45528
-
#14008 "Ha nem szeretnénk az Asztalon látni a Lomtár ikonját, töröljük a REGEDIT-tel az alábbi kulcsot. Hogy később vissza tudjuk állítani, készítsünk a kulcsról egy biztonsági mentést, ehhez a bejegyzésen klikkeljünk jobb gombbal, majd válasszuk az exportálás pontot. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Classes\ CLSID\ {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"
-
#14007 lomtár ikont hogy tüntetem el asztalról? object dock-ot előbb felraktam, 3 egész mega ramot meg is evett, de lomtár ikon lenn maradt... ?! thx -
#14006 további gondom, hogy a drag and drop ki van iktatva mégis lehet csinálni -
#14005 ami van sampla ini azzal az a gond, hogy több szöveges mező is van, és van egy ami mind3 (now, next, info) egyszerre, és ha azt akarom hogy az egyik szürke legyen akkor nehéz megtalálnom... -
#14004 hm köszi megy a dolog. csak annyi még a gond hogy csikot nem jelez ki, hogy még mennyi van belőle. ha uj csatornát akarok akkor azt hogy tudom hozzáadni? -
#14003 cuki -
#14002 letöltöd Hackman TVGHun pluginját a samurize.atw.hu-ról, berakod a dll-t a Samurize plugins (? asszem) alkönyvtárába.
a szerkesztőt remélem el tudod indítani. ha mégsem, elindítod a klienst, és jobb klikk a tray ikonra, szerkesztés menüpont. a konfigba raksz egy új mutató/plugin-t, és jobb oldalt a forrás menüből kiválasztod a TVGhun.dll-t, majd a függvények közül, ami érdekel.
ez nem konfab, itt egy kicsit szarakodni kell az eredményért, de cserébe olyan lesz, amilyet csak akarsz. -
#14001 Segítenék én, csak türelmem már nagyon fogytán... Nem egész 2 óra múlva lépnem KELL dolgozni, miközben már most picsarészeg vagyok.
-
CUCLI #14000 nájsz -
#13999 jaja csak most nincs itt:S -
cyrus #13998 pyx de helpingmen :D -
#13997 de van ám topikja is a samurize-nak, meg oldal is, de inkább Pyx-et kérd, Ő mindig segített ilyen alkalmakor :D -
#13996 hm:) feltettem olvastam faqot meg samurize gyik-ot is, de 5letem sincs hogy a tv2 meg rtl műsora hogy jönne be. sztem ezt igy konkrétan bele kellene irni a faqba.
pontosan mit lehet kijeleztetni?
-winamp
-idősjárás
-cpu hőmérséklet
-uj levél
-tv csatornák
és még?
nekem csak a CPU TV kellene.
légyszi ird le és meg se szolalok többet:) -
-
#13994 hát nekem csak az kellene hogy mi megy a TVben (mondjuk TRL, TV2) hőmérséklet nem érdekel -
#13993 Lásd a fenti FAQ, olvasdel linket, azon bellül is a "Hőmérséklet, szabad memória, sziszteminfo?" fejezetet, majd a Samurize linket.
Esetleg belinkeljek neked egy kész scriptet? -
#13992 megvan és ezzel hogy lehet h az rtl meg a tv cuccait mutassa pl? -
#13991 egészségedre -
#13990 Samurize -
#13989 ott sehol
itt:
http://sadams.uw.hu/a/hatter2.jpg -
#13988 "hogy lehet ilyent csinálni?
ha azt akarom h kijelezze a tv2 meg az rtl klub műsorát azt hogy lehet?
"
Hol látsz ott olyat? -
#13987 Honnan? -
#13986 hogy lehet ilyent csinálni?
ha azt akarom h kijelezze a tv2 meg az rtl klub műsorát azt hogy lehet? -
vampirkid #13985 miért nem tudok elözeteseket letölteni? -
skristof #13984 umwownice -
Aspyrin #13983 sok pihenés után :)
-
#13982 nekem is van 1, mert még nem tudom fejből az órarendet -
SPANYOLVIgASZ #13981 köszönöm szépen -
pasquale #13980 nem csak válaszoltam a #13972 hszhez.... -
Don Vincenzo #13979 Öööö, lehet, de én úgy nem szeretem. Neked lehet h az jön be jobban. -
#13978 nekem van -
#13977 nekem sincs ikon az asztalon -.- -
#13976 nem arra való az asztal hogy "telelegyen szemetelve" ikonokkal? -
Don Vincenzo #13975 A tálcára le lehet húzni mappákat, sőt a sajátgépet is, én már régóta így használom, nem foglal sok helyet, és nem kell az egészet végigszemetelni a sok ikonnal. -
#13974 :|
ez most vicc? -
pasquale #13973 here y r
-
SPANYOLVIgASZ #13972 Sziasztok!
Ha valakinek esetleg megvan a style xp nevű progi és már felrakta az talán tudna nekem segíteni.
ez a kép kellene nekem: http://www.themexp.org/preview.php?mid=25451&type=wp&view=downloads&page=&cat=&name=Dragon+Windows+XP.zip
de csak JPG.-ben. Ez egy wallpaper, de fura volt, hogy exe-ben van. letöltöttem és elolvastam a licencet, és ott írták, hogy telepíthet 3. fél által belerakott programokat. Lefutattam az exe-n egy víruskeresést és tele volt spywarekkel, trójaival, meg ki tudja még mi mindent nem ismert fel a víruskereső. Megpróbáltam még egy-két fájlt és mindegyikben volt valami kedvesség. Szóval akinek megvan ez a progi és szokott képeket leszedni a themexp-ről annak már úgy is mindegy:-D és ha adnék e-mail címet elküldhetné nekem a jpg.-t.:-)
Előre is köszönöm -
Aspyrin #13971 -
#13970 -
#13969 kukás hadosztály™