45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• LoDMaSt
    "Ha nem szeretnénk az Asztalon látni a Lomtár ikonját, töröljük a REGEDIT-tel az alábbi kulcsot. Hogy később vissza tudjuk állítani, készítsünk a kulcsról egy biztonsági mentést, ehhez a bejegyzésen klikkeljünk jobb gombbal, majd válasszuk az exportálás pontot. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Classes\ CLSID\ {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"
  • EmThor
    lomtár ikont hogy tüntetem el asztalról? object dock-ot előbb felraktam, 3 egész mega ramot meg is evett, de lomtár ikon lenn maradt... ?! thx
  • grizzly21
    további gondom, hogy a drag and drop ki van iktatva mégis lehet csinálni
  • grizzly21
    ami van sampla ini azzal az a gond, hogy több szöveges mező is van, és van egy ami mind3 (now, next, info) egyszerre, és ha azt akarom hogy az egyik szürke legyen akkor nehéz megtalálnom...
  • grizzly21
    hm köszi megy a dolog. csak annyi még a gond hogy csikot nem jelez ki, hogy még mennyi van belőle. ha uj csatornát akarok akkor azt hogy tudom hozzáadni?
  • robotnyk
    cuki
  • QuippeR
    letöltöd Hackman TVGHun pluginját a samurize.atw.hu-ról, berakod a dll-t a Samurize plugins (? asszem) alkönyvtárába.

a szerkesztőt remélem el tudod indítani. ha mégsem, elindítod a klienst, és jobb klikk a tray ikonra, szerkesztés menüpont. a konfigba raksz egy új mutató/plugin-t, és jobb oldalt a forrás menüből kiválasztod a TVGhun.dll-t, majd a függvények közül, ami érdekel.

ez nem konfab, itt egy kicsit szarakodni kell az eredményért, de cserébe olyan lesz, amilyet csak akarsz.
  • agyhalál
    Segítenék én, csak türelmem már nagyon fogytán... Nem egész 2 óra múlva lépnem KELL dolgozni, miközben már most picsarészeg vagyok.
  • CUCLI
    nájsz
  • grizzly21
    jaja csak most nincs itt:S
  • cyrus #13998
    pyx de helpingmen :D
  • VinylToy #13997
    de van ám topikja is a samurize-nak, meg oldal is, de inkább Pyx-et kérd, Ő mindig segített ilyen alkalmakor :D
  • grizzly21
    hm:) feltettem olvastam faqot meg samurize gyik-ot is, de 5letem sincs hogy a tv2 meg rtl műsora hogy jönne be. sztem ezt igy konkrétan bele kellene irni a faqba.
    pontosan mit lehet kijeleztetni?
    -winamp
    -idősjárás
    -cpu hőmérséklet
    -uj levél
    -tv csatornák
    és még?
    nekem csak a CPU TV kellene.
    légyszi ird le és meg se szolalok többet:)
  • agyhalál

• grizzly21
    hát nekem csak az kellene hogy mi megy a TVben (mondjuk TRL, TV2) hőmérséklet nem érdekel
  • agyhalál
    Lásd a fenti FAQ, olvasdel linket, azon bellül is a "Hőmérséklet, szabad memória, sziszteminfo?" fejezetet, majd a Samurize linket.
    Esetleg belinkeljek neked egy kész scriptet?
  • grizzly21
    megvan és ezzel hogy lehet h az rtl meg a tv cuccait mutassa pl?
  • grizzly21
    egészségedre
  • agyhalál
    Samurize
  • grizzly21
    ott sehol
    itt:
    http://sadams.uw.hu/a/hatter2.jpg
  • agyhalál
    "hogy lehet ilyent csinálni?
    ha azt akarom h kijelezze a tv2 meg az rtl klub műsorát azt hogy lehet?
    "
    Hol látsz ott olyat?
  • agyhalál
    Honnan?
  • grizzly21
    hogy lehet ilyent csinálni?
    ha azt akarom h kijelezze a tv2 meg az rtl klub műsorát azt hogy lehet?
  • vampirkid
    miért nem tudok elözeteseket letölteni?
  • skristof
    umwownice
  • Aspyrin
    sok pihenés után :)

• QuippeR
    nekem is van 1, mert még nem tudom fejből az órarendet
  • SPANYOLVIgASZ
    köszönöm szépen
  • pasquale
    nem csak válaszoltam a #13972 hszhez....
  • Don Vincenzo
    Öööö, lehet, de én úgy nem szeretem. Neked lehet h az jön be jobban.
  • sweech
    nekem van
  • Pyx #13977
    nekem sincs ikon az asztalon -.-
  • sweech
    nem arra való az asztal hogy "telelegyen szemetelve" ikonokkal?
  • Don Vincenzo
    A tálcára le lehet húzni mappákat, sőt a sajátgépet is, én már régóta így használom, nem foglal sok helyet, és nem kell az egészet végigszemetelni a sok ikonnal.
  • hen-tes
    :|
    ez most vicc?
  • pasquale
    here y r
  • SPANYOLVIgASZ
    Sziasztok!

Ha valakinek esetleg megvan a style xp nevű progi és már felrakta az talán tudna nekem segíteni.
    ez a kép kellene nekem: http://www.themexp.org/preview.php?mid=25451&type=wp&view=downloads&page=&cat=&name=Dragon+Windows+XP.zip
    de csak JPG.-ben. Ez egy wallpaper, de fura volt, hogy exe-ben van. letöltöttem és elolvastam a licencet, és ott írták, hogy telepíthet 3. fél által belerakott programokat. Lefutattam az exe-n egy víruskeresést és tele volt spywarekkel, trójaival, meg ki tudja még mi mindent nem ismert fel a víruskereső. Megpróbáltam még egy-két fájlt és mindegyikben volt valami kedvesség. Szóval akinek megvan ez a progi és szokott képeket leszedni a themexp-ről annak már úgy is mindegy:-D és ha adnék e-mail címet elküldhetné nekem a jpg.-t.:-)

Előre is köszönöm
  • Aspyrin
  • robotnyk
  • VinylToy #13969
    kukás hadosztály™