Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
A TV2-nél bennmaradt az activescript szöveg, gondolom nem szándékosan.

Minek ekkora tv ikon? Gyengén látsz vagy mi? Bazi nagy ikonhoz 10-es betûméret. Jó párosítás 😊

shit happens

VinylToy
Huuu...lehetek a barátod! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Franciaágyon fetrengve gépezek 😊 párna a hát mögött, gép az asztalon

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

VinylToy
nk

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
hi

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
bejövös

VinylToy
A "HUXX0004"-et eltüntetném az idõjárásból, illetve a system tray-bõl az ikonokat kicsit megtizedelném.

Amúgy jól néz ki, csak én "samurizellenes" lettem 😊)

precision

Bazinga!

FtranX

PResident Evil
hmm... már pár éve nézegetem ezt a topicot... de még sosem raktam be a hátteremet, mert valahogy mindig rosszul választok... de a lényeg hogy nekem teccik... most elõször... tádám:

csabawarchief
nemrossz .)

Lyó 😊

ScoobyDoo
nem

Behálózott? 😊

ScoobyDoo
áz

Spiderman?

ScoobyDoo

cement
az nem normalis... mondjuk en sem teljesen szemben vagyok a monitorral de nemsokara lesz uj iroasztalom es majd ez megvaltozik...

respect to the man in the ice cream van

cement
poentos wp.

pedestrian
Shift+jobbklikk

pedestrian
Hogy kell ezt a kapsules-t konfigurálni?

robotnyk
pff, állatkínzás 😄
Ismerek egy embert, akinek majdnem 90 fokos szöget zár be a monitor felszíne a kergével meg a billentyûvel. Ráadásul a hátával egy éles asztallapnak támaszkodik.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

robotnyk
cSuwwi

shit happens

ullrich
Mandrake 10 KDE desktop teljesen alapbeállítás.

Nekem is alap hogy ott a teló az egérpad mellett.
Pontius! Nem szokott fájni a nyakad?

"vessetek a mókusok közé" :)

cement
bazz igy hogy lehet gepezni, hogy all az billentyuzet meg az eger...

Amikor itthon vagyok, nekem többnyire default ott van...

cSuwwi
bírom hogy mindenkinél amikor az asztalát fényképezi, mindig kificcen(nek), a mobil(ok) az asztalra 😊

Most lenne gépem, de inkább nem csinálok, mert rosszul lennétek, milyen kupi van az asztalomon (és a szobámban) 😞

shit happens

cement
szépen lenyírtad a füvet. jut eszembe nekem is kéne winreinstall

szacsi
vitzesek vagyö

:-O http://www.ashes.hu O-:

ayden
jujj gabber elküldenéd nekem azt a linuxos hátteret?😊 nagyon állat😄

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

precision
Bazze UGYANILYEN monitorom van. RLZ 😄

Bazinga!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

precision
hmm ez melyik linux?

Bazinga!

precision
Nem értem miért jó rakat doc meg txt meg mittomén milyen fájlok linkjét kitenni az asztalra (a programokon kívül persze) 😊)

Bazinga!

Amse

Tegnap volt win reinstall =)

robotnyk
ezt a hátteret hol találtad ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
honnan töltötted le? keress hozzá progit.

#5866: láccik :o

Gladiator
hát, nem pepecselek vele sokat:

Falconer
Hogyhogy nem látja? Az ikonok azok zipben vannak nem? Akkor meg rámész hogy ikonok hozzáadása, aztán átnézi a zipet nem? HA meg nem lássa akkor meg kibontod mappába azt úgy

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

#5838? #5838? #5838? #5838? #5838? #5838? #5838?

http://thenamelessphoto.com/

cement
egész szépek!!!!!!!!!

ullrich
Támad a Linux 😉

szacsi
linux rulzik

:-O http://www.ashes.hu O-:

bár sztem linuxra vannak messze a legfunnyb háterek.. már millió nagyon jót láttam.... windowsost nem sokat.... 😞(

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nemismerünk ilyen oprendszert 😄DDD

cement
hmmmm ritka