Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek ekkora tv ikon? Gyengén látsz vagy mi? Bazi nagy ikonhoz 10-es betûméret. Jó párosítás 😊
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amúgy jól néz ki, csak én "samurizellenes" lettem 😊)

respect to the man in the ice cream van
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Pontius! Nem szokott fájni a nyakad?
"vessetek a mókusok közé" :)
Most lenne gépem, de inkább nem csinálok, mert rosszul lennétek, milyen kupi van az asztalomon (és a szobámban) 😞
shit happens
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Bazinga!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
#5866: láccik :o
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://thenamelessphoto.com/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]