort hogy lehet az asztalra kirakni? :S ciki, de nem vágom 😊
VinylToy
Oké... 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

burkusdió
nem... ez az én kiscicám,nem a tiéd 😄DD

VinylToy
Ja csak mert én is ismerek, hátha ugyanazt 😄DD

burkusdió
magánügy 😄DD

VinylToy
Ki az a kiscica??? 😄

burkusdió
nem frissítem... 😄DD
mert még nem volt kedvem warezolni

Glpetyus

cSuwwi
a NOD32-t megvetted, vagy warezoltad? Ha az utóbbi, akkor hogy tudod frissíteni?

shit happens

burkusdió
nálam az a cél,h. minél igénytelenebb legyen,és gyorsabban fusson

burkusdió
😄DDD
ilyen videókártyával nem tudok többet kihozni belõle,me beszaggat a windóz
S3 Graphics ProSavageDDR 16MB memóriával

VinylToy
Szép honnét van ez a téma??? Linket please 😄

Falconer
Az asztalom megez

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

burkusdió
😄

Falconer
Ez a kedvenc képem:

burkusdió
ez az én asztalom:

Falconer
Feltöltöd a képet, utána rámész a tulajdonságaira,
kimásolod az URL-t, itt rámész a képre, és utána beírod.
Ezekután itt meg fog jelenni

burkusdió
😄

cSuwwi
kell egy kis reklám 😊

shit happens

cSuwwi
or

http://sgtagok.srv.hu (az iarohoz hasonló képfeltöltõs oldal)

shit happens

http://iaro.srv.hu/
Remélem a használatát nem kell majd elmagyarázni - adja magát.

cement
téllek ne mutazsd mek!

respect to the man in the ice cream van

burkusdió
télleg nem tudom...

cement
ööööö....akkor inkább meg se mutasd!!!!!!!!

burkusdió
de hogy a túróba kell képet feltölteni?

Falconer
És? Rakjad!

cement
Ha tényleg szép akkor nem is

ScoobyDoo
Az biztos....

burkusdió
ki fogtok nevetni

Falconer
Rakd be a képét

burkusdió
az én asztalom olyan eccerû,h. az má szép...

burkusdió
akkor asszem én lennék a nyertes!!! 😄D

igen mert a magee a sogorom....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

CoolStuff
Ez a topik úgy lenne jó, hogy szemrehányás képpen kérdeznék, hogy (Hogy néz ki az asztalod?!!)😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
😄DD

magus755
és etz gond talán??????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!