Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki szeretném cserélni a rendszer ikonjait, meghajtók, mappák stb.. de nem sikerült eddig semmi programmal, egyesével meg macerás.
ti mivel oldjátok meg, vagy hol lehet a rendszerben megtalálni mert win7-ben sehol se találom, és a shell32.dll-t se tudom felülírni semmi ikoncserés programmal amit eddig találtam
elõre is köszönöm =)
akkor talán találsz olyat, amit szeretnél 😊
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
Remélem nem veszitek OFF-nak de hátha tudjátok a kérdésemre a választ.
Hogyan keressek rá angolul ezekre a mintákra ami a BMW körül van a #41561. hszben?
Ilyen mintákat keresek.
köszi
Azt szeretném kérdezni h nem-e tudtok élethû Windows 7 témát xp-re.
Mert amit találtam az csak a tálcát meg rajta az ikonokat változtatta,
én pedig olyat szeretnék amivel ott fenn átlátszó meg kb olyan mint az eredeti 😄
Elõre is köszönöm.

All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sucked Security++
link
All hail the double x!
Akk hogyan frissitsem? vagy valaki tud kuldeni x64 es explorer.exe t? 😄D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
azthittem a görögdinnye nagyobb egy ananásznál 😄
Minden ugyanaz másképpen.
most
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://chryslerneon.atw.hu/earth.jpg
😄
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD